Αντώνιος 16 Δεκεμβρίου 2012 #1 Share 16 Δεκεμβρίου 2012 Έχεις κανείς ιδέα πότε ανθίζει η ελωδία ( egeria densa) ή τι συνθήκες χρειάζεται? Έχει πετάξει παραφυάδες αλλά από λουλούδι .....μπα.... http://www.tropica.com/dk/planter/plantebeskrivelse.aspx?pid=058 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 16 Δεκεμβρίου 2012 #2 Share 16 Δεκεμβρίου 2012 Επειδή το φυτό δεν το αφήνουμε να μεγαλώσει πολλή (όταν φτάσει στην επιφάνια το κλαδεύουμε) δεν θα μπορεί να ανθήσει, αν το αφήσεις να ‘’σέρνεται’’ στην επιφάνια σε κάποια φάση θα σου βγάλει λουλούδια αρσενικά (μικρά) ή θηλυκά (μεγάλα) λευκά με τρία πέταλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Αντώνιος 16 Δεκεμβρίου 2012 Author #3 Share 16 Δεκεμβρίου 2012 Επειδή το φυτό δεν το αφήνουμε να μεγαλώσει πολλή (όταν φτάσει στην επιφάνια το κλαδεύουμε) δεν θα μπορεί να ανθήσει, αν το αφήσεις να ‘’σέρνεται’’ στην επιφάνια σε κάποια φάση θα σου βγάλει λουλούδια αρσενικά (μικρά) ή θηλυκά (μεγάλα) λευκά με τρία πέταλα. Το έχω αφήσει για αυτό ακριβώς.....άντε να δούμε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 16 Δεκεμβρίου 2012 #4 Share 16 Δεκεμβρίου 2012 Δεν θέλω να σε αποθαρρύνω αλλά δεν ανθίζει πάντοτε και δεν ξέρω γιατί. Παλιότερα που είχα με είχε ανθήσει αφού το άφησα να αναπτυχτεί ένα μέτρο κοντά στην επιφάνια του νερού και είπα μέσα μου «εδώ είμαστε το βρήκα το μυστικό» μετά το ξανά επιχείρησα και το άφησα ξανά, πήγε 1 μέτρο, 1,2 1,5 κοντά δυο και τίποτα πλέον είχα μια κουλούρα ερεγκια στο ενυδρείο αλλά λουλούδι δεν είδα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Αντώνιος 16 Δεκεμβρίου 2012 Author #5 Share 16 Δεκεμβρίου 2012 Μήπως έχει σχέση με την εποχή? την ηλικία? τις παραμέτρους? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 16 Δεκεμβρίου 2012 #6 Share 16 Δεκεμβρίου 2012 Σίγουρα θα υπάρχει κάτι αλλά που να τα ψάξεις όλα θέλεις πολλά ενυδρεία πολύ χώρο και πολλά χρήματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Αντώνιος 16 Δεκεμβρίου 2012 Author #7 Share 16 Δεκεμβρίου 2012 Θα το ψάξω λίγο........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος