zaxar 17 Δεκεμβρίου 2012 #1 Share 17 Δεκεμβρίου 2012 μπορείτε να μου προτείνετε φυτά τα οποία δεν χριαζονται υπόστρωμα αλλά να διατιρουντε με ταμπλέτες στην ρίζα και όχι φυτά τα οποία είναι δύσκολα Το ενυδρείο μου είναι 260 λίτρα και έχω και co2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Αντώνιος 17 Δεκεμβρίου 2012 #2 Share 17 Δεκεμβρίου 2012 Άρα γιατί εύκολα? από φωτισμό τι έχεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zaxar 17 Δεκεμβρίου 2012 Author #3 Share 17 Δεκεμβρίου 2012 Από φωτισμό έχω 2 T5 85cm 39w και η μια είναι για φυτά απλά επειδή έχω δίσκους δεν ξέρω τι φιτα να βάλω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 17 Δεκεμβρίου 2012 #4 Share 17 Δεκεμβρίου 2012 Πάρα πολλά φυτά μπορούν να επιβιώσουν χωρίς υπόστρωμα αλλά λίγα σε δισκοενυδρείο λόγο θερμοκρασίας. Εσύ τη θερμοκρασία έχεις στο ενυδρείο σου; Link to comment Share on other sites More sharing options...
zaxar 17 Δεκεμβρίου 2012 Author #5 Share 17 Δεκεμβρίου 2012 apo 27 mexri to poli 28 Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 17 Δεκεμβρίου 2012 #6 Share 17 Δεκεμβρίου 2012 εχινωδοροι,ανουμπιες,βαλισνεριες,καποιες κρυπτοκορινες,java furn,ειναι μερικα απο αυτα.....και εχει και αλλα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος