dimitris76 19 Δεκεμβρίου 2012 #1 Share 19 Δεκεμβρίου 2012 Eχω το συγκεκριμενο σκιμερ αλλα δεν ειμαι πολυ ευχαριστημενος με την λειτουργια του... Μαζευει πολυ λιγη βρομια..Εχει κανα μυστικο? Θελει ισως πολυ τακτικο καθαρισμα που νομιζω πως διαβασα καπου (αν ναι τι καθαριζουμε και καθε ποσο περιπου?)...Την σταθμη την εχω λιγο πιο πανω απο την γραμμη και με τον αερα εχω δοκιμασει πολλα....Γνωμες? Τι να προσεξω??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 19 Δεκεμβρίου 2012 #2 Share 19 Δεκεμβρίου 2012 οταν λες οτι μαζευει λιγη βρωμια.....ποσο αερα του δινεις,τερμα,λιγο.κλπ....πες μας λεπτομερειες. ποσο βραχο εχεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
alex3 19 Δεκεμβρίου 2012 #3 Share 19 Δεκεμβρίου 2012 καλημερα φιλε εγω εχω το 550 σχεδον 2 χρονια τωρα δεν ειναι το καλυτερο αλλα πιστευω οτι ειναι ικανοποιητικο για την τιμη του,οσον αφορα για τι λιγη βρομια και μενα λιγη βγαζει αλλα νομιζω φυσιολογικα τοσο εχει ναβγαλει...τι σταθμη εγω την εχω στην γραμμη η και λιγο πιο κατω.απο καθαρισμα μια φορα τη βδομαδα το κυπελλακι μια φορα το μηνα περιπου ολικη.εμενα βασικα μου την εσπαγαν οι φυσαλιδες εχει κανα 2 μηνεσ εκοψα σφουγκαρακι και εβαλα εκει που εβγαιναν κ υσηχασα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος