Savou 11 Δεκεμβρίου 2012 #1 Share 11 Δεκεμβρίου 2012 Καλησπερα παιδια! Θα ηθελα να μου πειτε που θα βρω φλατζα για το εξωτερικο φιλτρο τις JBL e900? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikoP 11 Δεκεμβρίου 2012 #2 Share 11 Δεκεμβρίου 2012 Στο Πετ Σιτυ, μόνο εκεί ξέρω να έχει jbl.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Savou 11 Δεκεμβρίου 2012 Author #3 Share 11 Δεκεμβρίου 2012 Στο Πετ Σιτυ, μόνο εκεί ξέρω να έχει jbl.. Εχει στα pet city ανταλακτικα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nospanos 11 Δεκεμβρίου 2012 #4 Share 11 Δεκεμβρίου 2012 ξέρω κι εγώ ότι έχουν εταιρική συμφωνία με την JBL... δε χάνεις τίποτα να ρωτήσεις αν έχεις κάποιο κοντά σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikoP 24 Ιανουαρίου 2013 #5 Share 24 Ιανουαρίου 2013 Ναι υπάρχουν με παραγγελία.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nospanos 24 Ιανουαρίου 2013 #6 Share 24 Ιανουαρίου 2013 Εχει στα pet city ανταλακτικα? βρήκες φίλε αυτό που έψαχνες ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Savou 24 Ιανουαρίου 2013 Author #7 Share 24 Ιανουαρίου 2013 βρήκες φίλε αυτό που έψαχνες ?? Δεν το εψαξα τελικα καθως ο θορυβος σταματησε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος