Παναγιώτης Κ 17 Δεκεμβρίου 2012 #1 Share 17 Δεκεμβρίου 2012 Δεν ξέρω αν το έχετε παρατηρήσει(εγώ πάντως αυτό κατάλαβα). Έχω παρατηρήσει ότι οι περισσότεροι που ασχολούνται με το θαλασσινό ότι ήταν ή είναι ακομα african cichlids keepers! Λέτε να επηρεάζουν οι αφρικάνες και να οδηγούν κάποιον στα αλάτια? Πάντως εκτός απο κάποιες(κάποιους) εξαιρέσεις οι περισσότεροι ασχολήθηκαν-ασχολούνται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 17 Δεκεμβρίου 2012 #2 Share 17 Δεκεμβρίου 2012 αυτο που λες ισχυει για τους δισκαδες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 17 Δεκεμβρίου 2012 Author #3 Share 17 Δεκεμβρίου 2012 αυτο που λες ισχυει για τους δισκαδες. Έχω την εντύπωση ότι οι αφρικάνοι είναι το μεγάλο στράτευμα στο θαλασσινό. Εκτός απο εσένα που είσαι μια των εξαιρέσεων Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 17 Δεκεμβρίου 2012 #4 Share 17 Δεκεμβρίου 2012 το ειχα αναφερει και εγω σε μια συναντηση Παναγιωτη! παρατειρησα αρκετους αφρικανους να το "γυριζουν"! ισως διότι τα χρωματα της αφρικης τα βρίσκεις μονο στη θάλασσα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
τολισ 17 Δεκεμβρίου 2012 #5 Share 17 Δεκεμβρίου 2012 Καλησπερα οι δισκοι ειναι παντα δισκοι !!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lamb-angelo 17 Δεκεμβρίου 2012 #6 Share 17 Δεκεμβρίου 2012 Δισκας γεννιεσαι....δεν γινεσαι..... :bigemo_harabe_net-64: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Zoo 17 Δεκεμβρίου 2012 #7 Share 17 Δεκεμβρίου 2012 Ναι αλλά ξέρω πολλούς που γεννήθηκαν δισκάδες και ταυτόχρονα διατηρούν πολύ καλά θαλασσινά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
submarine1981 17 Δεκεμβρίου 2012 #8 Share 17 Δεκεμβρίου 2012 Εγω ειμαι υβριδιο . Ειχα ζωοτοκα και κοινονικα ενυδρεια. Και για ενα φεγγαρι 6 μηνων ειχα δισκους και ταγκανιγκα(ισα ισα να δοκιμασω κατι που ηθελα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος