Jump to content

Ποιο Είδος Γαρίδας Με Μονομάχο?

Recommended Posts

Πόσο καιρό τρέχει το ενυδρείο σου?

Κάπου πιο πάνω λέει πάνω από 2 χρόνια Νίκο, αλλά πρέπει να περιμένει να στρώσει το ενυδρείο του πρώτα μάλλον. ;)

Βρε παιδιά τι στρώσιμο να το κάνω δηλαδή??

Σας λέω λειτουργεί 2 χρόνια μια φορά μόνο στον 1 χρόνο το αποσύδεσα και το ξαναέστησα διότι τότε είχα χρυσόψαρο και κάτι άλλο και κάτω δεν φαινόταν το χαλίκι από τις ακαθαρσίες!! Από τότε μέχρι και σήμερα κάνω αλλαγές κάθε 15-20 μέρες κάποιες φορές με το σιφόνι άλλες με μπουκάλι.Η τελευταία φορά που έγινε με σιφόνι ήταν χτες το μεσημέρι. Αντικατέστησα, από λάθος μου, το 45-50 τοις εκατό του ενυδρείου.Χθες ήταν θολό το νερό μέχρι αργά το βράδυ σήμερα είναι τζιτζί!!

Το μόνο που με απασχολεί είναι το φίλτρο που είναι πολύ δυνατό. 300l/h και τα έχει παίξει λίγο ο μονομάχος. Χθες τουλάχιστον διότι σήμερα βρήκε εναλακτικές και δεν υπάρχει πρόβλημα!!! :bigemo_harabe_net-64: :bigemo_harabe_net-64:

Βρε παιδιά τι στρώσιμο να το κάνω δηλαδή??

Σας λέω λειτουργεί 2 χρόνια μια φορά μόνο στον 1 χρόνο το αποσύδεσα και το ξαναέστησα διότι τότε είχα χρυσόψαρο και κάτι άλλο και κάτω δεν φαινόταν το χαλίκι από τις ακαθαρσίες!! Από τότε μέχρι και σήμερα κάνω αλλαγές κάθε 15-20 μέρες κάποιες φορές με το σιφόνι άλλες με μπουκάλι.Η τελευταία φορά που έγινε με σιφόνι ήταν χτες το μεσημέρι. Αντικατέστησα, από λάθος μου, το 45-50 τοις εκατό του ενυδρείου.Χθες ήταν θολό το νερό μέχρι αργά το βράδυ σήμερα είναι τζιτζί!!

Το μόνο που με απασχολεί είναι το φίλτρο που είναι πολύ δυνατό. 300l/h και τα έχει παίξει λίγο ο μονομάχος. Χθες τουλάχιστον διότι σήμερα βρήκε εναλακτικές και δεν υπάρχει πρόβλημα!!! :bigemo_harabe_net-64: :bigemo_harabe_net-64:

Αυτο μονο ο μονομαχος σου το ξερει..

Μετρησεις εχεις?

Όχι δυστυχώς...

Όντως μόνο ο μονομάχος μου το ξέρει. Απλά κρίνοντας από την συμπεριφορά του νομίζω πως πάει καλύτερα.

Αυτό είναι σωστο. Εντάξει δεν έγινε και κάτι θα πάω σε ένα pet-shop θα το μετρήσω και θα σας πω.

Αυτό είναι σωστο. Εντάξει δεν έγινε και κάτι θα πάω σε ένα pet-shop θα το μετρήσω και θα σας πω.

Για μας τίποτα δεν έγινε, για τις γαριδουλες σου το λέμε! ;)

Εννοώ ότι θα γίνει σήμερα!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...