Jump to content

Χέρι Βοηθείας Σε Δύσκολους Καιρούς

Recommended Posts

Πανό έχω ξεκινήσει ένα θέμα στα φυτεμενα,πανε ρίξε μια ματιά και πες μου την γνώμη σου βρε:-)

Πίσω στο θέμα μας...δεν ξέρω ρε παιδιά, άμα δηλαδή κάνει μεταφορές αγαθών ή μετακόμισης,τη χαρτιά θα χρειάζεται;;;

Πανό έχω ξεκινήσει ένα θέμα στα φυτεμενα,πανε ρίξε μια ματιά και πες μου την γνώμη σου βρε:-)

Πίσω στο θέμα μας...δεν ξέρω ρε παιδιά, άμα δηλαδή κάνει μεταφορές αγαθών ή μετακόμισης,τη χαρτιά θα χρειάζεται;;;

Έχεις κι εσύ κάτι απορίες βρε φίλε μου... :bigemo_harabe_net-74: :bigemo_harabe_net-74:

Αν εχεις εταιρικο φορτηγακι και γραφει πχ σιδερα και εσυ κουβαλας κουζινες θα σου ζητησουν τιμολογια και χαρτια,αν δεν τα εχεις την εφαγες!Σου λεω την πατησε ο κολλητος μου.

Ρε 'σεις μην γελαται...μιλάω για γενικής χρήσης φορτηγό και όχι κάποιας ειδικής κατηγορίας....

Ρε 'σεις μην γελαται...μιλάω για γενικής χρήσης φορτηγό και όχι κάποιας ειδικής κατηγορίας....

Πραγματικά φίλε μου δεν έχω ιδέα.... μακάρι να δει το θέμα κάποιος σχετικός να μας διαφωτίσει

Εεε αι πανε να στησεις κανά ενυδρειου(αυτές είναι ευχές χεχχεεχεχεεε)....

Σορυ για το οφ τοπικ :-)

Παιδες το πλατιασαμε το θεμα και ζητατε εναν ειδικο,εγω πιστευω, για μενα παντα ,οτι οταν γραφω δημοσια κατι το ξερω καλα και δε λεω μακακιες

Αν δε το ηξερα δε θα εγραφα

Τα ειναι δικο μου σε δικο μου μαγαζι ,το φτιαχνω για μενα ,το κουβαλαω δικο μου ειναι χαζομαρες και δεν καταλαβαινουν απο αυτα ο ελενχος απο κανα 50αρικο μπορει να καταλαβουν στη τσεπη.

Εδω απαγορευεται να μεταφερεις τα δικα σου επιπλα σε μετακομιση δικια σου.

Το ξερω το θεμα τωρα αν θελετε να συζηταμε για να συζηταμε εγω ειμαι εκτος και συγνωμη που το εθεσα κιολας.

Παρακαλω να διαβαζεται και καλα τι γραφω στη μεταφορα δε μιλαω για αποδειξη λιανικης αλλα για τιμολογιο σε αλλο ΑΦΜ ημουν σαφης.

Έγινε επεξεργασία - merlon1

Παιδες το πλατιασαμε το θεμα και ζητατε εναν ειδικο,εγω πιστευω, για μενα παντα ,οτι οταν γραφω δημοσια κατι το ξερω καλα και δε λεω μακακιες

Αν δε το ηξερα δε θα εγραφα

Τα ειναι δικο μου σε δικο μου μαγαζι ,το φτιαχνω για μενα ,το κουβαλαω δικο μου ειναι χαζομαρες και δεν καταλαβαινουν απο αυτα ο ελενχος απο κανα 50αρικο μπορει να καταλαβουν στη τσεπη.

Εδω απαγορευεται να μεταφερεις τα δικα σου επιπλα σε μετακομιση δικια σου.

Το ξερω το θεμα τωρα αν θελετε να συζηταμε για να συζηταμε εγω ειμαι εκτος και συγνωμη που το εθεσα κιολας.

Παρακαλω να διαβαζεται και καλα τι γραφω στη μεταφορα δε μιλαω για αποδειξη λιανικης αλλα για τιμολογιο σε αλλο ΑΦΜ ειμουν σαφης.

Αυτο ισχυει 100000%,το ξερω απο πρωτο χερι.Οταν κανεις κατι τετοιο, το κανεις στην παρανομοια και με τον φοβο μη σε σταματησουν.

Φίλε Μερλον δεν αμφισβητω κανέναν,απλά επειδή δεν ξέρω το θέμα ρωτάω και πάνω στην κουβεντα όλο και κάτι θα βγει, κανείς δεν γραφή για να γραφή....

Υγ μέχρι στην μετακόμιση σου εεε!!!αυτο δεν το ήξερα.....

Δε απευθυνομαι σε ατομα φιλε προς Θεου απλα καλο θα ειναι να κανουμε τις συζητησεις πιο ωριμες και να βγαινει και ενα νοημα

Εγω ειμαι πολυ ξεροκεφαλος σαν ατομο και αποτομος καμια φορα και σιγουρα κανω και λαθη αλλα δε λεω κατι οταν δε το ξερω η λεω οτι αυτο που λεω το λεω με επιφυλαξη.

Σιγουρα ο γραφτος λογος ειναι διαφορετικος και καποιος που διαβαζει καμια φορα επειδη του αρεσει το θεμα θελει να μπει στη κουβεντα με ενα σχολιο οπως στο προφορικο λογο που θα ηταν ενα κλασμα του δευτερολεπτου.

Να ζητησω συγνωμη για την ενταση αν περασε εγω να βοηθησω ηθελα

ολα οκ απο μενα.....και καταλαβαινω απολυτα αυτα που λες...αλλα ξερεις τωρα κουβεντα να γινεται.....

ειδα το θεμα λιγο ξεφυγε αλλα καλο ειναι να επισημανθούν καποια πραγματα! κατ' αρχην να ξεκαθαρισω οτι σχεδον ολα μας τα προτζεκτ εχουν γινει σε αυτο το μερος και ποτε δεν υπηρξε προβλημα! μπορει μια φορα να τυχει, κανεις δεν ξερει, αλλα νομιζω οτι ειναι ενα ρισκο που μπορουμε να παρουμε, για το λογο οτι η πιθανοτητες να συμβει και ειδικα στην Σκυδρα ειναι απειροελάχιστες!! οποτε αυτο μην σας αγχωνει!! ειχα και εγω εταιρια που κατασκευαζε ηλιακους θερμοσίφωνες και ξερω! ποτε δεν υπήρξε ατομο στα 30 χρονια λειτουργιας της, που να ηρθε και να ρωτησε τι φτιαχνετε εκει και γιατι το φτιαχνετε? :D

εμεις ξεκινησαμε με την ιδεα να προσφερουμε τον χωρο και φυσικα τις γνωσεις μας! μάρεσε πολυ η ιδεα του να μπορει καποιος να μας δωσει την παραγγελια που θελει, να την φιταξουμε και να ειτε να την στείλουμε με κουριερ ή να την παμε με Ι.Χ στην αποθηκη του ΑΖ! ολο το προβλημα ξεκιναει με την μεταφορα με καποιο επαγγελματικό αυτοκίνητο! οποτε το αποφευγουμε αυτο και τελειωσε! φυσικα αν καποιος θελει να παρει το ρισκο, τοτε με δικη του ευθύνη μπορει!

θελω να ξεκαθαρισω κατι παιδια! οι εργασιες που ειχαμε και εχουμε σκοπο να κανουμε εννοειται οτι θα ειναι ΔΩΡΕΑΝ!!! ουτε καν μας εχει περασει απο το μυαλο η χρηματικη αμοιβη!! εξαλλου αυτη ηταν η ιδεα του προτζεκτ εξαρχης!! δωρεαν χερι βοηθειας!

στην αρχη ειχαμε σκεφτει οταν καποιος θελει π.χ. να κολλησει ενα ενυδρειο, μπορει να ερθει στο μαγαζι του σακη και να τον βοηθησουμε! η ιδεα ενος μελους για παραγγελιες, εμενα μου αρεσε απο την αποψη οτι οποιοις δεν εχει την δυνατοτητα να ερθει μεχρι εμας, πολυ ευχαριστως να του το φτιαξουμε και να το στειλουμε με ολα τα εξοδα κατασκευης και αποστολης δικα του, αλλα η αργασια μας φυσικα παλι ΔΩΡΕΑΝ!!!

αυτα τα λιγα προς αποφυγή παρεξηγησεων.. :D

Σταθη τα παιδια που εκαναν τις επισυμανσεις τις εκαναν για να σας προστατευσουν.Οπως σου ειπα και εγω στο σιδεραδικο του κολλητου μου εχω φτιαξει απειρες κατασκευες.

Να προσεχετε παιδια και ειμαι σιγουρος οτι θα κανετε ωραια πραγματα εκει!:)

το ξερω ραστα! δεν ειπα το αντιθετο! καλα εκαναν και τα επισημαναν! :D

απλα ξεκαθαρισα το οτι ολα θα γινονται δωρεαν γιατι δεν το τονισα αρκετα στο προηγουμενο ποστ μου!! ;)

μακαρι το εγχείρημα να εχει επιτυχια!!

θελω να ξεκαθαρισω κατι παιδια! οι εργασιες που ειχαμε και εχουμε σκοπο να κανουμε εννοειται οτι θα ειναι ΔΩΡΕΑΝ!!! ουτε καν μας εχει περασει απο το μυαλο η χρηματικη αμοιβη!! εξαλλου αυτη ηταν η ιδεα του προτζεκτ εξαρχης!! δωρεαν χερι βοηθειας!

στην αρχη ειχαμε σκεφτει οταν καποιος θελει π.χ. να κολλησει ενα ενυδρειο, μπορει να ερθει στο μαγαζι του σακη και να τον βοηθησουμε! η ιδεα ενος μελους για παραγγελιες, εμενα μου αρεσε απο την αποψη οτι οποιοις δεν εχει την δυνατοτητα να ερθει μεχρι εμας, πολυ ευχαριστως να του το φτιαξουμε και να το στειλουμε με ολα τα εξοδα κατασκευης και αποστολης δικα του, αλλα η αργασια μας φυσικα παλι ΔΩΡΕΑΝ!!!

αυτα τα λιγα προς αποφυγή παρεξηγησεων.. :D

Τώρα έγινες πολύ ξεκάθαρος και έτσι έπρεπε να κάνεις!

Τώρα έγινες πολύ ξεκάθαρος και έτσι έπρεπε να κάνεις!

:bigemo_harabe_net-64:

ειναι κριμα να παρουμε στραβα και να παρεξηγηθει ενα τοσο σημαντικο(κατα την γνωμη μου) θεμα, που παει κοντρα σε αυτες τις εποχες! :D

οποτε παιδες οι πορτες ειναi ανοιχτες και τα σκυλιά δεμενα!!!!! οσοι πιστοι προσέλθετε!!! χαχαχαχαχαχαχαχαχαα!!! :D

Παιδιά η δουλειά είναι ξεκάθαρα δωρεάν και εθελοντική.. τώρα για τον χώρο και για τις μεταφορές κάνεις δεν μπορεί να σου πει το οτιδήποτε γιατί μιλάμε για ιδιωτικο χώρο και για μεταφορές χρησιμοποιούνται ιχ. Στο τέλος τέλος η Σκύδρα είναι μικρή κοινωνία και πάνω κάτω γνωριζόμαστε όλοι. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι μεγαλοποιουμε τα πράγματά χωρίς κανενα μεμπτό λόγο.. από την στιγμή που δεν υπάρχει αμοιβή δεν υπάρχει τίποτα αξιοποινο, τόσο άπλα τόσο ξεκάθαρα. Θα χαρούμε πολύ να βοηθήσουμε οποίον θελήσει και έχει ανάγκη! :D

rythor on the move via tapatalk

ΜΠΡΑΒΟ & ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ακόμα μια φορά και από εμένα για την κίνησή σας αυτή του συγκεκριμένου project!! :bigemo_harabe_net-162:

Παιδιά η δουλειά είναι ξεκάθαρα δωρεάν και εθελοντική.. τώρα για τον χώρο και για τις μεταφορές κάνεις δεν μπορεί να σου πει το οτιδήποτε γιατί μιλάμε για ιδιωτικο χώρο και για μεταφορές χρησιμοποιούνται ιχ. Στο τέλος τέλος η Σκύδρα είναι μικρή κοινωνία και πάνω κάτω γνωριζόμαστε όλοι. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι μεγαλοποιουμε τα πράγματά χωρίς κανενα μεμπτό λόγο.. από την στιγμή που δεν υπάρχει αμοιβή δεν υπάρχει τίποτα αξιοποινο, τόσο άπλα τόσο ξεκάθαρα. Θα χαρούμε πολύ να βοηθήσουμε οποίον θελήσει και έχει ανάγκη! :D

rythor on the move via tapatalk

Να ζητησω συγνωμη που προσπαθησα να προστατευσω καποιους που ,ενω στη σκυδρα ολοι γνωριζοσαστε δηλαδη εφοριακοι,καταστηματαρχες,κτλ,καποιος μπορει να κανει αναλογο στην Αθηνα και να τη πληρωσει.

Δε μπορω να μην αποντησω και να μενουν αυτα τα γραφομενα σα τελευταιες λεξεις,το σωστο ειναι σωστο και δε θα το αλαξουν καποιοι επειδη σε Σκυδρα ειναι κολητοι οι εφοριακοι και οι ελεκτικες υπηρεσιες με καποιους.

Ετσι να παμε ολοι να βγαλουμε βραχους απο θαλασσα ,να περνουμε αμμο απο τον εγιαλο,να μη κοβουμε αποδειξεις,να μη πληρωνουμε εφορια αλλα να τα βρισκουμε με τον εφοριακο και αλλα τετοια.

Σε μια εταιρια που δουλευα Pioneer μας ειχε γραψει ενας του σδοε γιατι το αμαξι που ηταν στο πεζοδρομιο δεν ηταν στο βιβλιο εισερχομενων αυτοκινητων ενω δεν του φτιαξαμε κατι ουτε συμφωνησε να αγορασει κατι.

Ξαναεγραψα γιατι δε μπορει να μενουν αυτα και να τα ακουν και αλλα παιδια χωρις να ξερουν πιο ειναι το σωστο,δεν εχω τιποτα με τη κινηση αλλα αφου ισοπεδωνουμε την τοποθετηση μου θα πρπει να τα ακουσετε τα σωστα.Και μη πει καποιος φιλος οτι δεν ισοπεδωθηκε η τοποθετηση μου οταν στα σωστα αποδιδονται χαρακτηρισμοι μεγολοποιησης ενω στα λαθος <<στο κατω κατω και ελα μωρε τωρα σιγα>>

Έγινε επεξεργασία - merlon1

φιλε μου κανεις δεν ειπε οτι εχεις αδικο! ίσα ίσα που ειπαμε οτι καλως αναφερθηκαν!! επίσης ΠΟΤΕ δεν προτρεψαμε κανεναν να κανει οτι κανουμε εμεις! οι κίνδυνοι υπαρχουν και πιστεψε με ενας επαγγελματιας τους ξερει πολυ καλα! ποσο μαλλον εμεις που ειμαστε στο χωρο των ελεύθερων επαγγελματιών απο τοτε που γεννηθηκαμε λογο των πατεραδων μας! εμεις μιλησαμε για ΕΜΑΣ και ειπαμε οτι παιρνουμε το ρισκο, γνωριζοντας του κινδυνους, να κατασκευασουμε πραγματα στο χωρο μας και γιατι οχι να τα στειλουμε οπου θελει ο οποιοσδηποτε με μεταφορικη ή Ι.Χ.!

καλως ή κακος, η κοινωνια στην Σκυδρα, που αναφερθηκες τοσο ειρωνικά, ειναι πιο κλειστη! πως να το κανουμε δηλαδη? οπότε θελοντας και μη ειναι πιο χαλαρα σε σχεση με την Αθηνα!

Να ζητησω συγνωμη που προσπαθησα να προστατευσω καποιους που ,ενω στη σκυδρα ολοι γνωριζοσαστε δηλαδη εφοριακοι,καταστηματαρχες,κτλ,καποιος μπορει να κανει αναλογο στην Αθηνα και να τη πληρωσει.

Δε μπορω να μην αποντησω και να μενουν αυτα τα γραφομενα σα τελευταιες λεξεις,το σωστο ειναι σωστο και δε θα το αλαξουν καποιοι επειδη σε Σκυδρα ειναι κολητοι οι εφοριακοι και οι ελεκτικες υπηρεσιες με καποιους.

Ετσι να παμε ολοι να βγαλουμε βραχους απο θαλασσα ,να περνουμε αμμο απο τον εγιαλο,να μη κοβουμε αποδειξεις,να μη πληρωνουμε εφορια αλλα να τα βρισκουμε με τον εφοριακο και αλλα τετοια.

Σε μια εταιρια που δουλευα Pioneer μας ειχε γραψει ενας του σδοε γιατι το αμαξι που ηταν στο πεζοδρομιο δεν ηταν στο βιβλιο εισερχομενων αυτοκινητων ενω δεν του φτιαξαμε κατι ουτε συμφωνησε να αγορασει κατι.

Ξαναεγραψα γιατι δε μπορει να μενουν αυτα και να τα ακουν και αλλα παιδια χωρις να ξερουν πιο ειναι το σωστο,δεν εχω τιποτα με τη κινηση αλλα αφου ισοπεδωνουμε την τοποθετηση μου θα πρπει να τα ακουσετε τα σωστα.Και μη πει καποιος φιλος οτι δεν ισοπεδωθηκε η τοποθετηση μου οταν στα σωστα αποδιδονται χαρακτηρισμοι μεγολοποιησης ενω στα λαθος

Φίλε merlon1 πιαστηκες από το κομμάτι του ότι είμαστε γνωστοί και όχι στο ότι λίγο πιο πάνω από αυτά τα γραφωμενα σου δίνω λυσεις-απαντησεις στις αμφιβολίες σου. Δεν είμαστε της λογικής του "στο κάτω κάτω και έλα μωρέ τώρα σιγά" και με θίγει το γεγονός του ότι από την στιγμή που δεν γνωρίζεις την ιδιοσυγκρασία ενός τοπου και τους ανθρώπους του ,τους ειρωνεύεσαι. Σε καμία περίπτωσή δεν ισοπεδωσαμε την τοποθέτησή σου, άπλα σου προβαλαμε λύσεις με ευχάριστη διατύπωσή για να μην βαρύνει το θέμα. Επίσης στο θέμα της ισοπέδωσης εσύ είσαι που αυτός που μας τα ισοπεδωσες (βλέπε βραχους - αμμους- αποδειξεις-πλακακια με τους εφοριακούς).. και για να μην σε κουραζω με το να διαβαζεις παλι το ποστ σου παραθετω και παλι τις λυσεις μας: 1.χρησιμοποιούμε ιδιωτικο χώρο 2.αποστολές μεταφορές με ΙΧ-μεταφορικες-κουριερ-κτελ .

φίλε μου το χόμπι μας θέλουμε να κάνουμε και να προαγουμε σε δύσκολες περιοδους, οχι να τιναξουμε τον κρατικό προϋπολογισμό στον αέρα..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...