meteoman_79 15 Δεκεμβρίου 2012 #1 Share 15 Δεκεμβρίου 2012 Αγαπητοί φίλοι, καλησπέρα σας! Χρησιμοποιώ diy CO2 και επειδή μου χάλασε η αερόπετρα, μήπως μπορείτε να μου προτείνετε κάποιο άλλο εύκολο εξάρτημα διάχυσης? Εάν όχι ποια αερόπετρα χρησιμοποιείτε? Επίσης πού ακριβώς τοποθετείτε την αερόπετρα που δημιουργεί τις φυσαλλίδες? Στην έξοδο του ενυδρείου? Χρησιμοποιώ εσωτερικό φίλτρο.... Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Αντώνιος 15 Δεκεμβρίου 2012 #2 Share 15 Δεκεμβρίου 2012 Για πόσα λίτρα μιλας? Δώσε μας στοιχεία... Link to comment Share on other sites More sharing options...
meteoman_79 15 Δεκεμβρίου 2012 Author #3 Share 15 Δεκεμβρίου 2012 70 λίτρα JUWEL Rekord 70 pH 7.6 Kh 6 Gh 10 NO2 0 NO3 10 NH3 0 Valisneria natans Anubia natans Pistia stratiotes Microsorum pteropus 7 Neon Tetras 2 Apistogramma cacatuoides 2 Amano Shrimps Χαλαζιακή Άμμος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Αντώνιος 15 Δεκεμβρίου 2012 #4 Share 15 Δεκεμβρίου 2012 Ρίξε μια ματιά εδώ.... http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=64857 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 16 Δεκεμβρίου 2012 #5 Share 16 Δεκεμβρίου 2012 Αεροπετρα δεν κανει δουλεια φιλε μου,παει τζαμπα το μειγμα.Δοκιμασε η το diy διαχυτηρα που σου εδωσε ο Αντωνης πιο πανω η σκαλα διαχυσης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
meteoman_79 17 Δεκεμβρίου 2012 Author #6 Share 17 Δεκεμβρίου 2012 Αεροπετρα δεν κανει δουλεια φιλε μου,παει τζαμπα το μειγμα.Δοκιμασε η το diy διαχυτηρα που σου εδωσε ο Αντωνης πιο πανω η σκαλα διαχυσης. Εκτιμώ πως η ροή ενός diy CO2 δεν είναι τόσο ισχυρή ώστε να δουλέψει η σκάλα διάχυσης..... Και ποια ακριβώς σκάλα εννοείτε? Προτείνετε κάποια? Πολύ καλός ο διαχυτήρας του Αντώνη, αλλά το ενυδρείο μου είναι μικρό και το diy "μηχάνημα" θα φαίνεται άσχημο μέσα στον ήδη περιορισμένο χώρο..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 17 Δεκεμβρίου 2012 #7 Share 17 Δεκεμβρίου 2012 σκαλα διαχυσης hagen. ψαξτο λιγο και θα δεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 17 Δεκεμβρίου 2012 #8 Share 17 Δεκεμβρίου 2012 Εχω δουλεψει σκαλα με diy co2 για ενα χρονο και δουλευε αψογα. Οσο για την πατεντα μου που σου εβαλε ο Αντωνης πιο πανω,εγω την εχω σε 40αρι ενυδρειο,και την εχω κρυψει μεσα στα φυτα,ποσο πιο μικρο ενυδρειο εχεις εσυ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Αντώνιος 17 Δεκεμβρίου 2012 #9 Share 17 Δεκεμβρίου 2012 Εκτιμώ πως η ροή ενός diy CO2 δεν είναι τόσο ισχυρή ώστε να δουλέψει η σκάλα διάχυσης..... Και ποια ακριβώς σκάλα εννοείτε? Προτείνετε κάποια? Πολύ καλός ο διαχυτήρας του Αντώνη, αλλά το ενυδρείο μου είναι μικρό και το diy "μηχάνημα" θα φαίνεται άσχημο μέσα στον ήδη περιορισμένο χώρο..... Ο rastafarian τον έχει σε 40αρι το ΄δικό σου είναι 70 με την ανάπτυξη των φυτών μπορείς να τον καλύψεις άνετα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος