Jump to content

Αγορα Ενυδρειου

Recommended Posts

σκεφτομαι να αγορασω το

ANUBIAS A1500 ΤΥΠΟΥ RIO ΜΑΥΡΟ

500 ευρω καινουργιο

ειναι καλα αυτα τα ενυδρεια οποιος εχει ας μου (ποιοτητα κατασκευης καπακια φωτισμος κτλ)

ευχαριστω

Φίλε μου αν και δεν έχω τέτοιο ενυδρείο, αλλά ούτε και είχα, έχω ακούσει καλές κριτικές!

Και έχει και εγγύηση! Αν θές την γνώμη μου, είναι πολύ καλό. Για τι ψάρια το θές?

Είσαι σίγουρος ότι θες αυτό? Αν σε παίρνει και χρηματικά και χώρου, αν μπορείς να πάρεις το μεγαλύτερο.

Ίσως σε λίγο καιρό τα βάλλουν σε προσφορά, οπότε αν ειναι να πάρεις πάρτο σε λίγο.

μακρια απο μενα!!!!!...........Α1800 διαρροη!!!!

εδω μεσα εχει αρκετες αναφορες σε δαυτα!!!........μακρια κ παλι μακρια!!

To ειχα 2 χρονια με δισκους, αριστο χωρις κανενα προβλημα.

Και πριν απ αυτο ειχα το 120 anubias, κι αυτο μια χαρα

Από πολλούς διάβασα σε πολλα ενυδρεία διαρροή και από άλλους άτι ειναι τέλεια. Τωρα φιλε Παναγιώτη για μεγαλύτερο σλδεν ειμαι γιατι δεν έχω τόσο χώρο και χρήμα γιατι δεν ειναι μόνο το ενυδρειο ειναι και το φίλτρο η άμμο φάρμακα κτλ.εννοείται θελω να βαλω τα τροφεους μεσα

Προχώρα το τότε! Το 500ρι που σκέφτεσαι είναι ότι πρέπει για τα τροφέους! Και, αν θέλεις να είσαι σίγουρος, πριν το βάλεις στο σπίτι να το στήσεις, γέμισε το στο μπαλκόνι ή στην αυλή σου χωρίς να το χτυπάει η βροχή, και δές το αν χάνει. Αν δεν χάνει είσαι κομπλέ.

Αν χάνει ειναι το προβλημα ειμαι από πτολεμαιδα και πως το στέλνω παλι πίσω αυτό ειναι το θεμα

ζητα να το γεμισουν στο μαγαζι και να γινει ο ελεγχος εκει, δεν ειναι κατι δυσκολο.

2 απο τα 500λιτρα που γνωριζω τρεχουν απροβληματιστα το λιγοτερο 2 χρονια

ενα μεγαλυτερο που εχω δει απο κοντα ειναι του vrilo οπου και αυτουνου τρεχει αρκετο καιρο , οποτε μπορει και αυτος να πει τη γνωμη του

το 300λιτρο το ειχε ο ξαδερφος μου και αυτο χωρις κανενα προβλημα

θα τα ελεγα τα συγκεκριμενα ενυδρειο value for money !!!

Από ότι διαβάζω εδώ αλλά και παλιότερα σε άλλα αντιστοιχα θέματα παρατήρησα ότι η συγκεκριμένη εταιρεία βγάζει καλά ενυδρεία αλλά ένα ποσοστό από αυτά έχει αστοχία κατασκευής μεγαλύτερη από ότι άλλες μεγάλες μάρκες πχ Juwel.

Από ότι διαβάζω εδώ αλλά και παλιότερα σε άλλα αντιστοιχα θέματα παρατήρησα ότι η συγκεκριμένη εταιρεία βγάζει καλά ενυδρεία αλλά ένα ποσοστό από αυτά έχει αστοχία κατασκευής μεγαλύτερη από ότι άλλες μεγάλες μάρκες πχ Juwel.

και με τα λεφτα που κανει καποιο μεγαλο ενυδρειο της juwel πχ ριο400 περνεις 2 ενυδρεια της anubias ( ενα μεγαλο και ενα μικροτερο ) :)

ζητα να το γεμισουν στο μαγαζι και να γινει ο ελεγχος εκει, δεν ειναι κατι δυσκολο.

Αυτο δυσκολο το βλεπω

Τωρα λογω επαρχιας ισως........

@ Geosid

Αυτό είναι άλλο θέμα δεν αντιλέγω απλά εγώ έβγαλα κάποιο συμπέρασμα χωρίς να είχα ποτέ ανουμια ενυδρείο μόνο φυτά. :)

Έγινε επεξεργασία - Χρήστος

δυσκολα να παω να το παρω απο Αθηνα γιατι πρεπει να βρω κλουβα ι φορτηγακι 200 ευρω πετρελαιο 100 ευρω διοδια + 2 καφεδες γιατι θα παρεις και παρεα μαζι σου + το φαγητο φτασαμε στα λεφτα του juwel.η μονη λυση ειναι η μεταφορικη 20ευρω ειναι τα εξοδα!

πραγματικα δεν ξερω τι να κανω?εχω εναν γνωστο ο οποιος κολλαει ενυδρεια και λεω να παρω την γνωμη του μιας και που ειναι και φιλος.

Εχω ξαναγράψει και σε παλαιότερο παρόμοιο θέμα, πως είμαι κάτοχος ενός ενυδρείου anubias και σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος.

Οι παρατηρήσεις που έχω να κάνω είναι οτι θα μπορούσε να έχει καλύτερη ποιότητα πλαστικών (καπάκι), και ποιο ενισχυμένο φωτισμό για κάποιον που το προορίζει για φυτεμένο μιας και έχει αρκετό ύψος για ενυδρείο. Πάντως εαν εμπαινα ξανά σε διαδιακασία επιλογής ενυδρείου θα το ξαναγόραζα, μιας και είναι μία καλή και συμφέρουσα οικονομικά λύση. :)

θα παρω τηλεφωνο στα πετ σιτι και θα ρωτησω τι εγγυηση εχει κτλ και θα σας ενημερωσω !αν τα βρω με τα μεταφορικα σε περιπτωση που εχει καποιο προβλημα το ενυδρειο ισως και ανα παρω το Α1800 θα δω και θα σας ενημερωσω!

εχω διαβασει τα προηγουμενα θεματα και απο οτι καταλαβα αυτα τα ενυδρεια ειναι 60% να σου βγει καλο και 40% με καποιο προβλημα

Και εγω θα το επερνα...ξερογλυφομαι οποτε το βλεπω...αλλα νο μανι νο ανουμπιας....ειμαι παντως μεγαλο ανοιγμα και ξεκινημα οποτε λιγη ερευνα παραπανω δεν πειραζη....

θα παρω τηλεφωνο στα πετ σιτι και θα ρωτησω τι εγγυηση εχει κτλ και θα σας ενημερωσω !αν τα βρω με τα μεταφορικα σε περιπτωση που εχει καποιο προβλημα το ενυδρειο ισως και ανα παρω το Α1800 θα δω και θα σας ενημερωσω!

εχω διαβασει τα προηγουμενα θεματα και απο οτι καταλαβα αυτα τα ενυδρεια ειναι 60% να σου βγει καλο και 40% με καποιο προβλημα

σαν κατοχος ενος 300λτ εδω και 4 χρονια, και γνωριζοντας αρκετους που εχουν αυτην την μαρκα, θα ελεγα το να σου βγει καλο ειναι πανω απο 95%.

Θα το ψάξω με το πετ Σίτι λιγο καλύτερα και θα δω τι θα κάνωευχαριστω για τις πληροφοριεςκαι την βοήθεια που μου δωσατε

Δεν ειναι καιροί για να την πατήσουμε!

τελικα κατεληξα σε ιδιοκατασκευη μετα απο παραπολυ ψαξιμο με την νεα χρονια θα εχω και νεο νταμαρι (επρεπε να το ειχα νωριτερα για να το εβαζα στον διαγωνισμο και να μην εμπαινα με το 350 μου)το μονο που θα σας σας πω ειναι οτι ειναι στα 500 λιτρα.....................

τελικα κατεληξα σε ιδιοκατασκευη μετα απο παραπολυ ψαξιμο με την νεα χρονια θα εχω και νεο νταμαρι (επρεπε να το ειχα νωριτερα για να το εβαζα στον διαγωνισμο και να μην εμπαινα με το 350 μου)το μονο που θα σας σας πω ειναι οτι ειναι στα 500 λιτρα.....................

...τότε δεν έχουμε παρά να αναμένουμε σύντομα νέα και φωτογραφικό σου υλικό!! :D

\Με την νεα χρονια παιδια γιατι του ειπα να μην το κανει βιαστικα για να γινει καλο!εννοειτε οτι θα το βγαλω

ευχαριστω για την βοηθεια σας!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...