dimitris76 17 Δεκεμβρίου 2012 #1 Share 17 Δεκεμβρίου 2012 Θα ηθελα να μου πειτε τροπους για "καλο" καθαρισμο γυαλας απο απομειναρια αλγης και αλατων σε τζαμι και πλαστικο φιλτρο. Εχω ακουσει ξυδι με νερο, οξυζενε κ.α...Τι παιζει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 17 Δεκεμβρίου 2012 #2 Share 17 Δεκεμβρίου 2012 Ξυδακι και για τα δυσκολα ακουα φορτε Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIOS 17 Δεκεμβρίου 2012 #3 Share 17 Δεκεμβρίου 2012 Κατα την γνωμη μου ξυδι,εξαιρετικο καθαρηστικο σε ενυδρειακης χρησης προιοντα.Και οπως σου ειπε και ο Στρατος ακουα φορτε στα δυσκολα.Ισως και μαγειρικη σοδα βοηθαγε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris76 17 Δεκεμβρίου 2012 Author #4 Share 17 Δεκεμβρίου 2012 Δηλαδη στα δυσκολα λιχνω ακουα φορτε, ξεπλενω με νερο και ειμαι οκ να το ξαναγεμισω??? Ειναι ασφαλες??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 17 Δεκεμβρίου 2012 #5 Share 17 Δεκεμβρίου 2012 με τρομερα καλο ξεπλυμα ναι.προσωπικα πιστευω πως με νεροξυδο παλι θα γινει η δουλεια σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 17 Δεκεμβρίου 2012 #6 Share 17 Δεκεμβρίου 2012 Δηλαδη στα δυσκολα λιχνω ακουα φορτε, ξεπλενω με νερο και ειμαι οκ να το ξαναγεμισω??? Ειναι ασφαλες??? Ναι ειναι ασφαλες Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris76 17 Δεκεμβρίου 2012 Author #7 Share 17 Δεκεμβρίου 2012 Οκ! Ελπιζω να "καθαρισω" ευκολα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
malamadre 17 Δεκεμβρίου 2012 #8 Share 17 Δεκεμβρίου 2012 Εγώ πάντως πρίν μία εβδομαδα εκανα καθαρισμό με νεράκι και ξυδάκι και λίγο ξύστρα στα άλατα ψηλά στο τζάμι και όλα οκ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
george13 18 Δεκεμβρίου 2012 #9 Share 18 Δεκεμβρίου 2012 Ξυδάκι και θα είσαι και ο πρώτος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος