KostasAnaz 12 Δεκεμβρίου 2012 #1 Share 12 Δεκεμβρίου 2012 Φίλες και φίλοι, μήπως γνωρίζει κάποιος αν το σαλιγκαράκι της φωτογραφίας είναι Ramshorm Snail ή κάποιο άλλο είδος λαθρεπιβάτη; Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 12 Δεκεμβρίου 2012 #2 Share 12 Δεκεμβρίου 2012 Μάλλον είναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
irinichan 12 Δεκεμβρίου 2012 #3 Share 12 Δεκεμβρίου 2012 Ναι, κατά 99,9% είναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 12 Δεκεμβρίου 2012 #4 Share 12 Δεκεμβρίου 2012 Ακριβως αυτα ειναι!Ομορφα σαλιγκαρακια και τα βρισκουμε και σε αλλα χρωματα οπως καφε και μπλε,το συγκεκριμενο ειναι κοκκινο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KostasAnaz 12 Δεκεμβρίου 2012 Author #5 Share 12 Δεκεμβρίου 2012 Παντως κι αυτο με καποιο φυτο ηρθε...λαθρεπιβατης ειναι!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
KostasAnaz 12 Δεκεμβρίου 2012 Author #6 Share 12 Δεκεμβρίου 2012 Πραγματι ειναι πολυ ωραιο σαλιγκαρακι!Μπορω να βρω καπου πληροφοριες για τα ramshorm στο forum; Link to comment Share on other sites More sharing options...
KostasAnaz 17 Ιανουαρίου 2013 Author #7 Share 17 Ιανουαρίου 2013 Και ξαφνικα εμφανιστηκε αυτο το σαλιγγαρακι στο μονομαχοενυδρειο μου.Γνωριζει κανεις το ειδος;Ειναι Melanoides Tuberculata η κατι αλλο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 17 Ιανουαρίου 2013 #8 Share 17 Ιανουαρίου 2013 Μοιάζει πάρα πολύ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nospanos 18 Ιανουαρίου 2013 #9 Share 18 Ιανουαρίου 2013 Φίλες και φίλοι, μήπως γνωρίζει κάποιος αν το σαλιγκαράκι της φωτογραφίας είναι Ramshorm Snail ή κάποιο άλλο είδος λαθρεπιβάτη; ναι φίλε μου, Ramshorm snail είναι Και ξαφνικα εμφανιστηκε αυτο το σαλιγγαρακι στο μονομαχοενυδρειο μου.Γνωριζει κανεις το ειδος;Ειναι Melanoides Tuberculata η κατι αλλο; ναι αυτό είναι κατά μεγάλη πιθανότητα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος