ebenos 16 Δεκεμβρίου 2012 #51 Share 16 Δεκεμβρίου 2012 Μπουσταρει τις μπαλιτσες με υγρό λίπασμα flourish! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch_kyriakos 16 Δεκεμβρίου 2012 #52 Share 16 Δεκεμβρίου 2012 Νίκο, δικό σου είναι το video??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 16 Δεκεμβρίου 2012 #53 Share 16 Δεκεμβρίου 2012 Νίκο, δικό σου είναι το video??? Όχι βρε συ… εγώ τις κραταω ολόκληρες της moss balls… :hysterical: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch_kyriakos 16 Δεκεμβρίου 2012 #54 Share 16 Δεκεμβρίου 2012 Χαχαχαχα το κατάλαβες με τη μια γιατί σε ρώτησα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Αντώνιος 17 Δεκεμβρίου 2012 #55 Share 17 Δεκεμβρίου 2012 Μπουσταρει τις μπαλιτσες με υγρό λίπασμα flourish! και τι καταφέρνεις με αυτό? ανάπτυξη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nospanos 17 Δεκεμβρίου 2012 #56 Share 17 Δεκεμβρίου 2012 και τι καταφέρνεις με αυτό? ανάπτυξη? Ακριβώς φίλε μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 17 Δεκεμβρίου 2012 #57 Share 17 Δεκεμβρίου 2012 και τι καταφέρνεις με αυτό? ανάπτυξη? Λίπανση γενικότερα. Target lubrication, στοχευμενη λίπανση. Κάτι σαν να βάζεις ταμπλέτες κοντά στις ρίζες των φυτών και όχι στην στήλη του νερού. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Αντώνιος 17 Δεκεμβρίου 2012 #58 Share 17 Δεκεμβρίου 2012 Άρα δεν μιλάμε για ανάπτυξη αλλά για συντήρηση... Το λέω γιατι έχω μια moss ball σε μέτριες συνθήκες και μεγαλώνει απίστευτα γρήγορα.... και λέω αν με την ένεση αυτή αναπτύσεται και πιο γρήγορα σε 2 μήνες δεν θα χωράει στο ενυδρείο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 17 Δεκεμβρίου 2012 #59 Share 17 Δεκεμβρίου 2012 Μιλάμε και για ανάπτυξη και για συντήρηση. Τα λιπάσματα κάνουν και τα δυο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος