salvi 12 Δεκεμβρίου 2012 #1 Share 12 Δεκεμβρίου 2012 Παιδια παρατηρησα ελαφρως κιτρινισμα σε ενα φυλο της ανουμπιας μου απο τις δυο που εχω..?Τι προτεινετε να κανω?Να ριξω καπιοιο λιπασμα της tetra η το flurish της sera τι λετε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Αντώνιος 12 Δεκεμβρίου 2012 #2 Share 12 Δεκεμβρίου 2012 Μια φωτό θα βοηθούσε...βάλτην σε σκιερό μέρος...και αστην να κάνει τον κύκλο της....απο νιτρικά πως είσαι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOTIRIS 12 Δεκεμβρίου 2012 #3 Share 12 Δεκεμβρίου 2012 (edited) Συνήθως το κιτρίνισμα των φύλλων της anubia nana οφείλεται σε έλλειψη μαγνησίου. Έγινε επεξεργασία 12 Δεκεμβρίου 2012 - SOTIRIS Link to comment Share on other sites More sharing options...
salvi 12 Δεκεμβρίου 2012 Author #4 Share 12 Δεκεμβρίου 2012 Aπο μετρησεις ειμαι κομπλε αλλα δεν εχω βαλει καπιο λιπασμα η τιποτα για τα φυτα..Θα βοηθουσε κατι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 12 Δεκεμβρίου 2012 #5 Share 12 Δεκεμβρίου 2012 Το θεμα μεταφερθικε στη σωστη κατηγορια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 13 Δεκεμβρίου 2012 #6 Share 13 Δεκεμβρίου 2012 Ένα εβδομαδιαίο λυπασματακι όπως το seachem flourish είναι καλό να το χρησιμοποιείς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος