rastafarian 24 Δεκεμβρίου 2013 Author #276 Share 24 Δεκεμβρίου 2013 Δεν το εχω χρησιμοποιησει ποτε το συγκεκριμενο και νομιζω οτι καλυτερη δουλεια κανει μαζι με το aqua basis απο κατω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
asplinnos 7 Ιανουαρίου 2014 #277 Share 7 Ιανουαρίου 2014 Κωστα ανεβασε μας καμια φωτογραφια, το κοινο σου σε ζητα, τι προοδο εχεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 8 Ιανουαρίου 2014 Author #278 Share 8 Ιανουαρίου 2014 Γιαννη την φωτογραφικη μου την εχει ενας φιλος μου και ειμαι αρρωστος ρε,δεν μπορω να παω να την παρω. Παντως καλα παμε,λιγο ακομα και φτιαχτικε το χαλι απο cuba! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicpapa 8 Ιανουαρίου 2014 #279 Share 8 Ιανουαρίου 2014 Γιαννη την φωτογραφικη μου την εχει ενας φιλος μου και ειμαι αρρωστος ρε,δεν μπορω να παω να την παρω. Παντως καλα παμε,λιγο ακομα και φτιαχτικε το χαλι απο cuba! Τοσο καιρο αν το φυτευες κανονικά , τωρα θα κλαδευες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 8 Ιανουαρίου 2014 Author #280 Share 8 Ιανουαρίου 2014 Συμφωνω Νικο,αν ειχα και μια μπουκαλα co2 ομως που εγω δεν εχω και ουτε θα εχω μεσα στο προσεχες μελλον. Το πειραματακι το εκανα πιο πολυ για να δω πως δουλευει η μεθοδος. Σκεφτομαι να κανω και μια πατεντα με φωτισμο,να φτιαξω ενα κρεμαστο φωτιστικο με λαμπες τ5. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 12 Ιανουαρίου 2014 Author #281 Share 12 Ιανουαρίου 2014 Ανθισαμε ανθισαμε! Σχεδον ολα τα Staurogyne repens εχουν πεταξει μπουμπουκια και ενα απο αυτα εχει βγαλει 2 ασπρα ανθακια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 12 Ιανουαρίου 2014 #282 Share 12 Ιανουαρίου 2014 Ναιιι αλλα δεν βλεπουμε φωτογραφιες Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 12 Ιανουαρίου 2014 Author #283 Share 12 Ιανουαρίου 2014 Αμαν βρε ματακιδες! Οριστε μερικες απο το κινητο για να δειτε! Και τα ανθακια μου 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 12 Ιανουαρίου 2014 #284 Share 12 Ιανουαρίου 2014 Αυτα ειναι! Αντε να το δουμε κομπλε! Ποσο καιρο τρεχει τωρα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicpapa 12 Ιανουαρίου 2014 #285 Share 12 Ιανουαρίου 2014 Κωστα μια χαρά πάνε, κανενα μηνα ακομη νομιζω και θα ειναι ετοιμο δωσε φως.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 12 Ιανουαρίου 2014 Author #286 Share 12 Ιανουαρίου 2014 Περιπου 2 μηνες αλλα στην αρχη δεν ειχα καλη αναπτυξη λογο θερμοκρασιας.Πιστευω οτι αν ειχα σωστη θερμοκρασια απο την αρχη θα ειχε καλυφθει ολο απο την cuba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 12 Ιανουαρίου 2014 Author #287 Share 12 Ιανουαρίου 2014 Κωστα μια χαρά πάνε, κανενα μηνα ακομη νομιζω και θα ειναι ετοιμο δωσε φως.... Νικολα και εγω ετσι πιστευω φιλε! Σκεφτομαι να φτιαξω ενα diy κρεμαστο φωτιστικο με 6 τ5 λαμπες,δεν θελω να φτιαξω ολοκληρο καπακι γιατι μ αρεσουν τα ανοιχτα ενυδρεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 12 Ιανουαρίου 2014 #288 Share 12 Ιανουαρίου 2014 Πραγματικα πολυ ωραια με το καλο να σου καληφθει ολο με την cuba και να το γεμισεις ΥΓ Τι σκεφτεσαι να φιλοξενησεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 12 Ιανουαρίου 2014 Author #289 Share 12 Ιανουαρίου 2014 Πραγματικα πολυ ωραια με το καλο να σου καληφθει ολο με την cuba και να το γεμισεις ΥΓ Τι σκεφτεσαι να φιλοξενησεις? Ευχαριστω Παυλο! Ακομα δεν ξερω,ισως cpd η ember tetra η κανενα microrasbora αν βρω πουθενα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
george13 12 Ιανουαρίου 2014 #290 Share 12 Ιανουαρίου 2014 Μπραβο κωστα.θα γινει τελειο φιλε Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 12 Ιανουαρίου 2014 #291 Share 12 Ιανουαρίου 2014 Τρελοκομείο πολύ καλά πάει ο κήπος σου!Άντε να γεμίσει νερό να ολοκληρωθεί!Πιστεύεις πως τα φυτά "συνήθίζουν" σε αυτό το περιβάλλον και μπορεί να μην πάνε μόλις γεμίσει;Λέω τώρα εγώ σαν άσχετος με το άθλημα..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 12 Ιανουαρίου 2014 Author #292 Share 12 Ιανουαρίου 2014 (edited) Οτι θα πανε με νερο,θα πανε σιγουρα,απλα θα χρειαστουν λιγο καιρο να προσαρμοστουν στην submersed μορφη,μπορει να χασουν καποια φυλλα αλλα θα τα ξαναποκτησουν παλι. Ευχαριστω Γιωργη! Έγινε επεξεργασία 12 Ιανουαρίου 2014 - rastafarian Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 12 Ιανουαρίου 2014 #293 Share 12 Ιανουαρίου 2014 Ωραίος ο Κώστας ! Όμορφο έγινε φιλαράκι ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
manoswoolf 13 Ιανουαρίου 2014 #294 Share 13 Ιανουαρίου 2014 Κώστα έχει γίνει πανέμορφο και σε λίγο καιρό θα είναι τούμπανο. Πολύ καλή δουλειά !!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 13 Ιανουαρίου 2014 #295 Share 13 Ιανουαρίου 2014 Λοιπόν γίνεται πολύ όμορφο!!!! Αργήσαμε βέβαια να δούμε φωτό αλλά το ξεπερνάμε αυτό γιατί είμαστε καλή παρέα!! Η αλήθεια είναι ότι είναι λίγο αργή η εξέλιξη αλλά πάει άριστα! Δεν είναι μαγικό που δεν έχει καθόλου άλγες;;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 13 Ιανουαρίου 2014 Author #296 Share 13 Ιανουαρίου 2014 Ευχαριστω παιδια,να στε καλα! Παρασκευα,παει αργα γιατι στην αρχη ειχα θεμα με την θερμοκρασια.Βεβαια,αν θελω και τωρα το γεμιζω με νερο,απλα περιμενω να φτιαχτει το χαλι κανονικα για να δοκιμασω και κατι αλλο μετα το γεμισμα. Οσον αφορα τις αλγες,τωρα δεν εχει και καποιες που ειχε σε λιγο cuba απ οταν ηταν σε submersed μορφη εφυγε τελειως.Βεβαια φοβαμαι μηπως γεμισω οταν το γεμισω με νερο γι αυτο και θα κανω 3-4 απανοτα γεμισματα-αδειασματα για να τραβιξω οτι λιπασματα θα εχει μεινει στο νερο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 13 Ιανουαρίου 2014 #297 Share 13 Ιανουαρίου 2014 Ευχαριστω παιδια,να στε καλα! Παρασκευα,παει αργα γιατι στην αρχη ειχα θεμα με την θερμοκρασια.Βεβαια,αν θελω και τωρα το γεμιζω με νερο,απλα περιμενω να φτιαχτει το χαλι κανονικα για να δοκιμασω και κατι αλλο μετα το γεμισμα. Οσον αφορα τις αλγες,τωρα δεν εχει και καποιες που ειχε σε λιγο cuba απ οταν ηταν σε submersed μορφη εφυγε τελειως.Βεβαια φοβαμαι μηπως γεμισω οταν το γεμισω με νερο γι αυτο και θα κανω 3-4 απανοτα γεμισματα-αδειασματα για να τραβιξω οτι λιπασματα θα εχει μεινει στο νερο. Απανωτά τι εννοείς; Το ένα μετά το άλλο συνεχόμενα; Δεν θα μείνει τίποτα στο νερό... Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 13 Ιανουαρίου 2014 Author #298 Share 13 Ιανουαρίου 2014 Θα το γεμισω και θα το αδειασω 4 φορες την μια πισω απο την αλλη και την 5η φορα θα αφησω το νερο κανονικα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 13 Ιανουαρίου 2014 #299 Share 13 Ιανουαρίου 2014 Άρα μετά νεράκι σκέτο θα έχει μείνει για να ξεκινήσεις λίπανση χωρίς τίποτα περιττό; Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 13 Ιανουαρίου 2014 Author #300 Share 13 Ιανουαρίου 2014 Μετα το 5ο γεμισμα το νερο θα μεινει μεσα στο ενυδρειο και θα αρχισει να τρεχει κανονικα. Αυτο θα το κανω για να τραβιξω οτι λιπασμα εχει μεινει απο αυτο που ριχνω τωρα αλλα και οτι θρεπτικα συστατικα σηκωσει το flourite,ωστε να περιορισω οσο το δυνατον τη δημιουργια αλγεων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος