crown 14 Δεκεμβρίου 2012 #1 Share 14 Δεκεμβρίου 2012 την έχετε χρησιμοποιήσει στο ενυδρείο? πίσω γραφει ότι είναι βλαβερή για υδρόβιους οργανισμούς . http://www.google.gr...:88&tx=23&ty=61 Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 14 Δεκεμβρίου 2012 #2 Share 14 Δεκεμβρίου 2012 Αν γράφει,τότε δεν κάνει. Περίμενε να απαντήσει και κάποιος που μπορεί να την έχει δοκιμάσει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
grigoros 14 Δεκεμβρίου 2012 #3 Share 14 Δεκεμβρίου 2012 Μια χαρά κάνει, έχω χρησιμοποιήσει πάνω απο 5 τεμάχια απο την συγκεκριμένη για κόλλημα κοραλιών και δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα ποτέ, την χρησιμοποιούν και άλλα παιδιά εδώ πάνω αφού μου την πρότειναν και εμένα χωρίς να έχουν το παραμικρό θέμα, μάλιστα μπορώ να πω ότι ένιωσα και λίγο χαζός που έδινα τα τριπλάσια χρήματα για να πάρω '' ενυδριακές κόλλες '' και τελικά με 5 ευρώ έκανα την δουλειά μου άνετα, αυτά απο δική μου εμπειρία και μόνο με την συγκεκριμένη κόλλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
grigoros 14 Δεκεμβρίου 2012 #4 Share 14 Δεκεμβρίου 2012 Α να πω για όσους δεν την ξέρουν ότι είναι δυο στοιχείων και την πλάθεις σαν πλαστελίνη, όταν την βάλεις μέσα στο νερό παγώνει και γίνεται πέτρα και αργότερα πιάνει κοραλλίνη επάνω της όπου δεν φαίνεται το λευκό της χρώμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστας Τ 14 Δεκεμβρίου 2012 #5 Share 14 Δεκεμβρίου 2012 καλη λυση φαινεται μιας και η τιμη της <<ενυδρειακης κολλας>> ειναι λιγο πιασο...ε.θα την δοκιμασω μιας και δεν εχει θεμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 14 Δεκεμβρίου 2012 #6 Share 14 Δεκεμβρίου 2012 Μήπως η Bison,βγάζει και άλλη που δεν επηρεάζει τους υδρόβιους οργανισμούς; Link to comment Share on other sites More sharing options...
grigoros 14 Δεκεμβρίου 2012 #7 Share 14 Δεκεμβρίου 2012 Μήπως η Bison,βγάζει και άλλη που δεν επηρεάζει τους υδρόβιους οργανισμούς; Μα ανέφερα ότι δεν υπάρχει τέτοιο θέμα και η Bison aqua είναι η μόνη τέτοια κόλλα που βγάζει η συγκεκριμένη εταιρεία, υπάρχει η ίδια κόλλα και απο άλλες εταιρίες όπως π.χ. η Logo που όμως εκείνη δεν κάνει σίγουρα αφού απο πίσω έχει και ένα δεύτερο εικονίδιο που αναφέρει '' τοξικό για υδρόβιους οργανισμούς '', το έχω ψάξει το θέμα και ήμουν και εγώ επιφυλακτικός στην αρχή αφού δεν '' προορίζεται '' για ενυδρειακή χρήση αλλά τελικά με λίγο ψάξιμο μπορείς να βρεις φθηνές λύσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
grigoros 14 Δεκεμβρίου 2012 #8 Share 14 Δεκεμβρίου 2012 Να 'ναι καλά το παλικάρι που μου την είχε προτείνει και είναι και μέλος του φόρουμ μας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 14 Δεκεμβρίου 2012 #9 Share 14 Δεκεμβρίου 2012 την δουλευουν και αλλοι φιλοι.δεν εχουν δει καποιο θεμα μεχρι τωρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ttarkin 14 Δεκεμβρίου 2012 #10 Share 14 Δεκεμβρίου 2012 Και εγω την δουλευω αρκετο καιρο και δεν ειχα κανένα πρόβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 14 Δεκεμβρίου 2012 #11 Share 14 Δεκεμβρίου 2012 Ε,τότε είναι μια χαρά!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 14 Δεκεμβρίου 2012 #12 Share 14 Δεκεμβρίου 2012 μαλλον τη δουλευουνε πολλοι εδω πανω γιατι στα πρακτικερ ειναι μονιμως εξαφανισμενη..χεχε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 14 Δεκεμβρίου 2012 #13 Share 14 Δεκεμβρίου 2012 Αμάν αυτή η Bison, απ'όλα έχει! Μόνο τροφές δεν έβγαλε ακομα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kikos7 14 Δεκεμβρίου 2012 #14 Share 14 Δεκεμβρίου 2012 Τη χρησιμοποιώ και εγώ και συγκεκριμένα τη προτιμώ από ενυδρειακή που δοκίμασα και ούτε γρήγορα πάγωνε και άφηνε τόσο χρώμα στο νερό που είχα τρομάξει μη τα πάρω όλα στο χέρι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 14 Δεκεμβρίου 2012 #15 Share 14 Δεκεμβρίου 2012 Τη χρησιμοποιώ και εγώ και συγκεκριμένα τη προτιμώ από ενυδρειακή που δοκίμασα και ούτε γρήγορα πάγωνε και άφηνε τόσο χρώμα στο νερό που είχα τρομάξει μη τα πάρω όλα στο χέρι. Αυτό θα με έκανε να το σκεφτώ αν ήθελα να στηρίξω κανένα κοράλλι! Μερικές φορές,χρειάζεται να στηρίξεις κανένα sps,χωρίς το βραχάκι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
clooyn 14 Δεκεμβρίου 2012 #16 Share 14 Δεκεμβρίου 2012 Πολυ καλη εποξικη.Στην αρχη ειχα τις αναστολες μου,αλλα αφοτου την δοκιμασα ειμαι πολυ σιγουρος πως τελικα κανει ισως και καλυτερη δουλεια απο τις ενυδρειακες Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 14 Δεκεμβρίου 2012 #17 Share 14 Δεκεμβρίου 2012 απο τις επωνυμες ενυδρειακες παντως η τουνζε δεν μου αρεσε καθολου.δουλευω την ντελτεκ την dd αλλα και την συγκεκριμενη που μιλαμε ετυχε να δοκιμασω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ttarkin 15 Δεκεμβρίου 2012 #18 Share 15 Δεκεμβρίου 2012 Πριν την bison δούλευα και εγω την dd η οποια μου φαινεται ότι κολουσε ελαφρως καλύτερα από την bison. Αλλά την σταματησα και λόγω του διπλάσιου κόστους, αλλά και γιατί έβγαζε πολύ χρώμα όταν την έβαζα στο νερό και δεν παγωνε και γρήγορα όπως είπε παραπάνω ενας φίλος...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
crown 15 Δεκεμβρίου 2012 Author #19 Share 15 Δεκεμβρίου 2012 Α να πω για όσους δεν την ξέρουν ότι είναι δυο στοιχείων και την πλάθεις σαν πλαστελίνη, όταν την βάλεις μέσα στο νερό παγώνει και γίνεται πέτρα και αργότερα πιάνει κοραλλίνη επάνω της όπου δεν φαίνεται το λευκό της χρώμα. μια διευκρήνιση η κολλα είναι πράσινη. αυτό που γραφει πίσω για τους υδρόβιους οργανισμούς το έχετε διαβάσει, και απλά δεν υσχύει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexpsycho 15 Δεκεμβρίου 2012 #20 Share 15 Δεκεμβρίου 2012 Και εγώ την έχω δοκιμάσει αρκετά την κόλλα αυτή. Από διάφορες γερμανικές που έχω φάει στην μάπα είναι πολύ καλύτερη. Βεβαίως καλό είναι να την αφήνεις να στεγνώσει όπως όλες αυτές 2 συστατικών κανένα 10λεπτο έξω και μετά να τις εισάγεις στο ενυδρείο...Επίσης αν στεγνώσει μετά γίνεται πέτρα...δύσκολα βγαίνει... Φυσικά καλό είναι να χρησιμοποιούμε γάντια και ειδικά εργαλεία για να πιάνουμε ζωντανά κοράλλια όπου υπάρχει κίνδυνος αντίδρασης με όποια κόλλα και ενδεχομένως αιφνίδιος θάνατος του κοραλλιού μερικές φορές. Και τέλος καλό είναι να μην κάνουμε υπερβολές όπως μεγάλες ποσότητες κόλλας στο νερό μαζί...το σκίμμερ μπορεί να σταματήσει για ώρες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος