Παναγιώτης Κ 20 Δεκεμβρίου 2012 #1 Share 20 Δεκεμβρίου 2012 Τωρα τον τελευταίο καιρό(έχει κανα 2μηνο) κάπου κάπου με πετάει το φόρουμ έξω και μου λέει ότι υπάρχει πρόβλημα με τον SQL SERVER. Τι λέτε να συμβαίνει? Σας συμβαίνει και εσάς? Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 20 Δεκεμβρίου 2012 #2 Share 20 Δεκεμβρίου 2012 ναι υπαρχει ενα θεματακι που προσπαθουν να λυσουν τα παιδια....θα λυθει,που θα παει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 20 Δεκεμβρίου 2012 #3 Share 20 Δεκεμβρίου 2012 Σε όλους μας συμβαίνει... το θέμα ερευνάται για το τι φταίει ή ποιος ευθύνεται γι αυτό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 20 Δεκεμβρίου 2012 #4 Share 20 Δεκεμβρίου 2012 (edited) Ναι υπαρχει ενα θεμα με τον server που το εχουμε ολοι μας. Ενα πρωι κοντεψα να σπασω το pc απο τα νευρα μου.. Έγινε επεξεργασία 20 Δεκεμβρίου 2012 - rastafarian Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bloster 20 Δεκεμβρίου 2012 #5 Share 20 Δεκεμβρίου 2012 Σε όλους μας συμβαίνει... το θέμα ερευνάται για το τι φταίει ή ποιος ευθύνεται γι αυτό. Λόγο δουλειάς απλά λέω ότι κάποιος φταίει… και στο σπίτι να είχα τον server τόσο συχνά δεν θα έπεφτε!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bbetta 20 Δεκεμβρίου 2012 #6 Share 20 Δεκεμβρίου 2012 Ναι συμβαίνει και σε μένα και κυρίως στο τηλέφωνο μου.Ελπίζω να λυθεί Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 20 Δεκεμβρίου 2012 #7 Share 20 Δεκεμβρίου 2012 να θες να απαντησεις σε ενα θεμα, να γραφεις ενα κατεβατό και σε πετάξει!!!! μην σου τυχει!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 20 Δεκεμβρίου 2012 #8 Share 20 Δεκεμβρίου 2012 να θες να απαντησεις σε ενα θεμα, να γραφεις ενα κατεβατό και σε πετάξει!!!! μην σου τυχει!!!!!! Ctrl+A --> Ctrl+C ---> Start+R ---> Γράφεις notepad και πατάς Enter ---> Ctrl+V και είσαι ωραίος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 20 Δεκεμβρίου 2012 #9 Share 20 Δεκεμβρίου 2012 Ctrl+A --> Ctrl+C ---> Start+R ---> Γράφεις notepad και πατάς Enter ---> Ctrl+V και είσαι ωραίος. Πωπω μας κουφανες ρε Δημητρη! Εγω κανω αντιγραφη του ποστ πριν πατησω απαντηση Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 20 Δεκεμβρίου 2012 #10 Share 20 Δεκεμβρίου 2012 Πωπω μας κουφανες ρε Δημητρη! Εγω κανω αντιγραφη του ποστ πριν πατησω απαντηση Ναι και εγώ αυτό προτείνω , ειδικά αν είναι μεγάλη η απάντηση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 20 Δεκεμβρίου 2012 Author #11 Share 20 Δεκεμβρίου 2012 να θες να απαντησεις σε ενα θεμα, να γραφεις ενα κατεβατό και σε πετάξει!!!! μην σου τυχει!!!!!! Πω πω μου έχει τύχει! Ctrl+A --> Ctrl+C ---> Start+R ---> Γράφεις notepad και πατάς Enter ---> Ctrl+V και είσαι ωραίος. :jawdrop: Πωπω μας κουφανες ρε Δημητρη! Εγω κανω αντιγραφη του ποστ πριν πατησω απαντηση Και εγώ αυτό κάνω! Αν με πετάξει έξω, πατάω το κουμπί πίσω, με βγάζει στην σελίδα που ήμουν, πατάω αντιγραφή αυτά που έγραψα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 20 Δεκεμβρίου 2012 #12 Share 20 Δεκεμβρίου 2012 Ctrl+A --> Ctrl+C ---> Start+R ---> Γράφεις notepad και πατάς Enter ---> Ctrl+V και είσαι ωραίος. με κουφανες!!κολλαω λιγο στο start+R που λες.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 20 Δεκεμβρίου 2012 #13 Share 20 Δεκεμβρίου 2012 με κουφανες!!κολλαω λιγο στο start+R που λες.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 20 Δεκεμβρίου 2012 #14 Share 20 Δεκεμβρίου 2012 ποιο το οφελος δεν καταλαβαινω Δημητρη! σορρυ αν τα παιρνω αργα αλλα σε εχασα εντελως! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 20 Δεκεμβρίου 2012 #15 Share 20 Δεκεμβρίου 2012 Εμένα κανα δυο φορές που την πάτησα άρχισα τα μπινελικια, έκανα 3-4 τσιγάρα επανωτά να μου περάσουν τα νεύρα, έφαγα και μια τυρόπιτα και ξεκίνησα να το γράφω από την αρχή! Χαχαχα…. Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 20 Δεκεμβρίου 2012 #16 Share 20 Δεκεμβρίου 2012 μηπως ενημερωσες και το status σου για το ποσες μερες μεινανε και μετα? χαχαχαχαχαχαχααχαχαχαχα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 20 Δεκεμβρίου 2012 #17 Share 20 Δεκεμβρίου 2012 ποιο το οφελος δεν καταλαβαινω Δημητρη! σορρυ αν τα παιρνω αργα αλλα σε εχασα εντελως! Είναι το ίδιο πράγμα με το να μαρκάρεις την απάντηση , να κάνεις δεξί κλικ και αντιγραφή και μετά να ανοίγεις κάποιο πρόγραμμα για να κάνεις επικόλληση Στάθη. Απλώς έτσι όπως το περιγράφω θεωρώ ότι πάει πιο γρήγορα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 20 Δεκεμβρίου 2012 #18 Share 20 Δεκεμβρίου 2012 α οκ το πιασα(αν και καθυστερημένα) thanks φιλαρακι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 20 Δεκεμβρίου 2012 #19 Share 20 Δεκεμβρίου 2012 α οκ το πιασα(αν και καθυστερημένα) thanks φιλαρακι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 21 Δεκεμβρίου 2012 #20 Share 21 Δεκεμβρίου 2012 Eχει αρχισει και με εκνευριζει τα μαλα..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 27 Δεκεμβρίου 2012 Author #21 Share 27 Δεκεμβρίου 2012 Ρε παιδιά, έχει καταντήσει κουραστικό! Κάθε 3 και λίγο μου βγάζει πρόβλημα με τον σερβερ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 27 Δεκεμβρίου 2012 #22 Share 27 Δεκεμβρίου 2012 Ούτε σε εμάς αρέσει Παναγιώτη αλλά τι να κάνουμε! http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=81491&view=findpost&p=740116 Link to comment Share on other sites More sharing options...
toyomania8617 28 Δεκεμβρίου 2012 #23 Share 28 Δεκεμβρίου 2012 σορι κιολας βρε παιδες αλλα εγω εχω αλλο προβλημα..........δεν μπορω να ανοιξω ενα νεο θεμα............να παρουσιασω ας πουμε το ενυδρειο μου........!!!!!!εδω και 10-15 μερες το παλευω αλλα τζαμπα γραφω μου φαινεται!!!δωστε λιγο σας παρακαλω τα φωτα σας!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος