Jump to content

Αναμονη 500 Λιτρου Τανκανυκα Με Τροφεους

kokalo

Recommended Posts

ευχαριστω θα κοιταξω και την αγγελια του θαλασσινου αλλα φοβαμαι λιγο να παρω φιλτρο απο θαλασσινο γιατι ανοιξα ενος φιλου μου και επαθα σοκ με το τι βγαζει απο μεσα στον 1 μηνα

ακυρο το παλικαρι ειναι απο ΚΡΗΤΗ με τα μεταφορικα παμε στα 100+ οποτε δυσκολα!ευχαριστω παντως!

Έγινε επεξεργασία - kokalo

ευχαριστω θα κοιταξω και την αγγελια του θαλασσινου αλλα φοβαμαι λιγο να παρω φιλτρο απο θαλασσινο γιατι ανοιξα ενος φιλου μου και επαθα σοκ με το τι βγαζει απο μεσα στον 1 μηνα

Γιατι ακαθαριστο θα το βαλεις;Θα το πλυνεις και εισαι οκ

ειναι απο κρητη το παλικαρι αρα δεν γινετε

για πτολεμαιδα μονο τοσο?μας χωριζουν 1000 χιλιομετρα περιπου.ενας φακελος πτολεμαιδα θεσσαλονικη θελει 5 ευρω μεσω κτελ

Για τα ψάρια και το φίλτρο ήδη σου απάντησε ο Παναγιώτης όσον αφορά τα μεταφορικά κάνε μια ερώτηση στο ΚΤΕΛ αλλά δεν πιστεύω οτι η τιμή θα είναι απαγορευτική

λοιπον να τα κανω λιγο αναλυτικα μην γινει λαθος .500 λιτρα ενυδρειο οι αφρικανες θελουν νε γυρναει τον ογκο του νερου 6 φορες την ωρα δηλαδη 3000 λιτρα

το eheim 2073 που εχω ηδη γυρναει 1050 λιτρα

και το eheim 2217 γυρναει 1000 λιτρα

σαν αρχαριος ρωταω δεν μου λοιπουν 950 λιτρα με αυτα τα 2?

μηπως να δωσω κατι παραπανω και να παρω το fluval fx5 και να εχω το κεφαλι μου ησυχο?(στο petcumulus δεν λεει αν εχει υλικα μεσα και κλασσικα δεν σηκωνουν το τηλεφωνο και ας λενε οτι το σηκωνουν 13,00 με 17,00).

συγνωμη αν σας κουραζω αλλα δεν θελω να κανω βιαστικες κινησεις και την πατησω!

Και με αυτά τα δύο είσαι μια χαρά απλά αν το 2073 έχει μεγαλύτερη χωρητικότητα σε υλικά αν μπορείς προτίμησε το μεγαλύτερο σε χωρητικότητα υλικών γιατί κατά τη γνώμη μου δεν μετρά μόνο πόσες φορές γυρίζει το νερό αλλά και με ποια χωρητικότητα φίλτρων έχουμε να κάνουμε ,από την άλλη είναι καλό να έχεις δύο φίλτρα για θέμα ασφάλειας

Έγινε επεξεργασία - ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Συμφωνω σε αυτο!Θα προχωρισω στην αγορα του 2217 λογω οικονομικων (στεγνωσα ακομα δεν ξεκινησα)και αργοτερα αν πανε καλυτερα τα οικονομικα μου παιρνω ενα eheim 2080 και τελειωνει το θεμα φιλτρανση!

Έγινε επεξεργασία - kokalo

Και γιατι να μην πάρεις ένα fluval 405 ή 306;;περισσοτερη ροή έχουν απτο 2217..

ενας φιλος δινει το eheim 2227 wet dry αλλα δεν μπορω να βρω πληροφοριες για το συγκεκριμενο φιλτρο

Σαν χωρητικότητα υλικών αυτά τα 2 φίλτρα είναι οκ! Απο θέμα κυκλοφορίας, αν δεις εσύ ότι δεν είναι αρκετή βάλε και ένα κυκλοφοριτή και είσαι κομπλέ!(δεν είναι ακριβοί. Με κανα 10ρικο βρίσκεις).

τελικα πηρα το 2227 wet dry εχω και κυφλοριτη αρα ειμαστε μια χαρα!ευχαριστω για την βοηθεια ολων σας.με την νεα χρονια ξεκιναμε δυναμικα θα ακολουθησει αναλυτικη περιγραφη πως θα γινει το ενυδρειο και εννοειτε φωτο

Α και κατι που ξεχασα καλες γιορτες σε ολους υγεια πανω απο ολα!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...