POLYCHRONAKIS NIKOS 9 Δεκεμβρίου 2012 #1 Share 9 Δεκεμβρίου 2012 Παιδιά σήμερα η μεγάλη αεραντλία της ΕΗΕΙΜ η διπλή που έχω για το όζον μου έκανε θόρυβο.Την άνοιξα λοιπόν και έχει σπάσει το ένα από τα δυο ελάσματα.Έχει τύχει σε άλλον και ξέρετε αν υπάρχει ανταλλακτικό η να φτιάξω ένα χειροποίητο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 9 Δεκεμβρίου 2012 #2 Share 9 Δεκεμβρίου 2012 Νίκο υπάρχει ανταλλακτικό στην αποθήκη... εάν έχεις κάποιο φίλο/γνωστό εδώ να του το δόσω να στο στείλει Link to comment Share on other sites More sharing options...
POLYCHRONAKIS NIKOS 9 Δεκεμβρίου 2012 Author #3 Share 9 Δεκεμβρίου 2012 (edited) Ναι μόλις πριν ένα λεπτό πήρα το pm από του Γρηγόρη. Klaz μπορείς; Έγινε επεξεργασία 9 Δεκεμβρίου 2012 - POLYCHRONAKIS NIKOS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 9 Δεκεμβρίου 2012 #4 Share 9 Δεκεμβρίου 2012 Χε χε ναι ο Γρηγόρης είχε δώσει μια χαλασμένη για ανταλλακτικά !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
POLYCHRONAKIS NIKOS 9 Δεκεμβρίου 2012 Author #5 Share 9 Δεκεμβρίου 2012 Ουπς συγνώμη ,κατά λάθος ανέβασα το θέμα στο γλυκό.Αλλά και οι γλυκοί και ανάλατοι έχουν αεραντλίες,οπότε δε πειράζει έ;. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 9 Δεκεμβρίου 2012 #6 Share 9 Δεκεμβρίου 2012 μεταφέρθηκε στη σωστή κατηγορία για λόγους... "τάξης" !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
clooyn 9 Δεκεμβρίου 2012 #7 Share 9 Δεκεμβρίου 2012 Θεσσαλονικη, με τις φημισμενες αποθηκες σου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 9 Δεκεμβρίου 2012 #8 Share 9 Δεκεμβρίου 2012 Ναι μόλις πριν ένα λεπτό πήρα το pm από του Γρηγόρη. Klaz μπορείς; τωρα το ειδα.στις διαταγας σας.τι μπορω να κανω δια εσας πολυαγαπημενε μου πολυχρονακη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος