nikos193 24 Ιανουαρίου 2007 #1 Share 24 Ιανουαρίου 2007 Μετά το άνοιγμα χρειάζονται κάποια συντήρηση όπως ψυγείο ας πούμε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΟΠΟ 24 Ιανουαρίου 2007 #2 Share 24 Ιανουαρίου 2007 λεει πανω στη συσκευασια για το flourish οτι αν θελουμε μπορουμε να το βαλουμε στο ψυγειο αλλα δεν ειναι απαιρετητο εγω το εχω βαλει τωρα μπορει να κραταει για περησσοτερο Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikos193 24 Ιανουαρίου 2007 Author #3 Share 24 Ιανουαρίου 2007 (edited) Γιατί έχουν ημερομηνία λήξης? Και κάτι άλλο. Το substrat θέλει πλύσιμο? Έγινε επεξεργασία 24 Ιανουαρίου 2007 - nikos193 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikos193 24 Ιανουαρίου 2007 Author #4 Share 24 Ιανουαρίου 2007 Ήδη κάνω χρήση αλλά ρωτάω μήπως χρειάζεται κάποια συντήρηση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΟΠΟ 24 Ιανουαρίου 2007 #5 Share 24 Ιανουαρίου 2007 το substrate ειναι της serra ή της seachem εγω σε ενα ενυδρειο ποτ εξτιαξα δε το ξεπλυνα της seachem και υπηρχε μια κοκκιναδα στην αρχη αλλα την μαζεψε το φιλτρο καντην εν ξεπλυμα ....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
neon 24 Ιανουαρίου 2007 #6 Share 24 Ιανουαρίου 2007 ΠΟΠΟ καλύτερα να μην γράφουμε ότι μας κατεβαίνει. Το flourish θέλει ψυγείο. Αν έχουμε πολύ ζέστη (καλοκαίρι) καλό είναι και τα υπόλοιπα στην πολύ ζέστη να μπαίνουν στο ψυγείο. Όπως όλα τα είδη έχουν υποχρεωτικά ημερομηνία λήξης. Απλά αν περάσει στα λιπασματα λίγος καιρός από την λήξη δεν τρέχει τίποτα. Το substrat δεν είναι λίπασμα. Είναι βιολογικό υλικό της Eheim και θέλει καλό πλύσιμο πριν χρησιμοποιηθεί. ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikos193 24 Ιανουαρίου 2007 Author #7 Share 24 Ιανουαρίου 2007 Βασικά τώρα που τα κοίταξα μόνο το flourish έχει ημερομηνία λήξης(10-09). Τα nitrogen,iron και potassium δεν αναφέρουν τίποτα. Το substrat της ΕΗΕΙΜ το χρησιμοποιώ ήδη. Απλά ρωτάω: Κάθε τόσο θέλει κάποια συντήρηση? Ίσως πλύσιμο? Τώρα αν τα βάλω τα λιπάσματα στο ψυγείο θα υπάρξει πρόβλημα ή αφού τα έχω ήδη εκτός ψυγείου να τα αφήσω έξω? Πάντως αν τα αφήσω έξω δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΟΠΟ 24 Ιανουαρίου 2007 #8 Share 24 Ιανουαρίου 2007 neon εγω πανω στο κουτι το διαβασα οτι συνησταται αλλα δεν ειναι απαραιτητο το υποστρωμα δε θελει καμια συντηρηση ειδικα το δικο σου μετα απο πολλα χρονια καποια ταμπλετα Link to comment Share on other sites More sharing options...
neon 25 Ιανουαρίου 2007 #9 Share 25 Ιανουαρίου 2007 ΠΟΠΟ γράφει στο κουτί ότι το "substrate ειναι της sera ή της seachem"΄;;; Εκτός αυτού ο nikos193 ρωτάει για βιολογικό υλικό και εσύ απαντάς για υπόστρωμα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stav 25 Ιανουαρίου 2007 #10 Share 25 Ιανουαρίου 2007 Τωρα το χειμωνα δεν νομιζω να χρειαζονται ψυγειο,αλλα το καλοκαιρι καλο θα ειναι να τα εχουμε στο ψυγειο.Επισης εαν εχουμε καποιο ντουλαπι στο μπαλκονι μας και τα εχουμε εκει τωρα τον χειμωνα θα ειναι ακομη καλυτερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος