Jump to content

Νέο Ξεκίνημα Στα Αλάτια

NikoP

Recommended Posts

Καλημέρα, πήρα ένα 60αρι το "aquaatlantis 60" να το κάνω θάλασσα με λίγο βράχο καμία ανεμώνη και 4-5 clown.

Απο εξοπλισμό έχω

Εσωτερικό φίλτρο που χωράει αρκετά υλικά

Θερμοστάτη

Ασπρη λάμπα

Τι άλλο θα χρειαστώ το φιλτρο θα με καλύψει?Η θέλει εσ. sump?

Τι υλικά πρέπει να χρησιμοποιήσω?

Ευχαριστώ

Θες ένα σκιμεράκι, φωτισμό καλο με τ5 ή λεντ, 1,2 κυκλοοφοριτές θαλασσινού. Αυτά είναι τα βασικά.

Ανεμώνη σε αυτα τα λιτρα δεν θα στο συνηστούσα καθώς είναι αυτοκτονία.

Θες ένα σκιμεράκι, φωτισμό καλο με τ5 ή λεντ, 1,2 κυκλοοφοριτές θαλασσινού. Αυτά είναι τα βασικά.

Ανεμώνη σε αυτα τα λιτρα δεν θα στο συνηστούσα καθώς είναι αυτοκτονία.

Τι μπορεί να πάθουν οι ανεμώνες σε 60 λίτρα?

Ρωταω για να μάθω και εγώ!

Τι μπορεί να πάθουν οι ανεμώνες σε 60 λίτρα?

Ρωταω για να μάθω και εγώ!

Eπειδή σε τόσα λίτρα για θαλλασινό ενυδρείο δεν συγχωρούνται εύκολα λάθη, μπορεί κάτι να συμβεί και να πεθάνει η ανεμώνη που σημαίνει να πεθάνει όλο το ενυδρείο. Πολλοί την έχουν πατήσει έτσι και μάλιστα και σε πιο πολλά λίτρα. Πόσο μάλλον σε αυτά. Ανεμώνη απο 100,120 λίτρα και πάνω, και πάντα εύκολες.

Eπειδή σε τόσα λίτρα για θαλλασινό ενυδρείο δεν συγχωρούνται εύκολα λάθη, μπορεί κάτι να συμβεί και να πεθάνει η ανεμώνη που σημαίνει να πεθάνει όλο το ενυδρείο. Πολλοί την έχουν πατήσει έτσι και μάλιστα και σε πιο πολλά λίτρα. Πόσο μάλλον σε αυτά. Ανεμώνη απο 100,120 λίτρα και πάνω, και πάντα εύκολες.

Μόνο δηλαδή από αυτή την πλευρά το λες.

Α οκ τότε εντάξει, αλλά αν κάποιος θέλει να βάλει ανεμώνη/ες σε μικρό ενυδρείο δεν νομίζω ότι αυτός είναι λόγος που θα πρέπει να τον αποτρέψει!

Δεν είναι σωστό να σκεπτόμαστε υποθετικά, δεν θα την βάλουμε για να μας ψοφήσει.

Μόνο δηλαδή από αυτή την πλευρά το λες.

Α οκ τότε εντάξει, αλλά αν κάποιος θέλει να βάλει ανεμώνη/ες σε μικρό ενυδρείο δεν νομίζω ότι αυτός είναι λόγος που θα πρέπει να τον αποτρέψει!

Δεν είναι σωστό να σκεπτόμαστε υποθετικά, δεν θα την βάλουμε για να μας ψοφήσει.

Ναι, αλλά είναι ένας μεγάλος παράγοντας! Αν ρωτήσεις και τους υπόλοιπους, αυτό θα σου πούν!

Δεν τον αποτρέπω να την βάλει(βέβαια δεν μας είπε ποιο είδος θέλει), απλά του λέω τι πρέπει να προσέξει. Το πολύ πολύ, αν θέλει να βάλει ανεμώνη, ας βάλει μια Mini maxi που είναι απο τις εύκολες ανεμώνες, αλλά και αυτή μετά απο καιρό καθώς θέλει καλό στρωμένο ενυδρείο. Αν και πάλι, εγώ δεν θα έβαζα ανεμώνη σε αυτά τα λίτρα. Υπάρχουν πάμπολα κοράλια που μπορεί να βάλει σε αυτά τα λίτρα και είναι τρομερά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...