mpouf 18 Δεκεμβρίου 2012 #26 Share 18 Δεκεμβρίου 2012 Συγχαρητήρια παιδιά και από εμένα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 19 Δεκεμβρίου 2012 #27 Share 19 Δεκεμβρίου 2012 ΜΠΡΑΒΟ!!! Να και κάτι ευχάριστο μέσα στην μιζέρια που δεν στοχεύει σε κέρδος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 4 Ιανουαρίου 2013 Author #28 Share 4 Ιανουαρίου 2013 ενα up για να μην ξεχαστει το θεμα!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 4 Ιανουαρίου 2013 #29 Share 4 Ιανουαρίου 2013 Μηπως να βρίσκαμε και κανα ταξιδιαρη φορτηγατζη να κανει μεταφορα τον αγαθών σας σε αθηνα ξερω 'γω....Μια αποψη λεω, δεν θελω να αρχίσουν έντασης με του επαγγελματίες-μαγαζια που εχουν βημα στο φορουμ.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 4 Ιανουαρίου 2013 Author #30 Share 4 Ιανουαρίου 2013 χαχαχαχαχαχα!!! εγω παντως(ειμαι σιγουρος οτι και η υπολοιπη παρεα) ψηνομαι τρελα για DIY ενυδρειακα ταξιδια!!! δεν νομιζω να υπαρχει παραιξηγηση, αφου ενα απλο δωρεαν χερι βοηθειας σε φιλους προσφερουμε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 4 Ιανουαρίου 2013 #31 Share 4 Ιανουαρίου 2013 Στο "δωρεαν" το λεω και εγω,γιατι οπως λεει η παροιμια "καποιος χανει καποιος κερδίζει" τεσπα....το λεω σε φαση "παραγκελειας", γιατι εσείς που τα φτιάχνεται ειμαι συγουρος οτι οταν δεν εχετε τπτ να φτιάξετε σας τρωνε τα χερια σας.....οποτε γιατι να μην το κάνεται και ετσι ;-)....τεσπα!!!απλα τροφη για σκεψη....εμενα παντως εαν η κατασκευη ενος ενυδρειου 300λιτρα-βαση-καπακι μου πηγαινε 200-250 σε υλικα....απο χτες θα το ειχα δοσει παραγκελια γιατι μεχρι ενα σημειο φτάνουν οι γνωσεις μου(ηλεκτρικά).... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 4 Ιανουαρίου 2013 #32 Share 4 Ιανουαρίου 2013 αν υπήρχε η δυνατότητα από κάποιο μέλος που ταξιδεύει να κάνει και μεταφορές, αυτό θα βοηθούσε πολύ, ακόμη και στο θέμα της αποθήκης ώστε να μοιράζονται σε όλους τα πράγματα !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 4 Ιανουαρίου 2013 Author #33 Share 4 Ιανουαρίου 2013 Στο "δωρεαν" το λεω και εγω,γιατι οπως λεει η παροιμια "καποιος χανει καποιος κερδίζει" τεσπα....το λεω σε φαση "παραγκελειας", γιατι εσείς που τα φτιάχνεται ειμαι συγουρος οτι οταν δεν εχετε τπτ να φτιάξετε σας τρωνε τα χερια σας.....οποτε γιατι να μην το κάνεται και ετσι ;-)....τεσπα!!!απλα τροφη για σκεψη....εμενα παντως εαν η κατασκευη ενος ενυδρειου 300λιτρα-βαση-καπακι μου πηγαινε 200-250 σε υλικα....απο χτες θα το ειχα δοσει παραγκελια γιατι μεχρι ενα σημειο φτάνουν οι γνωσεις μου(ηλεκτρικά).... καταλαβα πως το λες φιλε μου!! ε αν ειναι να παρεξηγηθουν απο 3 ατομα που γουσταρουν της κατασκευες και "θα τους τρωνε την πελατια" τι να πω... εμεις ειμαστε ακριβως οπως τα πες, μας τρωνε τα χερια αν δεν εχουμε κατι να κανουμε!!! χαχαχαχαχαχχα!!! η ιδεα της παραγγελιας ειναι πολυ καλη!! εγω ειμαι ανοιχτος σε οποιεσδήποτε προτασεις!! αν περναει απο τα χερια μας πολυ ευχαριστως να το κανουμε!!! ακομα και η ιδεα με την αποθηκη ειναι σουπερ!!! απλα απ'οτι καταλαβα λογο των εποχων δυσκολα κατασκευαζονται καινουρια προτζεκτ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΤΑΜΑΤΗΣ 4 Ιανουαρίου 2013 #34 Share 4 Ιανουαρίου 2013 ..................... δεν θελω να αρχίσουν έντασης με του επαγγελματίες-μαγαζια που εχουν βημα στο φορουμ.... Εχεις δεί κάτι τέτοιο που λές να συμβαίνει σε αυτό το φόρουμ ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 4 Ιανουαρίου 2013 #35 Share 4 Ιανουαρίου 2013 Σταμάτη δεν ξέρω αν ειναι ρητορική,κινηκη,σοββαρη η ερωτησει σου,αλλα απανταω οτι ειπα με ολες τις καλες πρόθεσης και χωρις υπονοούμενα...δεν θελω να ξεφύγει το θεμα... Μακαρι να βρεθούν ατομα να συμβάλουν σε ολο αυτο το ενχειρημα γιατι θα ειναι καλη φαση η παραγκελεια και η μεταφορα ενος "αγαθού" με οσο μικρότερο κοστος...επισης η γνωμη μου ειναι οτι καιρος ειναι να δενομαστε και να μην κοιτάμε τον διπλα μας στην τσέπη..... Τεσπα,οπως ειπε και πριν,τροφη για σκεψη!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΤΑΜΑΤΗΣ 4 Ιανουαρίου 2013 #36 Share 4 Ιανουαρίου 2013 Ρητορική δεν είναι και με ενόχλησε αυτο που έγραψες . Ποτέ κανένα κατάστημα δεν έκανε επέμβαση στις συζητήσεις εδω μέσα σχετικα με εξοικονόμιση χρημάτων . Και με ενόχλησε που υπάρχει αυτη η εντύπωση ........... αδικαιολόγητα ............ !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 4 Ιανουαρίου 2013 #37 Share 4 Ιανουαρίου 2013 Τώρα πως πρέπει να απαντήσω για να είμαστε όλοι χαρούμενοι;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΤΑΜΑΤΗΣ 4 Ιανουαρίου 2013 #38 Share 4 Ιανουαρίου 2013 Δεν χρειάζετε .............. όλα καλά . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 4 Ιανουαρίου 2013 #39 Share 4 Ιανουαρίου 2013 Οκ :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
merlon1 4 Ιανουαρίου 2013 #40 Share 4 Ιανουαρίου 2013 Παιδες μη παμε για μαλλι και βγουμε κουρεμενοι υπαρχουν πολλα νομικα κωληματα και προστιμα σε καποιες περιπτωσεις α.Φτιαχνεις κατι στο μαγαζι του φιλου και απ εξω ειναι εφοριακος και σας τσιμπαει και τους δυο β.Αν κοπει τιμολογιο σε καποιον και οχι αποδειξη λιανικης δε μπορει να το μεταφερει με το προσωπικο του οχημα εχει προστιμο αν πιαστει και ο διαολος εχει πολλα ποδαρια. Καλη κινηση δε διαφωνω απλα κανω καποιες επισημανσεις για προσοχη διοτι εχουν αγριεψει τα πραγματα Link to comment Share on other sites More sharing options...
nospanos 4 Ιανουαρίου 2013 #41 Share 4 Ιανουαρίου 2013 Παιδες μη παμε για μαλλι και βγουμε κουρεμενοι υπαρχουν πολλα νομικα κωληματα και προστιμα σε καποιες περιπτωσεις α.Φτιαχνεις κατι στο μαγαζι του φιλου και απ εξω ειναι εφοριακος και σας τσιμπαει και τους δυο β.Αν κοπει τιμολογιο σε καποιον και οχι αποδειξη λιανικης δε μπορει να το μεταφερει με το προσωπικο του οχημα εχει προστιμο αν πιαστει και ο διαολος εχει πολλα ποδαρια. Καλη κινηση δε διαφωνω απλα κανω καποιες επισημανσεις για προσοχη διοτι εχουν αγριεψει τα πραγματα Καλησπέρα! Απ' ό,τι έχω καταλάβει μιλάμε για ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ - ΒΟΗΘΗΜΑ που είχαν αυτή την πολύ έξυπνη ιδέα τα παιδιά από Σκύδρα... Άρα όποιου είδους εργασία "παραγγελθεί" δε θα υπάρχει κάποια χρέωση, παρά μόνο στα υλικά κατασκευής αν χρειαστούν, τα οποία θα τα αγοράσουν τα παιδιά και προφανώς θα τους αποσταλλεί το αντίτιμο αυτών μέσω τραπέζης ή οποιουδήποτε άλλου τρόπου από το άτομο που "υπέβαλε" την παραγγελία.. Όταν μιλάμε για κάτι εθελοντικό τότε δεν έχει καμιά απολύτως δουλειά κάποιος εφοριακός!! Αν δεν έχω καταλάβει κάτι σωστά όσον αφορά τη συγκεκριμένη λειτουργία-project και ισχύει κάτι διαφορετικό τότε τα παιδιά της Σκύδρας μπορούν να με διορθώσουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 4 Ιανουαρίου 2013 #42 Share 4 Ιανουαρίου 2013 Καλησπέρα! Απ' ό,τι έχω καταλάβει μιλάμε για ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ - ΒΟΗΘΗΜΑ που είχαν αυτή την πολύ έξυπνη ιδέα τα παιδιά από Σκύδρα... Άρα όποιου είδους εργασία "παραγγελθεί" δε θα υπάρχει κάποια χρέωση, παρά μόνο στα υλικά κατασκευής αν χρειαστούν, τα οποία θα τα αγοράσουν τα παιδιά και προφανώς θα τους αποσταλλεί το αντίτιμο αυτών μέσω τραπέζης ή οποιουδήποτε άλλου τρόπου από το άτομο που "υπέβαλε" την παραγγελία.. Όταν μιλάμε για κάτι εθελοντικό τότε δεν έχει καμιά απολύτως δουλειά κάποιος εφοριακός!! Αν δεν έχω καταλάβει κάτι σωστά όσον αφορά τη συγκεκριμένη λειτουργία-project και ισχύει κάτι διαφορετικό τότε τα παιδιά της Σκύδρας μπορούν να με διορθώσουν Νομιζω οτι ο merlon1 εχει δικιο σ αυτο που λεει,γιατι το φτιαχνουν σε ενα μαγαζι μεσα.Αν τωρα τυχει και ειναι απ εξω καποιος εφοριακος και τους δει να το βγαζουν εξω πχ θα τους ζητησει διαφορα χαρτια.Επεισης αν καποιος κουβαλισει κατι με ενα φορτηγακι που δεν εχει αδεια η τιμολογιο για να το κανει και τον σταματησουν θα βρει το μπελα του και θα φαει τρελο προστιμο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
merlon1 4 Ιανουαρίου 2013 #43 Share 4 Ιανουαρίου 2013 Όταν μιλάμε για κάτι εθελοντικό τότε δεν έχει καμιά απολύτως δουλειά κάποιος εφοριακός!! Φιλε δεν υπαρχει για την εφορια εθελοντικο πρεπει να τηρουνται τα βιβλια σε ενα μαγαζι εισερχομενα εξερχομενα και οτι φυγει πρεπει να εχει αποδειξη παροχης υπηρεσιων ειτε χαρτι δελτιο αποστολης λογω μη συμφωνιας εργασιας Και επαναλαμβανω οτι ειμαι υπερ της αποψης μπραβο στα παιδια αλλα προσοχη,αν δε θελετε μη προσεχετε δεν ειναι υποχρεωτικο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 4 Ιανουαρίου 2013 #44 Share 4 Ιανουαρίου 2013 Κάποιος νομικός σε θέματα εφορίας δεν υπάρχει εδώ?.... αν δεν γνωρίζουμε από αυτό τα πράγματα (εθελοντισμό - εφορία) δεν μπορούμε να έχουμε πλήρη εικόνα τι παίζεται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 4 Ιανουαρίου 2013 #45 Share 4 Ιανουαρίου 2013 Δεν μπορεί όμως να σου πει ο εφοριακος όμως γιατί εφτιαξες κάτι δικό σου στο μαγαζί σου ;-) τώρα για την μεταφορά επίσης δεν μπορεί να σου πει γιατί κουβαλας κάτι δικό σου ;-) οι μαγαζάτορες και οι επαγγελματίες οδηγοί τα ξέρουν αυτά..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 4 Ιανουαρίου 2013 #46 Share 4 Ιανουαρίου 2013 Καποια πραγματα τα ξερω απο φιλο που εχει μαγαζι και οτι κανουμε το κανουμε εκει μεσα,εχουμε κολλησει απειρα ενυδρεια και εχουμε κανει πολλες κατασκευες εκει.Αυτο που ξερω ειναι οτι θελει μεγαλη προσοχη,γιατι την εφορια δεν την νοιαζει αν το κανεις εθελοντικα,στην τελικη σιγα μην σε πιστεψουν κιολας αν τους το πεις.Επεισης ξερω και αυτο που εγραψα πιο πανω οσον αφορα το αυτοκινητο,παλι απο τον φιλο μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 4 Ιανουαρίου 2013 #47 Share 4 Ιανουαρίου 2013 Δεν μπορεί όμως να σου πει ο εφοριακος όμως γιατί εφτιαξες κάτι δικό σου στο μαγαζί σου ;-) τώρα για την μεταφορά επίσης δεν μπορεί να σου πει γιατί κουβαλας κάτι δικό σου ;-) οι μαγαζάτορες και οι επαγγελματίες οδηγοί τα ξέρουν αυτά..... Ναι αλλα οταν ενα φορτηγακι γραφει απ εξω οτι ειναι πχ για σιδεραδικο και σε σταματησουν να κουβαλας ενυδρειο απο Σκυδρα-Αθηνα νομιζεις θα σε αφησουν?Αυτο το παραδειγμα που σου εφερα το ξερω καλα,ο φιλος μου που εχει τετοιο φορτηγακι δεν κουβαλα ουτε σανιδα στο επομενο στενο γιατι την εχει πατησει.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nospanos 4 Ιανουαρίου 2013 #48 Share 4 Ιανουαρίου 2013 Παίδες, επειδή κι εμένα η θεία μου που έχει μαγαζί, από τυχαίες αναφορές είχα μάθει ότι ο "κίνδυνος" υπάρχει σε μικρές αποστάσεις έξω από το συγκεκριμένο μαγαζί... Επίσης αν το μαγαζί πουλάει πχ ασημικά κι εσύ βγεις με μια σακούλα κρεατικά προφανώς και δεν του πέφτει λόγος!! By-the-way το μαγαζί σας παίδες τι εργασία παρέχει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 4 Ιανουαρίου 2013 #49 Share 4 Ιανουαρίου 2013 Δεν ξέρω...όντως κάποιος λογιστής-εφοριακος θα μπορούσε να μας διαφωτιση λίγο παραπάνω στο θέμα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nospanos 4 Ιανουαρίου 2013 #50 Share 4 Ιανουαρίου 2013 (edited) ...και ο Rasta έχει απόλυτο δίκιο σε αυτό που λέει για εταιρικό φορτηγό, πρέπει να είναι πάρα πολύ προσεκτικός ο οδηγός του συγκεκριμένου οχήματος καθώς από τη στιγμή που το έχεις για επαγγελματική χρήση δεν μπορείς να μεταφέρεις οτιδήποτε! Άλλα αν η μεταφορά γίνεται με ιδιωτικό Ι.Χ. ή με αποστολή ταχυδρομείου και κούριερ, σαφώς και δεν του πέφτει κανένας λόγος κανενός "εφοριακού"!! Έγινε επεξεργασία 4 Ιανουαρίου 2013 - nospanos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος