merlon1 11 Ιανουαρίου 2013 #76 Share 11 Ιανουαρίου 2013 Δε θα συνεχισω τη κουβεντα διοτι θα χαλασουμε το θεμα Ο καθε ενας που διαβαζει εδω μεσα μπορει να καταλαβει ,δεν ειναι δυσκολο να κανετε μια αναζητηση και να δειτε εδω στο φορουμ συζητησεις που καποιοι ελεγαν οτι παιρνουν βραχια απο τη θαλασσα,αμμο και αλλα οποτε για ποια ισοπεδωση λες οταν λεω πραγματα που γινονται ΟΧΙ ΑΠΟ ΣΑΣ αλλα γινονται. Ειμαι στο ελευθερο επαγγελμα απο 12 χρονων στα σαλονια επισκευες,μεταφορες μετα τα 18 ,ηλεκτρονικος απο ΤΕΙ και ξερω τι γινεται στο ελευθερο επαγγελμα. Και ξαναλεω γιατι μαλλον δε διαβαζεται,ξαναεγραψα διοτι αυτο που εβαλα με κοκκινα γραμματα δε μπορει να μενει τελευταιο διοτι εγω δεν μεγαλοποιησα κανενα θεμα ειπα τι ισχυει απο το νομο νομιζω ειμαι σαφης . Οι γραφτες συζητησεις μπορει να μη τελειωσουν ποτε γιατι νομιζεται οτι σας παω κοντρα δεν ειναι ετσι ,ειπα εξ αρχης οτι ωραιο αυτο που κανετε αλλα προσοχη σε 3 παραγματα και εσεις αντι να πειτε οκ προσπαθητε να αφισβητησετε τα 3 πραγματα που λεει ο νομος,τι να πω εγω? Δε θα συνεχισω τη κουβεντα θα δεχτω χωρις αντιλογο μια απαντηση αν γραφτει δε θα απαντησω ομως για να μη σβηνουν και γραφουν παλι οι συντονιστες και χαλασουμε το θεμα καλη συνεχεια σε οτι κανετε απο μενα οι προθεσεις μου ηταν για καλο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 11 Ιανουαρίου 2013 Author #77 Share 11 Ιανουαρίου 2013 φιλε μου κανεις δεν ειπε οτι εχεις αδικο! ίσα ίσα που ειπαμε οτι καλως αναφερθηκαν!! επίσης ΠΟΤΕ δεν προτρεψαμε κανεναν να κανει οτι κανουμε εμεις! οι κίνδυνοι υπαρχουν και πιστεψε με ενας επαγγελματιας τους ξερει πολυ καλα! ποσο μαλλον εμεις που ειμαστε στο χωρο των ελεύθερων επαγγελματιών απο τοτε που γεννηθηκαμε λογο των πατεραδων μας! εμεις μιλησαμε για ΕΜΑΣ και ειπαμε οτι παιρνουμε το ρισκο, γνωριζοντας του κινδυνους, να κατασκευασουμε πραγματα στο χωρο μας και γιατι οχι να τα στειλουμε οπου θελει ο οποιοσδηποτε με μεταφορικη ή Ι.Χ.! καλως ή κακος, η κοινωνια στην Σκυδρα, που αναφερθηκες τοσο ειρωνικά, ειναι πιο κλειστη! πως να το κανουμε δηλαδη? οπότε θελοντας και μη ειναι πιο χαλαρα σε σχεση με την Αθηνα! νομιζω οτι αυτο τα λεει ολα! δεν νομιζω να υπαρχει καποιος αλλος που να χαλάστηκε πιο πολυ απο μενα που το θεμα πηρα τετοια τροχια. ευχαριστουμε που μας πληροφορισες, ευχαριστουμε που μας στηριζεις! ελπιζω οτι οποιος το διαβασει να βγαλει τα σωστα συμπερασματα και να μην αποτραπεί απ' το να συμμετέχει! και κατι ευχάριστο τωρα.... η ομαδα ανελαβε την πρωτη της αποστολη!!!! stay tuned για περαιτέρω πληροφοριες!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
buelligan75 11 Ιανουαρίου 2013 #78 Share 11 Ιανουαρίου 2013 σταθη ενα μεγαλο μπραβο κι απο μενα για μια τετοια πρωτοβουλία!!! να ρωτησω μιλαμε για επισκευες, κατασκευες ή και τα δυο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 11 Ιανουαρίου 2013 Author #79 Share 11 Ιανουαρίου 2013 ευχαριστω φιλαρακι!!! για οτιδηποτε εχει σχεση με το ενυδρειο και εχουμε τις κατάλληλες γνωσεις! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nospanos 11 Ιανουαρίου 2013 #80 Share 11 Ιανουαρίου 2013 ευχαριστω φιλαρακι!!! για οτιδηποτε εχει σχεση με το ενυδρειο και εχουμε τις κατάλληλες γνωσεις! Φιλαράκι πρώτα ο Θεός θα σας αναθέσω να μου αναλάβετε και μια δική μου κατασκευή της δικής σας diy πλάτης αλλά θα αργήσει ακόμα λιγάκι, μπορεί και αρκετούς μήνες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 11 Ιανουαρίου 2013 Author #81 Share 11 Ιανουαρίου 2013 Φιλαράκι πρώτα ο Θεός θα σας αναθέσω να μου αναλάβετε και μια δική μου κατασκευή της δικής σας diy πλάτης αλλά θα αργήσει ακόμα λιγάκι, μπορεί και αρκετούς μήνες... οτι θες Πανο!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rythor 11 Ιανουαρίου 2013 #82 Share 11 Ιανουαρίου 2013 Φιλαράκι πρώτα ο Θεός θα σας αναθέσω να μου αναλάβετε και μια δική μου κατασκευή της δικής σας diy πλάτης αλλά θα αργήσει ακόμα λιγάκι, μπορεί και αρκετούς μήνες... Πανό μας έχουν σκάσει κάτι ιδέες για πλατη φυτεμενου/αμαζωνιου άλλο πράμα όρεξή να έχεις να ακούς! Να υποθέσω εχεις κατά νου μεγαλύτερο ενυδρείο? Άντε με το κάλο να στην στήσουμε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nospanos 11 Ιανουαρίου 2013 #83 Share 11 Ιανουαρίου 2013 οτι θες Πανο!!! Πανό μας έχουν σκάσει κάτι ιδέες για πλατη φυτεμενου/αμαζωνιου άλλο πράμα όρεξή να έχεις να ακούς! Να υποθέσω εχεις κατά νου μεγαλύτερο ενυδρείο? Άντε με το κάλο να στην στήσουμε! Έχω στο νου μου ένα για το σαλόνι δαστάσεων 100x50x50 χελωνοενυδρείο (θα ξεκινήσω με 3-4 μικρές χελώνες), πλάτη σαν κι αυτή που έχετε φτιάξει στην Εμμανουέλα, αλλά να έχει ενσωματωμένες κάποιες στρογγυλές "βάσεις" σαν γλαστράκια για υδρόφιλα φυτά (οι ρίζες θα βρίσκονται κάτω από την επιφάνεια του νερού και το φυτό θα μεγαλώνει εκτός).. Δυστυχώς όμως επειδή τα οικονομικά μου είναι χάλια αυτό τον καιρό γι αυτό είπα ότι θα αργήσει δυστυχώς... :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
mpampis81 13 Νοεμβρίου 2014 #84 Share 13 Νοεμβρίου 2014 Πολύ καλή η κίνηση αυτή, συγχαρητήρια. Με βλέπω να σας επισκέφτομαι αν αποφασίσω για μεγάλο ενυδρείο :bbq: Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgosmarios 13 Νοεμβρίου 2014 #85 Share 13 Νοεμβρίου 2014 Επειδη ειναι πολυ παλαιο το αρθρο, καλυτερα θα ειναι να επικοινωνισεις με τα παιδεια πρωτα αν ισχυει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 14 Νοεμβρίου 2014 Author #86 Share 14 Νοεμβρίου 2014 Πολύ καλή η κίνηση αυτή, συγχαρητήρια. Με βλέπω να σας επισκέφτομαι αν αποφασίσω για μεγάλο ενυδρείο :bbq: Επειδη ειναι πολυ παλαιο το αρθρο, καλυτερα θα ειναι να επικοινωνισεις με τα παιδεια πρωτα αν ισχυει. Καλή διάθεση και όρεξη πάντα υπάρχει..! Αν βρεθεί και ο χρόνος πολύ ευχαρίστως να βοηθήσουμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mpampis81 14 Νοεμβρίου 2014 #87 Share 14 Νοεμβρίου 2014 Ευχαριστώ κ μόνο που το λες φίλε. Με βλέπω για την καινούργια χρονιά γιατί πρώτα πρέπει να ξεκινήσουν οι εργασίες ανακαίνισης στο σπίτι κ μετά θα γίνει κ αυτό... Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 15 Νοεμβρίου 2014 Author #88 Share 15 Νοεμβρίου 2014 Ευχαριστώ κ μόνο που το λες φίλε. Με βλέπω για την καινούργια χρονιά γιατί πρώτα πρέπει να ξεκινήσουν οι εργασίες ανακαίνισης στο σπίτι κ μετά θα γίνει κ αυτό... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος