dimitris76 18 Δεκεμβρίου 2012 #1 Share 18 Δεκεμβρίου 2012 Εχω μια εφυλια που εχει γινει "τουμπανο". Πως μπορω να την διαχωρησω σε 2-3 μικροτερες??? (Ενημερωτικα δεν εχω "φραγκαρει" ποτε).. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 18 Δεκεμβρίου 2012 #2 Share 18 Δεκεμβρίου 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexpsycho 18 Δεκεμβρίου 2012 #3 Share 18 Δεκεμβρίου 2012 Βγάλε καμιά φωτό να δούμε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris76 18 Δεκεμβρίου 2012 Author #4 Share 18 Δεκεμβρίου 2012 Στρατο ευκολο φανηκε...Ο τυπος με να καλο κοφτη απλα εκοψε το κοραλακι στο σκληρο σημειο (κορμο ας πουμε) και το κολλησε σε ενα κομματι βραχου (εγω θα το στριμωξω σε καμια τρυπα..) Εχει κανενα αλλο μυστικο που δεν ειδα η δεν καταλαβα??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 18 Δεκεμβρίου 2012 #5 Share 18 Δεκεμβρίου 2012 Να προσεξεις να κοψεις κορμο.Κλαδακι δηλαδη που να ξεχωριζει,κι οσο μπορεις χαμηλα απο το κεφαλι Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris76 18 Δεκεμβρίου 2012 Author #6 Share 18 Δεκεμβρίου 2012 Να προσεξεις να κοψεις κορμο.Κλαδακι δηλαδη που να ξεχωριζει,κι οσο μπορεις χαμηλα απο το κεφαλι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος