ROBIN 13 Δεκεμβρίου 2012 #1 Share 13 Δεκεμβρίου 2012 Καλημέρα Το περασμένο Μαιο είδα αυγά από τους δύο δίσκους μου. Από απειρία δικιά μου πρόσθεσα methylene blue με αποτέλεσμα να θολώσει το νερό να φοβηθούν και να φάνε τα αυγά δεν προχώρησε η γέννα. Αυτό έγινε δύο φορές.Έκτοτε δεν έχουν ξαναγεννήσει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 13 Δεκεμβρίου 2012 #2 Share 13 Δεκεμβρίου 2012 Πιθανόν τυχαίο.. Δεν έχω ασχοληθεί με γέννες πότε αλλά από ότι ξέρω μια καλή αλλαγή μόνο με ώσμωση ίσως βοηθήσει. Παραπάνω δε γνωρίζω να σου πω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Αργύρης Π 13 Δεκεμβρίου 2012 #3 Share 13 Δεκεμβρίου 2012 Δώσε μας περισότερα για το ενυδρείο σου , για να μπορέσουμε να βγάλουμε μια άκρη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
τολισ 13 Δεκεμβρίου 2012 #4 Share 13 Δεκεμβρίου 2012 Καλημέρα Το περασμένο Μαιο είδα αυγά από τους δύο δίσκους μου. Από απειρία δικιά μου πρόσθεσα methylene blue με αποτέλεσμα να θολώσει το νερό να φοβηθούν και να φάνε τα αυγά δεν προχώρησε η γέννα. Αυτό έγινε δύο φορές.Έκτοτε δεν έχουν ξαναγεννήσει. Καλησπερα το methylene blue δεν το ριχνεις μεσα στο νερο θελει αλλο τροπο αστα τα ψαρια και μην τα στρεσαρεις θα σου ξαναγεννησους αλλα μην κανεις παλι το ιδιο λαθος !!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος