Jump to content

Puntius Denisonii! Θεμα Επιβιωσης;το Ενα Τρωει Το Αλλο!!

glu

Recommended Posts

καλσπερα θα ηθελα την βοηθεια σας πηρα εχθες 2 leporinus striatus και σημερα το ενα κρυβοταν πισω απο το φιλτρο δεν μπωρουσα να καταλαβω γιατι και μετα ειδα το αλλο να κυνηγα αυτο που κρυβωταν και ειδα οτι του εχει φαει την ουρα (το πτεριγιο)τι να κανω;μεσα στο ενυδρειο εχω 2 αγγελοψαρα χρυσα 2 γατοψαρα και 2 leporinus striatus!!!οποιος θελει θα ηθελα μια συμβουλη!!!

θα ηθελα να κανω μια διορθοση γιατι εκανα ενα λαθος στην ονομασια των ψαριων τα ψαρια που εχω δεν ειναι leporinus striatus αλλα ειναι τα pundius denisonii 1000 συγνωμη για το λαθος μου

Ο τίτλος άλλαξε φίλε μου ! :)

Έγινε επεξεργασία - theodor72

Το συγκεκριμενο ειδος ψαριου θελει να ειναι κοπαδι στο ενυδρειο. Επισης καθως ειναι δεινος κολυμβητης απαιτει μεγαλο ενυδρειο......

Αν το ενυδρειο σου λοιπον πληρει τις προυποθεσεις, καλο θα ηταν να βαλεις 3-4 ακομα!

καλησπερα και ευχαριστω για την αλλαγη του τιτλου theodor72!!!!nidal ολα καλα πηρα το αγριο απο μεσα το εδωσα και πηρα αλλα 2 και τορα ειναι 3 αλλα αυτο με την φαγωμενη ουρα κυνηγα τα αλλα 2 τωρα βεβαια οχι τοσο πολυ και γενικωτερα κηνηγιουνται μεταξυ τους λογικα παιζουν τωρα ελπιζω να μην εχουμε καμια απωλια καμια ουρα παλι.αληθεια τα ψαρια εκδικουνται;μου κινησε την περιεργια παντως που το αλλο με την κομμενη ουρα ψιλοκυνηγα τα αλλα και αρχιζω να το ψαχνω τωρα περι ψυχηκης υγειας των ψαριων!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...