Jump to content

Χρειαζομαι Την Γνώμη Σας

zaxar

Recommended Posts

Ο Ράστα έχει μυστικό που δεν μπορώ να το γράψω εδώ. :)

Sorry φίλε Zaxar που εκτροχιαζόμαστε λιγάκι εκτός του θέματός σου, αλλά παρ' όλα αυτά πιστεύω ότι θα είναι χρήσιμα και για σένα αυτά που λέμε ;)

Ο Ράστα έχει μυστικό που δεν μπορώ να το γράψω εδώ. :)

Εγω μυστικο?Ειδικα για τα ενυδρεια δεν κραταω ποτε μυστικα.:P

Ξέρω ότι πίνεις μπύρες και μετά διοχετεύεις στο μπουκάλι με το διοξείδιο χωνεμένη μαγιά κατόπιν ωριμάνσεις στα νεφρά. Πιο κόσμια δεν μπορώ να το γράψω. :bigemo_harabe_net-74:

αχαχχχχαχαχαχαχαχα!

Τις μπυρες τις εχω κοψει τωρα που χειμωνιασε,μονο το καλοκαιρι κανω αυτο το κολπο!:P

αχαχχχχαχαχαχαχαχα!

Τις μπυρες τις εχω κοψει τωρα που χειμωνιασε,μονο το καλοκαιρι κανω αυτο το κολπο! :P

Τι λες, τώρα είναι που συνεχίζουν να είναι υπέροχες, εγώ πίνω τις μπυρίτσες με το φαγητό all seasons!! :P :P

Πόσες φυσαλίδες βγαίνουν το λεπτό;

Δεν είναι δυνατόν να μην απορροφάτε το διοξείδιο από το νερό είναι θέμα φυσικής, μόνο 3 περιπτώσεις μπορούν να συμβαίνουν

1 υπερβολικός αριθμός φυσαλίδων το λεπτό οπότε η φυσαλίδες ανεβαίνουν πολύ γρήγορα την σκάλα και δεν προλαβαίνουν να απορροφηθούν από το νερό.

2 τρομερός κορεσμός από διοξείδιο το οποίο θα το καταλάβαινες από την συμπεριφορά των ψαριών.

3 μεγάλες συγκεντρώσεις αζώτου στο ενυδρείο σου με αποτέλεσμα να γίνεται ανταλλαγή αερίων στην φυσαλίδα, καθώς η φυσαλίδα δίνει διοξείδιο ταυτόχρονα απορροφά άζωτο αυτή είναι μια φυσιολογική διαδικασία.

Δεν την δικιά μου σκάλα.

CO2_zpsbe381826.jpg

Στην αρχή μου δούλευε σωστά ξεκιναγανε μεγάλες και καταλιγανε πολύ μικρές αλλά μετά από 2 – 3 μήνες όπως ξεκινάμε στο ίδιο μέγεθος καταλήγουν, το λεπτό βγαίνουν 60 φυσαλίδες και το δουλεύω το co2 την ημέρα 2 με 3 ώρες το πολύ. απλά εξηγήστε μου πώς να το χρισιμοπω σωστά γιατί δεν ξέρω

Μηπως η σκαλα σου θελει λιγο καθαρισμα?Την εχεις βαλει στην ιδα ευθεια με το εδαφος?

2-3 ωρες δεν ειναι αρκετο να δουλευει το co2,κανονικα πρεπει να δουλευει για οσες ωρες ειναι αναμενα τα φωτα,δηλαδη απο 8 ωρες εως 12

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...