Mitrizakis Nikos 29 Μαρτίου 2007 #76 Share 29 Μαρτίου 2007 Τι παίζει στην Κύπρο ρε παιδιά????????? Τι καλητεχνίες είναι αυτές?????? Σας έχει κολήσει ο Γιάννος ε????? ΤΟ ΞΕΡΑ!!!! Μπράβο παιδιά, πολύ όμορφο το στήσιμο!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
In the pond 30 Μαρτίου 2007 #77 Share 30 Μαρτίου 2007 Καλησπερα παιδια. Συγνωμη για την αναμονη και το μισοτελιοτο μηνυμα. Γιαννο το μπλε πισο ειναι πλαστικο που εχο παρει απο τον Παμπο. Ο φωτισμος μου ειναι χαμηλος, (2 Τ5 54W, 1 marine white, 1 actinic blue) αλλα σκοπεωο να βαλω ακομα 2 Τ5 η 24W η 39W Ρε παιδιά, θα μου εξηγήσει κανένας τί στο καλό είναι όλο αυτό το σύστημα? Για να είμαι ειλικρινείς δεν έχω καταλάβει ακόμα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiannossavva 30 Μαρτίου 2007 #78 Share 30 Μαρτίου 2007 Καλησπερα παιδια. Συγνωμη για την αναμονη και το μισοτελιοτο μηνυμα. Γιαννο το μπλε πισο ειναι πλαστικο που εχο παρει απο τον Παμπο. Ο φωτισμος μου ειναι χαμηλος, (2 Τ5 54W, 1 marine white, 1 actinic blue) αλλα σκοπεωο να βαλω ακομα 2 Τ5 η 24W η 39W Αντρέα έχεις βάλει αχρείαστες γωνίες που θα σου δημιουργούν θόρυβο και μύωση της κυκλοφορίας του νερού. Μην βάλεις νερό μέσα. Να τα πούμε από κοντά. Γιάννος Σάββα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andreas & Maria 30 Μαρτίου 2007 Author #79 Share 30 Μαρτίου 2007 Αντρέα έχεις βάλει αχρείαστες γωνίες που θα σου δημιουργούν θόρυβο και μύωση της κυκλοφορίας του νερού. Μην βάλεις νερό μέσα. Να τα πούμε από κοντά. Γιάννος Σάββα Καλημερα σε ολους. Το sump και γεννικα οι κολλησεις δεν ειναι δικη μου δουλεια λογο χρονου. Γιαννο μου λιγο αργα γιατι το ενυδρειο λειτουργει απο τι Δευτερα με τιν αμμο και τον βραχο. Το σταντ του ενυδρειου δεν μου επετρεπε να βαλω λιγοτερες γωνιες. Και 3500 λιτρα σε ενυδρειο των 200 λιτρων δεν νομιζω να ειναι λιγο Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiannossavva 30 Μαρτίου 2007 #80 Share 30 Μαρτίου 2007 Καλημερα σε ολους. Το sump και γεννικα οι κολλησεις δεν ειναι δικη μου δουλεια λογο χρονου. Γιαννο μου λιγο αργα γιατι το ενυδρειο λειτουργει απο τι Δευτερα με τιν αμμο και τον βραχο. Το σταντ του ενυδρειου δεν μου επετρεπε να βαλω λιγοτερες γωνιες. Και 3500 λιτρα σε ενυδρειο των 200 λιτρων δεν νομιζω να ειναι λιγο Με την υπερχείλιση τη έκανες? Έκανες dourso? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andreas & Maria 30 Μαρτίου 2007 Author #81 Share 30 Μαρτίου 2007 Με την υπερχείλιση τη έκανες? Έκανες dourso? Οχι γιατι δεν μου επετρπε ο χωρος μεσα στιν υπερχειλιση (γωνιακη). Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefanos 30 Μαρτίου 2007 #82 Share 30 Μαρτίου 2007 Οχι γιατι δεν μου επετρπε ο χωρος μεσα στιν υπερχειλιση (γωνιακη). υπάρχει τρόπος και γίνεται με σωλήνες πολύ απλά όπως στο σχήμα: Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefanos 30 Μαρτίου 2007 #83 Share 30 Μαρτίου 2007 και για την ιστορία γίνεται και έτσι για παραπλήσιες εφαρμογές πηγή: http://www.nano-reef.com/forums/index.php?...72&hl=durso Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος