Jump to content

Ενυδρειο Μονομάχου

diver86

Recommended Posts

εχω στη κατοχη μ ενα 20λτ ενυδρειο.εκατσα τ γυαλισα τ καθαρισα.
παραγγειλα αντιχλωριο,βακτηρια,ταμπλετες,υποστρωμα,χαλικι μαυρο,ενα διακοσμητικο αγαλματακι και μενουν τ φυτα κ ο μονομαχος.τι φυτα αρεσουν στ μονομαχο?

Το αγαλματάκι ξεπαράγγειλέ το κατά τη γνώμη μου. Πας να κάνεις κάτι όμορφο μην το χαλάς με ψεύτικα πράγματα.... Ο μονομάζος θέλει σκιά άρα κάποιο φυτό επιφανείας θα του άρεσε από κει και πέρα δεν θα έχεις θέμα με κάποιο φυτό....

Το αγαλματάκι ξεπαράγγειλέ το κατά τη γνώμη μου. Πας να κάνεις κάτι όμορφο μην το χαλάς με ψεύτικα πράγματα.... Ο μονομάζος θέλει σκιά άρα κάποιο φυτό επιφανείας θα του άρεσε από κει και πέρα δεν θα έχεις θέμα με κάποιο φυτό....

Συμφωνώ με τον Αντώνη , στη θέση του μπορείς να πάρεις μια όμορφη ρίζα που θα δείχνει και πιο φυσική. Φυσικά όλα είναι θέμα γούστου. ;)

+1000

Καλητερα παρε μια ριζουλα αντι για το αγαλμα.Να προσεξεις το φιλτρο σου να μην εχει μεγαλη ροη γιατι οι μονομαχοι θελουν πολυ μικρη ροη.

Με τι μεθοδο θα στρωσεις το ενυδρειο σου?

βαζω νερο.αντιχλωριο.βακτηρια.το στρωνω για κανα 2 βδομαδες κ μετα κανω μετρησεις.

σωστα? ενα μαγαζι online εντος ελλαδος γ φυτα?

κ αν γινεται ν μου πειτε συγκεκριμενα ονοματα φυτων απλα φυτα μη θελουν τρελη περιποιηση.

σας ευχαριστω πολυ παιδια

Διάβασε λίγο στο φόρουμ για το πως στρώνουμε σωστά ένα ενυδρείο...φυ΄τα μπορείς να βάλεις ανουμπιες , βαλισνεριες, κρυπτοκορινες ... έχει αρκετά εύκολα φυτά

απλα σε τοσο μικρο ενυδρειο να μην βαλεις φυτα που μεγαλωνουν πολυ! π.χ. βαλισνεριες! καπου στο φορουμ υπαρχει ενα θεμα για φυτα σε μικρα ενυδρεια αν θυμαμαι καλα αλλα θα μου πεις ποιος θα το ψαξει? :P

δες εδω για το στρωσιμο και τον κυκλο του αζώτου! :D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...