Jump to content

Ερωτηση Για Διαρκια Φωτισμου Moonlight

Recommended Posts

καλημερα σε ολους. επειδη σκεφτομαι να φτιαξω moonlight στο ενειδριο μου θα ηθελα να ρωτησω για την διαρκεια φωτισμου του. θα πρεπει να αναβει μονο την νυχτα μεχρι το φως της ημερας η" αναμεσα στον φωτισμο το ενειδριου? τα φωτα αναβουν απο 15.οο ως22.00 και φιλοξενω κιχλιδες αφρικης malawi ευχαριστω

οκ καταλαβα σε ευχαριστω πολυ και ξεκιναω :bigemo_harabe_net-64:

να ζητησω συγνωμη αλλα ξεχασα να ρωτησω πριν για τα watt των led ποσο να ειναι επειδη βρηκα 5 9 και 18 watt.τι να παρω?

Οχι δεν εχω γνωσεις σ'αυτο, αλλα σιγουρα πρεπει να δωσεις πληροφοριες για λιτρα και υψος ενυδρειου για να σε βοηθησουν και τα παιδια

Έγινε επεξεργασία - annateo

το ενειδριο ειναι το juwel vision 260lit και μετρωντας εξωτερικα ειναι 64 ποντους υψος

ενταξει παιδια το moonlight ειναι ετοιμο και σε λειτουργια . ειναι φοβερο. σας ευχαριστω για τις απαντησεις

τελικά για το ενυδρείο σου πόσα βατ χρησιμοποίησες;

τελικά για το ενυδρείο σου πόσα βατ χρησιμοποίησες;

Βίντεο ή φωτογραφίες ; :)

ο τέλειος συγχρονισμός :)

παιδια για φωτο. θα το προσπαθησω γιατι δεν το εχω ξανακανει για τα led επελεξα τα 5watt και νομιζω οτι τελικα ειναι το καλυτερο γιατι ουτε πολυ εντονα ειναι και φωτιζει οσο χρειαζεται χωρις να ενοχλει τα ψαρια ..πηρα ledοταινια αδιαβροχη απο ηλεκτρολογιο και την κολησα πανω στο καπακι που ειναι οι λαμπες στο σημειο των μετασχηματιστων...επισεις στις ενωσεις και δεξια-αριστερα μονωθηκε με σιλικονη juwel ολα πηγαν καλα και το αποτελεσμα ειναι πολυ καλο

μερικες φωτογραφιες που καταφερα να βγαλω.να σας πω μονο οτι το αποτελεσμα ειναι καλυτερο απο αυτο που φενεται.θα προσπαθησω να βρω καλυτερη μηχανη και θα ξαναβγαλω αλλες

Όταν λές καλύτερο από ποια άποψη, είναι ποιο έντονο από ότι φαίνεται στην φωτογραφία;

Τελικά για πόσες ώρες το ανάβεις;

πιο εντονο δεν ειναι αλλα επειδη οι φωτο ειναι λιγο χαλια δεν δειχνουν την πραγματικη ομορφια που εχω εγω μπροστα μου αντιθετα με καποιους συνχομπιστες που με τις φωτο τους μας εχουν τρελανει :bigemo_harabe_net-64: ακολουθησα την συμβουλη του mod rastafarian και αναβουν μιση ωρα πριν κλεισουν τα φωτα και κλεινουν μετα απο 2 ωρες

ηξερα οτι η sylvania εβγαζε τ8 λαμπα moonlight, στα led τι χρωμα ζητησες? moonlight κι εκει γιατι σε 2-3 μαγαζια με λαμπες που πηγα με κοιταγαν σαν εξωγηινο οταν τους ειπα moonlight!

Φίλε μου νομίζω ότι είναι πολύ δυνατός για φως φεγγαριού,,, θα μπορούσες να τον κρατήσεις σαν μεταβατικό στάδιο πριν και μετά τα κυρίως φώτα.. αλλά όχι σαν moonligh.

Για αυτό θα μπορούσες να ανάβεις μόνο 1-2 λεντ (μπλε ή άσπρα θέμα γούστου είναι) ίσα ίσα ώστε να μην είναι τελείως σκοτεινό το ενυδρείο.

http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=33575&hl=

http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=36974

• 2 months later...

ασχετο με το τοπικ

εχεις κανει παρουσιασει του ενυδρειου σου?

θα ηθελα να το δω διοτι εχω και εγω μαλαουι και παιρνω ιδεες!!!

παρουσιαση δεν εχω κανει ακομα. θα γινει ομως οταν θα ειναι τελειωτικα ετοιμο γιατι ακομα προσπαθω να καταληξω για το decor .το εχω αλαξει δυο φορες. παντος για το moonlight ακολουθησα το topic που μου εδειξε ο Αιολος

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...