Aiolos 19 Δεκεμβρίου 2012 #1 Share 19 Δεκεμβρίου 2012 Ένα ευχαριστώ δημόσια προς τον Χρήστο για τον τρόπο συμμετοχής του τόσο σ αυτά που φαίνονται όσο και σ αυτά που δεν φαίνονται. Είναι υπόδειγμα χομπίστα πέρα από τίτλους και θέσεις Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ, αν και ξέρω πως δεν είναι του στυλ σου !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 19 Δεκεμβρίου 2012 #2 Share 19 Δεκεμβρίου 2012 φανφαααααρες που δεν σ'αρεσουν χρηστο......χεχεχε :band: :band: Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 19 Δεκεμβρίου 2012 #3 Share 19 Δεκεμβρίου 2012 Τι να πω γι αυτον τον ανθρωπο?Με εχει βοηθησει παντου και η επικοινωνια μας ειναι σχεδον καθημερινη! Η προσφορα του στο φορουμ κατα τη γνωμη μου ειναι τεραστια,δεν θελω να πω παραπανω πραγματα και μακαρι καποια στιγμη να τον συναντισω και απο κοντα!Μαζι με τον κυριο που εγραψε πιο πανω (klaz) αλλα και με καποιους ακομη που πλεον δεν γραφουν στο φορουμ,ειναι οι μεντορες μου και τους χρωσταω πολλα απο αυτα που εμαθα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Αντώνιος 19 Δεκεμβρίου 2012 #4 Share 19 Δεκεμβρίου 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nospanos 20 Δεκεμβρίου 2012 #5 Share 20 Δεκεμβρίου 2012 (edited) Μπορεί να μην είμαι πολύ μεγάλο διάστημα και στο χόμπυ και στο φόρουμ, αλλά έχω καταλάβει (είναι οφθαλμοφανές) ποιοί βοηθάνε απίστευτα εδώ μέσα τη ροή και τη λειτουργία του site (φυσικά κι εμένα!) Εεε, μέσα σε αυτούς είναι κι ο Χρηστάρας μας, τον οποίον κι εγώ θα ήθελα κάποια στιγμή να τον γνωρίσω από κοντά, μιας που καταγόμαστε και οι δυο από βόρεια Ελλάδα... Χρήστο γερά, να μας εμπλουτίζεις με γνώσεις, γερά και με "τσαμπουκά" xexe!! Έγινε επεξεργασία 20 Δεκεμβρίου 2012 - nospanos Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 20 Δεκεμβρίου 2012 #6 Share 20 Δεκεμβρίου 2012 Ένα ευχαριστώ δημόσια προς τον Χρήστο για τον τρόπο συμμετοχής του τόσο σ αυτά που φαίνονται όσο και σ αυτά που δεν φαίνονται. Είναι υπόδειγμα χομπίστα πέρα από τίτλους και θέσεις Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ, αν και ξέρω πως δεν είναι του στυλ σου !!! 1+ κανει μπαμ οταν καποιος αγαπαει αυτο που κανει! νομιζω οτι δεν χωραει αμφιβολία! Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannispopi 20 Δεκεμβρίου 2012 #7 Share 20 Δεκεμβρίου 2012 τον ευχαριστω και εγω για την βοηθεια που μου εδωσε για την γεννα των σκαλαριων μου , αν και δεν τα καταφερα με την πρωτη τωρα ξερω πως ακριβως πρεπει να κινηθω και ξερω οτι θα εχω βοηθεια αν την χρειαστω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 20 Δεκεμβρίου 2012 #8 Share 20 Δεκεμβρίου 2012 δεν τον γνωριζω τον κυριο χρηστο προσωπικα αλλα ενα μεγαλο μπραβο κ απο μενα για τη διαθεση που εχει να βοηθαει και κυριως με χαμηλο προφιλ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 20 Δεκεμβρίου 2012 #9 Share 20 Δεκεμβρίου 2012 Τι να πρωτοπεις για εναν ανθρωπο,που παρ'ολες τις δυσκολιες,παρ'ολα οσα εχουν γινει κατα καιρους,αυτος δινει παντα στο φορουμ οτι καλυτερο εχει.Εγω τον εχω γνωρισει και απο κοντα,και ειμαι πολυ χαρουμενος γι'αυτο. :bowdown: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 20 Δεκεμβρίου 2012 #10 Share 20 Δεκεμβρίου 2012 Ευχωμαι και εγω μια καλη συνεχεια στην πορεια του, στις διαφορες ερευνες και πειραματα που κανει αλλα και για την διαδοση των γνωσεων του και την βοηθεια που δινει απλοχερα..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΤΑΜΑΤΗΣ 26 Δεκεμβρίου 2012 #11 Share 26 Δεκεμβρίου 2012 "Μήτηρ σοφίας η διάκριση " . Το ρητό αυτό χαρακτηρίζει το Χρήστο . Ενας άνθρωπος που ξέρει μόνο να προσφέρει . Ξέρω πολλά για το Χρήστο που μόνο θαυμασμό μπορώ να έχω γι αυτον και έχω πικραθεί απο κάποιους που ειδικά για το Χρήστο δεν θα έπρεπε να τον έχουν παρεξηγήσει όταν ήταν στην ηγεσία του ΑΖ . Η ανιδιοτέλεια τον χαρακτηρίζει και πολύ θα το ήθελα να έχουμε στη κοινωνία μας κι άλλους τέτοιους ανθρώπους .......... θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα . Τιμή μου που συνεργάστικα μαζί σου σε πολύ δύσκολες καταστάσεις ...... !!! Και σε αυχαριστώ για όλα . :thaman: :thaman: :thaman: Link to comment Share on other sites More sharing options...
theodor72 26 Δεκεμβρίου 2012 #12 Share 26 Δεκεμβρίου 2012 Είμαι σίγουρος πως ο Χρήστος δε θα ήθελε να υπάρχει αυτό το θέμα στο φόρουμ! Δε θα πω τίποτα παραπάνω από όσα έχουν αναφέρει όλοι όσοι προηγήθηκαν σχετικά με τις ενυδρειακές γνώσεις του Χρήστου, την εργατικότητα και την προσφορά του στο ΑΖ. Όμως νιώθω την ανάγκη να εκφέρω τον θαυμασμό μου για τον τρόπο που αντιμετωπίζει τα πράγματα. Με νηφαλιότητα, ταπεινότητα και δεκτικότητα. Πάντα διαλλακτικός, πρόθυμος να συζητήσει και να υποχωρήσει αν χρειαστεί. Με το ήθος του και την συμπεριφορά του ξεχωρίζει χωρίς να το προσπαθήσει. Πραγματικά, όπως είπε ο Σταμάτης, είναι από τους ανθρώπους που έχει ανάγκη η κοινωνία μας και θα μπορούσαν να κάνουν την διαφορά! Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος και τυχερός που γνώρισα τον Χρήστο! Να είσαι πάντα καλά και χρόνια σου πολλά τώρα που γιορτάζεις! Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 26 Δεκεμβρίου 2012 #13 Share 26 Δεκεμβρίου 2012 Μεγαλο ενδιαφερον, να συζητας (εστω και μεσω φορουμ) με τον Χρηστο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΟΥΜΑΝ 26 Δεκεμβρίου 2012 #14 Share 26 Δεκεμβρίου 2012 ενα μεγαλο μπραβο και απο εμενα! ειναι το λιγοτερο που μπορουμε να κανουμε και αυτα πρεπει να λεγονται μεσα στο φορουμ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 29 Δεκεμβρίου 2012 #15 Share 29 Δεκεμβρίου 2012 Τώρα είδα το θέμα και πράγματι αξίζει κάποιος να γράφει καλά πάντα λόγια για τον φίλο Χρήστο που έρχεται μέσα από τα βάθη του χρόνου αυτού του φόρουμ ,που εκτός και καλός και ειλικρινής φίλος έιναι έχει ακόμη όρεξη να βοηθά με τις εξαιρετικές γνώσεις του σαν να είναι η πρώτη μέρα Νάσαι καλά Χρήστο θα τα πούμε ,Καλή χρονιά Link to comment Share on other sites More sharing options...
aka68 29 Δεκεμβρίου 2012 #16 Share 29 Δεκεμβρίου 2012 Μπράβο και από μέρους μου, χωρίς να το γνωρίζω, αλλά έχουμε ανάγκη από ποιοτηκούς και συνεργάσιμους ανθρώπους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος