Δίας 15 Δεκεμβρίου 2012 #1 Share 15 Δεκεμβρίου 2012 http://www.tsekouratoi.gr/2012/12/blog-post_5654.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
nidal 15 Δεκεμβρίου 2012 #2 Share 15 Δεκεμβρίου 2012 Ρε Στρατο τι κανουμε εδω εμεις??? Μαλλον πρεπει να παρουμε και το Γιατρο και να την κανουμε κατα εκει για μονιμοι κατοικοι!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 15 Δεκεμβρίου 2012 Author #3 Share 15 Δεκεμβρίου 2012 Θα ηταν οτι καλυτερο.Καλυτερα στην Αφρικη παρα εδω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nidal 15 Δεκεμβρίου 2012 #4 Share 15 Δεκεμβρίου 2012 Ρε φιλε το συζητας??? Εννοειται οτι θα ειναι καλυτερα...... Οσο για το τραγουδακι......Τι μου θυμησες τωρα!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 15 Δεκεμβρίου 2012 #5 Share 15 Δεκεμβρίου 2012 θελετε και εναν παχουλο βορειοελλαδιτη φιλο μαζι σας....??θα σας μαγειρευω εκει στη ξενιτια.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nidal 15 Δεκεμβρίου 2012 #6 Share 15 Δεκεμβρίου 2012 θελετε και εναν παχουλο βορειοελλαδιτη φιλο μαζι σας....??θα σας μαγειρευω εκει στη ξενιτια.... Εννοειται!!!!!!!!!!!!!!!!!! Τι καλυτερο απο ενα Μπαοκτζη παρεα!!!!!!!! Ρε π@υστη μου ειμαστε στην ιδια χωρα και δεν μπορουμε να βρεθουμε. Λες να ειναι γραφτο μας στην ξενιτια??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Αντώνιος 15 Δεκεμβρίου 2012 #7 Share 15 Δεκεμβρίου 2012 ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑχχχχχχχχχχχχχχ Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 15 Δεκεμβρίου 2012 #8 Share 15 Δεκεμβρίου 2012 νινταλ μου,οπου γη και πατρις αδελφε. εδω και χρονια δεν μας θελουν εδω.δεν ξερω τι αλλο εχει μεινει να κανουμε εδω εκτος απο το να μας αρμεγουν την ψυχη και το πορτοφολι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nidal 15 Δεκεμβρίου 2012 #9 Share 15 Δεκεμβρίου 2012 νινταλ μου,οπου γη και πατρις αδελφε. εδω και χρονια δεν μας θελουν εδω.δεν ξερω τι αλλο εχει μεινει να κανουμε εδω εκτος απο το να μας αρμεγουν την ψυχη και το πορτοφολι. Μεγαλη κουβεντα ανοιγεις παλικαρι μου!!! Καμια φορα κοιταω τις φωτογραφιες απο Βραζιλια και σκεφτομαι τι μ@κ@κ@ς ημουν που γυρισα......... Παλι καλα που βλεπουμε φωτογραφιες σαν αυτες του Στρατου και τουλαχιστον ξεφευγει το μυαλο.............αυτο που μας εμεινε τουλαχιστον. Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 15 Δεκεμβρίου 2012 #10 Share 15 Δεκεμβρίου 2012 αυτο ειναι αληθεια.μεγαλη κουβεντα και να πω και την αμαρτια μου ειναι οτι δεν ξερω αν εχω και τα κοτσια να την συνεχισω. δεν ξερεις ποσο χαιρομαι που ετσι και ετσι τα λεω με πραγματικους ανθρωπους και φιλους.εστω και εδω μεσα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 15 Δεκεμβρίου 2012 Author #11 Share 15 Δεκεμβρίου 2012 Λαθος Νινταλ.Δεν μας εμεινε μονο αυτο.Οι ελληνες εχουμε πολυ μυαλο,αλλα κακης ποιοτητας τελικα..............Απλα αντιδρουμε λαθος. Ειχαμε δεν ειχαμε το γυρισαμε το θεμα. Αφηστε με πανω που εκανα βολτα με την πιρογα ντεεεεεεεεεε Link to comment Share on other sites More sharing options...
nidal 15 Δεκεμβρίου 2012 #12 Share 15 Δεκεμβρίου 2012 Λαθος Νινταλ.Δεν μας εμεινε μονο αυτο.Οι ελληνες εχουμε πολυ μυαλο,αλλα κακης ποιοτητας τελικα..............Απλα αντιδρουμε λαθος. Ειχαμε δεν ειχαμε το γυρισαμε το θεμα. Αφηστε με πανω που εκανα βολτα με την πιρογα ντεεεεεεεεεε Στη βολτα ησουν μονος ή με "παρεα"??? :bigemo_harabe_net-113: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 15 Δεκεμβρίου 2012 Author #13 Share 15 Δεκεμβρίου 2012 Μονος.Τωρα τελευταια το αποζητω ολο και πιο πολυ......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 15 Δεκεμβρίου 2012 #14 Share 15 Δεκεμβρίου 2012 (edited) εγω σε πιρογα με 2 γαβρους δεν μπαινω......γιατι η θα γυρισω μονος,η θα παιξω μπουνιες με τα πιρανια....χαχαχαχαχα καλο βραδι αδελφια.νινταλ τα φιλια μου στο μωρο και στη β. Έγινε επεξεργασία 15 Δεκεμβρίου 2012 - klaz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 16 Δεκεμβρίου 2012 Author #15 Share 16 Δεκεμβρίου 2012 (edited) Δεν εχει πιρανια βρε αστοιχειωτε η Malawi :hysterical: Aλλα το μπανακι σου θα το εκανες ευκολα λεμε :bleh: Έγινε επεξεργασία 16 Δεκεμβρίου 2012 - Δίας Link to comment Share on other sites More sharing options...
nidal 16 Δεκεμβρίου 2012 #16 Share 16 Δεκεμβρίου 2012 Φιλια σας!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος