bbetta 7 Δεκεμβρίου 2012 #1 Share 7 Δεκεμβρίου 2012 Σήμερα έκανα μέτρηση Ph σε ένα ενυδρείο μου με υγρό τεστ API και έβγαλε Ph 7.6 (!!!) σε ένα ενυδρείο με νερό 80% Α/Ο 20% Βρύση με νερό blackwater από τις τύρφες , τις καρύδες και τα νεκρά φύλλα πλατάνου , με μικρή ανατάραξη και χωρίς κανένα άλλο παράγοντα που να μπορεί να ανεβάσει ph και σκληρότητες. Μήπως χάλασε το τεστ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 7 Δεκεμβρίου 2012 #2 Share 7 Δεκεμβρίου 2012 γιατι δεν δοκιμαζεις και με ενα αλλο τεστ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bbetta 7 Δεκεμβρίου 2012 Author #3 Share 7 Δεκεμβρίου 2012 πρεπει να παω σε κανα πετ σοπ να μου κανουν μετρησεις.. αλλο τεστ Ph δεν εχω.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bbetta 7 Δεκεμβρίου 2012 Author #4 Share 7 Δεκεμβρίου 2012 αλλά μου φαίνεται λίγο αδύνατο να είναι αληθινά τα αποτελέσματα Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 7 Δεκεμβρίου 2012 #5 Share 7 Δεκεμβρίου 2012 σε αυτον το πλανητη ολα ειναι πιθανα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bbetta 8 Δεκεμβρίου 2012 Author #6 Share 8 Δεκεμβρίου 2012 σε αυτον το πλανητη ολα ειναι πιθανα. να υποθέσω ''mobile klaz speaking'' ??? χαχαχαχαχα Στην περίπτωση μας ελπίζω να χάλασε το τεστ. Παιζει να βγάζει λάθος αποτέλεσμα επειδή έμεινε το μπουκαλάκι καιρό στάσιμο (λεω εγώ τώρα) ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 8 Δεκεμβρίου 2012 #7 Share 8 Δεκεμβρίου 2012 Ολα παιζουν.... Mobile klaz speaking... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bbetta 8 Δεκεμβρίου 2012 Author #8 Share 8 Δεκεμβρίου 2012 Θα ξανακάνω μετρήσεις αφού κουνήσω το τεστ καλά και θα ενημερώσω I'm not speaking,I'm writing Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος