Jump to content

Επιτελους Το Ενυδρειο Μου

boner

Recommended Posts

Μετα απο πολυ καιρο και τη βοηθεια του φιλου nikmpr σας παρουσιαζω το 90 λιτρο ενυδρειο μου με saulosi

Έγινε επεξεργασία - boner

Θα το πάρει το κορίτσι?

To'χει παρει Μανο.Της εχει βγαλει τα μασελια :D

Ωραία στήσμιο, ωραία ψάρια, ωραιά valisneria...πολύ ωραίο...

Πολύ όμορφο..αλλά πολύ μικρό..

Το ακριβό άρωμα στα μικρά μπουκαλάκια λένε... ταιριάζει και στην περίπτωση του φίλου μας! :)

Καλημερα σε ολους τους φιλους και ευχαριστω για τα καλα σας λογια!!!!Ξεχασα να αναφερω,οτι το ενυδρειο τρεχει εδω και σχεδον 1 χρονο(αλλα λογο αγνοιας της τεχνολογιας δεν μπορουσα να το ανεβασω)!!!!Ειναι η δεκατη γεννα που εχω,αλλα λογο χωρου(οπως ανεφερε ο φιλος vag)οσα επιβιωνουν τα δινω σε φιλους και γνωστους!!!! :bigemo_harabe_net-117:

Πάρα πολύ ωραίο το ενυδρείο!!! Απλά όπως είπαν και οι προηγούμενοι συνχομπίστες χρειάζεσαι αναβάθμηση χώρου!!!

Παρα πολυ ομορφο ενυδρειο.με παρα πολυ λιγα λιτρα,γιαυτα τα ψαρια. :)

Πραγματικά είναι πάρα πολύ όμορφο το ενυδρείο σου αλλά πολύ μικρό για αυτά τα ψάρια Πράγα που πρέπει να το σκεφτείς σοβαρά!

Το background σου τι είναι?

Πες μας αν θες κατι,γιατι ειναι ενδιαφερον.Το ενυδρειο τρεχει οπως ειπες ενα χρονο.Τα λιτρα σιγουρα ειναι λιγα οπως ειπαν και τα παιδια.Στον ενα χρονο λοιπον αυτο,τι συμπεριφορα εχεις δει;Υπηρχαν εντονοι καυγαδες και κυνηγητα του αρσενικου προς τα θυληκα;Υπηρξε καποια στιγμη που κινδυνεψε καποιο θυληκο;

:)

Το ειχα αναφερει και σε καποια αλλα σηζυτηση που ειχα κανει σε καποιο αλλο θεμα(παλι σε σχεση με τα λιτρα)Τα ψαρακια τα 3(1αρσενικο 2 θυλικα τα πιο μεγαλοσωμα που φενονται στο βιντεο τα ειχα βαλει ολα μαζι στο ιδιο μεγεθος πολυ μικρα.Το πιο μικρο που φενεται ειναι απο γεννα.Απο την πρωτη μερα που τα εβαλα η συμπεριφορα τους ειναι οπως τα βλεπετε στο βιντεακι δηλ. ηρεμια,βολταρουν κ.τ.λ.!!Οταν βλεπω που και που κανα κυνηγητο..................μετα απο 1-2 μερες βλεπω μπουκωμενη θυλικια!!!Μετα παλι ηρεμια μεχρι να ξαναμερακλωση ο αρχοντας :bigemo_harabe_net-107: !!!!!Οταν σκεφτομουν να βαλω αυτα τα ψαρακια ειχα οπως ανεφεραν οι φιλοι ενδιασμους για τα λιτρα αλλα τα συγκεκριμενα ψαρακια ηταν και ειναι η αδυναμια μου και ετσι το ρισκαρα,αλλα στο τελος δικαιωθηκα!!!Βεβαια με την πρωτη ευκαιρια(δεν το κοβω για συντομα

)θα παω σε μεγαλυτερο ενυδρειο με περισοτερα saulosakia!!!.Αλλα τωρα λογο χωρου(βασικα)και χρηματων απολαμβανω αυτο που εχω!!!

Μπράβο φίλε, πανέμορφα τα ψαράκια σου!

όπως σου είπαν και πιο πάνω τα λίτρα είναι πολύ λίγα.

Και με παραξενεύει πως όπως λες δεν βλέπεις κυνηγητά και τσακωμούς! Εγώ που τα είχα και σε μεγαλύτερο έβλεπα συχνά πυκνά!

Μπράβο αρχηγέ, πολύ όμορφο στήσιμο και τα ψαράκια σου! να τα χαίρεσαι

Παλικαρι μου το ενυδρειο σου ειναι για τ αναθεμα.Επιεικως,ενα μαυρο χαλι.Μα καλα τοσο καιρο στο φορουμ τι προσεχεις?Λοιπων,ακου τι πρεπει να κανεις.1)να βαλεις την δεξια βαλισνερια 1 ποντο πιο μπροστα κ 2,6 ποντους δεξιοτερα.2)την τριτη απο αριστερα κατω πετρα να την βαλεις στη θεση της εβδομης κ αυτη να την βαλεις πανω απ την πεμπτη απο δεξια.3)πρεπει με ενα τσιμπιδακι να ξεχωρισεις τους μαυρους απ τους μπεζ κοκκους κ να τους απομακρυνεις... Συγχαρητηρια κ μεσω του φορουμ κ απο μενα φιλε μου Boner!Μια χαρα τα καταφερνεις,το μαρτυρουνε κ τα σχολια των υπολοιπων εξαλλου!Οσο για τα λιτρα,η οικονομικη κριση μας εχει αναγκασει να περιορισουμε τα παντα,ακομη κ τα αυτα!Ειμαι σιγουρος οτι μολις σου δωθει η δυνατοτητα κ καβατζωσεις κ μεγαλυτερο χωρο στο σπιτι θα το κανεις το 400αρι σου!Κ τοτε...

Παλικαρι μου το ενυδρειο σου ειναι για τ αναθεμα.Επιεικως,ενα μαυρο χαλι.Μα καλα τοσο καιρο στο φορουμ τι προσεχεις?Λοιπων,ακου τι πρεπει να κανεις.1)να βαλεις την δεξια βαλισνερια 1 ποντο πιο μπροστα κ 2,6 ποντους δεξιοτερα.2)την τριτη απο αριστερα κατω πετρα να την βαλεις στη θεση της εβδομης κ αυτη να την βαλεις πανω απ την πεμπτη απο δεξια.3)πρεπει με ενα τσιμπιδακι να ξεχωρισεις τους μαυρους απ τους μπεζ κοκκους κ να τους απομακρυνεις... Συγχαρητηρια κ μεσω του φορουμ κ απο μενα φιλε μου Boner!Μια χαρα τα καταφερνεις,το μαρτυρουνε κ τα σχολια των υπολοιπων εξαλλου!Οσο για τα λιτρα,η οικονομικη κριση μας εχει αναγκασει να περιορισουμε τα παντα,ακομη κ τα αυτα!Ειμαι σιγουρος οτι μολις σου δωθει η δυνατοτητα κ καβατζωσεις κ μεγαλυτερο χωρο στο σπιτι θα το κανεις το 400αρι σου!Κ τοτε...

:hysterical: :hysterical: :hysterical:

Καλησπερα στους φιλους!!Μολις πριν 30 λεπτα μαζι με το φιλο(και μαιευτηρα) :bigemo_harabe_net-103: johnbaggio ξεγενησαμε την μπουκομενη την θυληκια!!!Βγαλαμε καμια 30 ψαρακια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Μολις ξαναβαλαμε την θυληκια μεσα μετα απο λιγο μπουκοθυκε η αλλη θυληκια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Βιντεο και απο τα δυο με την πρωτη ευκαιρια!!Να απαντησω και λιγο καθηστεριμενα στους φιλους που ρωτησαν(το μπακραουντ ειναι αφισα αλλα ητανε για ηνγκουανα) και οι πετρες και η αμμο ειναι απο την παραλια του χωριου στην Καβαλα

!!!!!!!

• 2 weeks later...

Tου την ψιλοειπατε οι εμπειροτεροι κ εσπευσε να αναβαθμιστει ο κ.Boner!Ολο το απογευμα μετακομιζαμε το χαρεμι των σαουλοσι σε μεγαλυτερο ενυδρειο.Με λιγα γιουρος απο αγορα μεταχειρισμενου κ οριακα απο αποψη χωρου εκανε οτι μπορουσε για τα λιτρα.Να φανταστειτε το ενυδρειο εξεχει μισο ποντο κ απο τις 2 πλευρες της βασεις.Ελπιζουμε να μην καταρευσει!Φανταζομαι οτι ακομη δεν το ανεβασε στο φορουμ γιατι σκουπιζει αμμουδες κ νερα απο το πατωμα!Καναμε ομως κ μια γκαφα αλλα ας σας τα πει αναλυτικοτερα ο ιδιος.

Ελα ρε φιλε john!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ενταξει καναμε και μια γκαφα :thumbdown: .Οσο ζεις μαθαινεις,ετσι ελεγε ο προπαππους μου!!!!!!!!!Τωρα ξερουμε.Με το φιλο τον johnbaggio ξεστηνοντας το παλιο ενυδρειο πιασαμε την δευτερη μπουκομενη θυλικια και την ξεμπουκοσαμε!!Τα ψαρακια τα ριξαμε μεσα στην γενηστρα που ειχε τα ψαρακια της προηγουμενης θυλικιας!!!Που να φανταστουμε οτι τα1,5 εβδομαδας ψαρακια θα καταβροχθισουν τα καινουργια??????????????????????????????Τα τσακισανε τα καημενα δεν εμεινε ουτε ενα!! :bigemo_harabe_net-104: Τι να κανουμε αυτα εχει η μητερα φυση!!!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...