Jump to content

Πρόβλημα Με Server!

Recommended Posts

Τωρα τον τελευταίο καιρό(έχει κανα 2μηνο) κάπου κάπου με πετάει το φόρουμ έξω και μου λέει ότι υπάρχει πρόβλημα με τον SQL SERVER. Τι λέτε να συμβαίνει? Σας συμβαίνει και εσάς?

ναι υπαρχει ενα θεματακι που προσπαθουν να λυσουν τα παιδια....θα λυθει,που θα παει.

Σε όλους μας συμβαίνει... το θέμα ερευνάται για το τι φταίει ή ποιος ευθύνεται γι αυτό.

Ναι υπαρχει ενα θεμα με τον server που το εχουμε ολοι μας.

Ενα πρωι κοντεψα να σπασω το pc απο τα νευρα μου..

Έγινε επεξεργασία - rastafarian

Σε όλους μας συμβαίνει... το θέμα ερευνάται για το τι φταίει ή ποιος ευθύνεται γι αυτό.

Λόγο δουλειάς απλά λέω ότι κάποιος φταίει… και στο σπίτι να είχα τον server τόσο συχνά δεν θα έπεφτε!!!

να θες να απαντησεις σε ενα θεμα, να γραφεις ενα κατεβατό και σε πετάξει!!!! μην σου τυχει!!!!!! :ballistic:

Ctrl+A --> Ctrl+C ---> Start+R ---> Γράφεις notepad και πατάς Enter ---> Ctrl+V και είσαι ωραίος. :)

Ctrl+A --> Ctrl+C ---> Start+R ---> Γράφεις notepad και πατάς Enter ---> Ctrl+V και είσαι ωραίος. :)

Πωπω μας κουφανες ρε Δημητρη!

Εγω κανω αντιγραφη του ποστ πριν πατησω απαντηση :P

Ναι και εγώ αυτό προτείνω , ειδικά αν είναι μεγάλη η απάντηση. :P

να θες να απαντησεις σε ενα θεμα, να γραφεις ενα κατεβατό και σε πετάξει!!!! μην σου τυχει!!!!!! :ballistic:

Πω πω μου έχει τύχει!

:jawdrop: :jawdrop:

Και εγώ αυτό κάνω! Αν με πετάξει έξω, πατάω το κουμπί πίσω, με βγάζει στην σελίδα που ήμουν, πατάω αντιγραφή αυτά που έγραψα. :bigemo_harabe_net-82:

με κουφανες!!κολλαω λιγο στο start+R που λες....

Εμένα κανα δυο φορές που την πάτησα άρχισα τα μπινελικια, έκανα 3-4 τσιγάρα επανωτά να μου περάσουν τα νεύρα, έφαγα και μια τυρόπιτα και ξεκίνησα να το γράφω από την αρχή!

Χαχαχα….

μηπως ενημερωσες και το status σου για το ποσες μερες μεινανε και μετα? χαχαχαχαχαχαχααχαχαχαχα!!!

ποιο το οφελος δεν καταλαβαινω Δημητρη! σορρυ αν τα παιρνω αργα αλλα σε εχασα εντελως! :D

Είναι το ίδιο πράγμα με το να μαρκάρεις την απάντηση , να κάνεις δεξί κλικ και αντιγραφή και μετά να ανοίγεις κάποιο πρόγραμμα για να κάνεις επικόλληση Στάθη.

Απλώς έτσι όπως το περιγράφω θεωρώ ότι πάει πιο γρήγορα. :)

α οκ το πιασα(αν και καθυστερημένα) :D

thanks φιλαρακι!

:bigemo_harabe_net-64:

Ούτε σε εμάς αρέσει Παναγιώτη αλλά τι να κάνουμε!

http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=81491&view=findpost&p=740116

σορι κιολας βρε παιδες αλλα εγω εχω αλλο προβλημα..........δεν μπορω να ανοιξω ενα νεο θεμα............να παρουσιασω ας πουμε το ενυδρειο μου........!!!!!!εδω και 10-15 μερες το παλευω αλλα τζαμπα γραφω μου φαινεται!!!δωστε λιγο σας παρακαλω τα φωτα σας!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...