sfedonas 16 Δεκεμβρίου 2012 #1 Share 16 Δεκεμβρίου 2012 Καλησπέρα, αρχικά ο εν λόγο κόφτης είναι ο ίδιος για ενυδρειακά σε σχέση με τους αντίστοιχους ιατρικούς/μανικιούρ ? Έχει κάποιος να προτύνει κάποιον απο e-shop απο τον οποίο να είναι ικανοποιημένος ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 16 Δεκεμβρίου 2012 #2 Share 16 Δεκεμβρίου 2012 φανταζομαι οτι οτι και να βρεις απο ιατρικα θα σου κανει απολυτως τη δουλεια.(βεβαια σαν τιμες τα εχουν λιγο βαρεμενα). εγω προσφατα αγορασα απο ιντερνετ(e-bay) ολοκληρο σετ(νομιζω 9 συνολικα)αλλα δεν ξερω αν σε ενδιαφερουν τοσα πολλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sfedonas 16 Δεκεμβρίου 2012 Author #3 Share 16 Δεκεμβρίου 2012 Η αλήθεια είναι οτι δεν νομίζω να το προχωρίσω ποτέ τόσο. Μίας και που stockαρα με sps παράγγειλα από e-bay 100 frag plugs και ψάχνομαι με τον κόφτη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexpsycho 16 Δεκεμβρίου 2012 #4 Share 16 Δεκεμβρίου 2012 Κοίτα να σε βολεύει η λαβή γιατί έχει μεγάλη σημασία η σταθερότητα και που θα κόψεις.Αν ασκήσεις πίεση σε λάθος σημείο μπορεί να το κάνεις κομματάκια το κοράλλι.Το έχουμε συζητήσει το θέμα και εδώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sfedonas 17 Δεκεμβρίου 2012 Author #5 Share 17 Δεκεμβρίου 2012 Διάβασα το link αλλά λέω να αποφύγω ηλεκτρικά... ένα απλο πενσάκι νομίζω οτι είναι αυτο που χρειάζομαι. Προς τα μανικιουρίστικα με βλέπω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
marnieros 17 Δεκεμβρίου 2012 #6 Share 17 Δεκεμβρίου 2012 αυτο που θα πρεπει να προσεξεις ειναι να ειναι ανοξιδοτο 316 και τιποτα λιγοτερο http://www.marinedepot.com/Coral_Propagation_Tools_for_Saltwater_Aquariums-FIMTCP-ct.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 17 Δεκεμβρίου 2012 #7 Share 17 Δεκεμβρίου 2012 Σφεντονα εχω παρει και εγω απο μανικιουριστικα απο σουπερ μαρκετ γυρω στα 12 ευρω! Κανει πολυ καλη δουλεια και το βαζω στο νερο μεσα για να κοψω. Μετα ενα καλο ξεπλυμα κ ολα οκ:-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
sfedonas 17 Δεκεμβρίου 2012 Author #8 Share 17 Δεκεμβρίου 2012 Δεν μπορώ να πώ οτι το έψαξα και εξονυχιστικά αλλά από ότι βλέπω και τα εξειδικευμένα ενυδρειακά δεν αναφέρουν κάπου για 316 η 304 και η ποιότητά τους είναι σχετική. Αρχάριος είμαι στα sps συνεπώς για αρχή θα πάρω ένα μανικιουρίστικο απο super market απλά θα το ξεπλένω μετά απο κάθε χρήση με γλυκό νερό και οινόπνευμα. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος