Geosid 12 Δεκεμβρίου 2012 #1 Share 12 Δεκεμβρίου 2012 χωρις λογια ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 12 Δεκεμβρίου 2012 #2 Share 12 Δεκεμβρίου 2012 Το έχω ξαναδεί κάπου αλλού. Δεν χωράει στο μυαλό μου η δύναμή του... Με τίποτα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOTIRIS 12 Δεκεμβρίου 2012 #3 Share 12 Δεκεμβρίου 2012 Δίψα για τη ζωή!!! Πραγματικά χωρίς λόγια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Zoo 12 Δεκεμβρίου 2012 #4 Share 12 Δεκεμβρίου 2012 Η δύναμη της θέλησης είναι πολύ μεγάλη..τελικά όλα μπορεί να τα κάνει ο άνθρωπος....αρκεί να θέλει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch_kyriakos 12 Δεκεμβρίου 2012 #5 Share 12 Δεκεμβρίου 2012 Δε νομίζω πως υπάρχουν λόγια, λέξεις απλές που να μπορούν να περιγράψουν τη δύναμη, τη θέληση, την αγάπη για τη ζωή αυτού του αξιοθαύμαστου ανθρώπου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aka68 12 Δεκεμβρίου 2012 #6 Share 12 Δεκεμβρίου 2012 Δύναμη προσαρμογής απίστευτη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 13 Δεκεμβρίου 2012 #7 Share 13 Δεκεμβρίου 2012 Δίψα για τη ζωή!!! Πραγματικά χωρίς λόγια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος