s2000nos 21 Δεκεμβρίου 2012 #1 Share 21 Δεκεμβρίου 2012 καλημέρα σε όλους. αύριο τελικά ξεκινάει το καινούργιο μου sump με refiugium. κ θα ήθελα να ρωτήσω αν έχει κανένας chaeto για πουλιμα. η ακόμα κ κάτι παρόμοιο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 21 Δεκεμβρίου 2012 #2 Share 21 Δεκεμβρίου 2012 οποιος πουλαει χαετο ειναι ληστης. μπορω να σου δωσω εγω φιλε μου δωρεαν μια μικρη ποσοτητα να ξεκινησεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
s2000nos 21 Δεκεμβρίου 2012 Author #3 Share 21 Δεκεμβρίου 2012 ευχαριστώ πολύ. απλά είπα να αγοράσω γιατί σε 2 μαγαζιά που βρεικα την είχαν λίγο ακριβά. το τηλέφωνο μου. κανε αναπάντητη κ θα σε πάρω τηλ. ευχάριστο και παλη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 21 Δεκεμβρίου 2012 #4 Share 21 Δεκεμβρίου 2012 επειδη φευγω εξω,αν δεν σε κανει κοπο στειλε μου το κινητο σου με πμ και το κανονιζουμε αλλα απο δευτερα.κωστας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 21 Δεκεμβρίου 2012 #5 Share 21 Δεκεμβρίου 2012 αιολε σε παρακαλω σβησε το νουμερο του φιλου. με πμ σε παρακαλω στειλτο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
s2000nos 21 Δεκεμβρίου 2012 Author #6 Share 21 Δεκεμβρίου 2012 το πμ τι είναι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 21 Δεκεμβρίου 2012 #7 Share 21 Δεκεμβρίου 2012 Άσε το ποντίκι σου πάνω στο όνομα του klaz για 2-3 δευτέρα κ θα εμφανιστεί ένα παραθυράκι όπου κάπου θα λέει " στειλε μου ένα μήνυμα" ή κάτι τέτοιο τελοσπαντων.. πατά το κ στειλε Προσωπικό Μήνυμα στον klaz το τηλ σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
s2000nos 2 Ιανουαρίου 2013 Author #8 Share 2 Ιανουαρίου 2013 klaz αν συνεχίζει να ισχύει αυτό που σηνενοιθικαμε θα περιμένω τηλ. σου. κ κάτι ακόμα εχω πρόβλημα δεν μπορώ να στηλών προσωπικό μήνυμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 2 Ιανουαρίου 2013 #9 Share 2 Ιανουαρίου 2013 και βεβαια ισχυει. θα σου στελω μυνημα στο κινητο σου.καλη χρονια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
s2000nos 2 Ιανουαρίου 2013 Author #10 Share 2 Ιανουαρίου 2013 επίσης καληχρονια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος