mixalhs+stella 17 Δεκεμβρίου 2012 #1 Share 17 Δεκεμβρίου 2012 καλησπερα σε ολους......σκεφτομαι να βαλω στο ενυδρειο μου που εχει 4 ευκολα φυτα κατι βιταμινες που επαιρνε η γυναικα μου οταν ηταν εγκυος...ειναι σε ταμπλετες σιδηρο,ασβεστιο......τι λετε εσεις, βοηθανε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 17 Δεκεμβρίου 2012 #2 Share 17 Δεκεμβρίου 2012 οχι δεν κανουν για ενυδρειακη χρηση. δεν ξερεις τι αλλες ουσιες περιεχουν που μπορει να βλαψουν τα ψαρια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mixalhs+stella 17 Δεκεμβρίου 2012 Author #3 Share 17 Δεκεμβρίου 2012 σε ευχαριστω.........αν κ δεν κρατηθηκα κ τις εβαλα?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 17 Δεκεμβρίου 2012 #4 Share 17 Δεκεμβρίου 2012 Εγώ θα τις έβγαζα. Όπως λέει και ο klaz δεν ξέρεις τι άλλο μπορεί να απελευθερώσουν στο νερό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mixalhs+stella 17 Δεκεμβρίου 2012 Author #5 Share 17 Δεκεμβρίου 2012 ευχαριστω παιδια αυτο εκανα....καλο βραδι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος