Jester 13 Δεκεμβρίου 2012 #1 Share 13 Δεκεμβρίου 2012 http://s992.beta.photobucket.com/user/SKatogria/media/Reef/Reef%20v2/LightsonBlennyBastard.jpg.html?sort=3&o=0 Εδώ και κανα 2-3 βδομάδες έχω παρατηρήσει περιμετρικά της εφύλλιας γύρω στα οχτώ ζεύγη, σαν μικρά κεφάλια. Στην φωτό φαίνονται εύκολα 2 ζεύγη. Η εφύλια είχε 2 κεφάλια όταν την πήρα τα οποία έχουν σκιστεί στα 2. Τα ζεύγη έχουν σκούρο χρώμα αλλά δεν βγάζουν πλοκάμια όπως τα μεγάλα. Είναι εξτρά κεφάλια της εφύλλιας ή κάποιο παράσιτο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
clooyn 13 Δεκεμβρίου 2012 #2 Share 13 Δεκεμβρίου 2012 Σου πεταει κεφαλια και εισαι ωραιος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jester 13 Δεκεμβρίου 2012 Author #3 Share 13 Δεκεμβρίου 2012 Οκ ευχάριστο αυτό. Δεν παίρνουν φως όμως... δεν θα έπρεπε να φουντώνουν λιγάκι; Δηλαδή μιλάμε για 16 κεφάλια ακόμα; Πανικός... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gante 14 Δεκεμβρίου 2012 #4 Share 14 Δεκεμβρίου 2012 Εγώ την είχα πάρει με δύο κεφάλια και τώρα έχει 12. Όταν μεγαλώνει αυτό το κοράλλι και το βλέπεις φουλ ανοικτό είναι φοβερό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jester 14 Δεκεμβρίου 2012 Author #5 Share 14 Δεκεμβρίου 2012 Πράγματι πανέμορφο κοράλλι, γενικά όλη η οικογένεια. Διάβασα στο reefcentral πως σε κάποιους αποκολλήθηκαν τα μικρά κεφάλια και τα βρήκαν στον αραγωνίτη/βράχο/κυκλοφορητή αλλά δεν είδα κάπου αναφορές κατα πόσο αυτά είναι ζωντανά ή όχι. (εκτός από αυτά που πήγαν στον κυκλοφορητή βεβαίως). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 14 Δεκεμβρίου 2012 #6 Share 14 Δεκεμβρίου 2012 Φιλε ασε την εφιλια,και κοιτα κανε κανε κατι να απαλλαγεις απο τις aptaisias. Ηδη εχεις θεμα........... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jester 14 Δεκεμβρίου 2012 Author #7 Share 14 Δεκεμβρίου 2012 Ήδη παλεύω με τις απταίσιες Στράτο. Απλά είμαι γκαντέμης και δεν έχω σταυρώσει filefish που να πεινάει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 14 Δεκεμβρίου 2012 #8 Share 14 Δεκεμβρίου 2012 Γιατί δεν δοκιμάζεις με ένεση ή με γαρίδες peppermint? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jester 14 Δεκεμβρίου 2012 Author #9 Share 14 Δεκεμβρίου 2012 έχω δοκιμάσει ξύδι, λεμόνι και ένα σκεύασμα, δεν θυμάμαι το όνομα νομίζω της Tropic marine. Δεν είδα να γίνεται δουλειά. Μια μεγάλη μάλιστα πρέπει να την έχω χτυπήσει 2 φορές τουλάχιστον και απλά επανεμφανίστηκε. Τα γαριδόνια τα απέφυγα λόγω λιονταριού. Αυτό που εχω δει να ψιλοδουλεύει είναι να τις καλύπτω με την εποξική για τα κοράλλια. Αρκεί βέβαια να τις καλύπτω τέλεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 14 Δεκεμβρίου 2012 #10 Share 14 Δεκεμβρίου 2012 Είναι σε όλα τα βράχια σου ή μόνο σε ένα? Αν είναι μόνο σε ένα, αξίζει να το βγάλεις, να το νεκρώσεις και να το ξαναβάλεις! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jester 14 Δεκεμβρίου 2012 Author #11 Share 14 Δεκεμβρίου 2012 Παναγίωτη είναι σε κανα δυο βράχια αλλά είναι μεγάλα κομμάτια με πολύ ζωή επάνω και δεν θέλω να τα βγάλω. Αν είναι να τα βγάλω θα προτιμήσω το φλόγιστρο να περιορίσω και την ζημιά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος