Jump to content

Θόρυβος

s2000nos

Recommended Posts

εχω μια ερώτηση οποίος γνωρίζει; το ενυδρειο μου ειναι 6 μηνών κ ακούω κάτι τακ τακ δεν έχουν στάνταρ ώρα. μήπως ξέρει κανένας τι είναι;

εχω μια ερώτηση οποίος γνωρίζει; το ενυδρειο μου ειναι 6 μηνών κ ακούω κάτι τακ τακ δεν έχουν στάνταρ ώρα. μήπως ξέρει κανένας τι είναι;

εχεις κανενα ρολοι κοντα στο ενυδρειο ?

εαν οχι παιζει να ειναι καμια mantis :)

μπορει να ειναι απο mantis μεχρι καποιος σφηνωμένος ερημιτης θα ελεγα εγω....

Ναι μπορει η και καποιο σαλιγκαρι που γυρναει αναποδα και ισως χτυπαει το κελυφος στο τζαμι........λεω τωρα!!!!!

Εμένα μου λέει ότι μάλλον πρόκειται για mantis!!

συγνώμη παιδιά κ ευχαριστω για τα φώτα σας αλλά ο mantis τι είναι;

Γαριδα φονιας που μπορει να σπασει ακομη και ενυδρειο..

Mobile klaz speaking...

Εχεις πολλα σαλιγκαρια μεσα? Εμενα τα σαλιγκαρια μου κανουν συνεχεια τακ τακ. Σκαρφαλωνουν και πεφτουν χτυπανε στα τζαμια και ακουγετε ο θορυβος.

Ωραιος ρε.Τετοια λεγε του ανθρωπου.Κι αφου σπασει το ενυδρειο,θα σφαξει κι ολη την οικογενεια μετα

Γι αυτο ειπα και εγω για σαλιγκαρια,διοτι και μενα κανουν ετσι.Μην τρομοκρατηθει ο ανθρωπος με τα βιντεο κατευθειαν :huh:

Οι μαντις που ερχονται συνηθως με το βραχο,ειναι ειδος που και ειναι μικροτερες,αλλα και αργουν να μεγαλωσουν τις περισσοτερες φορες.

Αυτο το γαιδουρι στο βιντεο,το εβαλε εσκεμμενα ο χομπιστας στο ενυδρειο,γιατι απλα ηθελε να το βαλει

Ωραιος ρε.Τετοια λεγε του ανθρωπου.Κι αφου σπασει το ενυδρειο,θα σφαξει κι ολη την οικογενεια μετα

και αφου καθαρισει την οικογενεια ....

θα ξεκληρίσει μετα ολους τους ενοίκους της πολυκατοικίας μεχρι να μεινει ο μονος ζωντανός οργανισμός στο κτήριο ...

κατι σαν τον

chuck_norris.jpg

H σαν τον

54fc3e2f697117f75baa388979f0b339.jpg

Θα μπορούσε να είναι και pistol shrimp.... λίγο σπάνιο να ήρθε μόνη της με το βράχο διότι πωλούνται... αλλά ποτέ δεν ξέρεις !!!

Αν παρατηρήσεις μετατόπιση του αραγωνίτη σε μερικά σημεία μπορεί να είναι και απ αυτές γιατί σκάβουν λαγούμια κάτω από τους βράχους.

Pistol_shrimp.jpg

τέτοιο πράγμα πάντως σίγουρα δεν εχω. ίσως είναι όντος από τα σαλιγκάρια.

αα οκ. Παντος ειναι ωραια η ατιμη. Αλλα απο οτι φαινετε (την εκοψα απο τα μουτρα της :P ) θα πρεπει να κανει επιθεση σε σαλιγκαρια και καρκινοειδη. Δεν την κοβω να της αρεσουν τα....πελλετς ή ακομα χειροτερα τα φυλαρακια χεχε

Αν διαπιστωθεί ότι είναι mantis να προσέχεις τα δάχτυλά σου.... αν κατά τύχη (μάλλον ατυχία) το βάλεις στην σπηλιά που ζει... έχε καλού και κακού βαμβάκια και οινοπνεύματα !!!

τον ιδιο θορυβο ακουγα και εγω και διαπιστωσα οτι τον κανει μια γαριδα μικρη χτυπωντας μια δαγκανα της σε βραχο..αλλα σε καμια περιπτωση δεν μοιαζει με μαντης..ειναι ψιλοκοκκινη και μαλλον ειναι made in Greece..δεν εχω διαπιστωσει να μου χτυπαει κοραλια..να ανησυχω στο μελλον?

Γαριδα φονιας που μπορει να σπασει ακομη και ενυδρειο..

Mobile klaz speaking...

:o :o :o

ρε κωστα πως μπορει να σπασει ενυδρειο?

απλα βαραει το τζαμι και ραγιζει η κοβει σιλικονες?

οτι ειναι φονιας ειναι...και μεγαλος μαλιστα!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...