nafis 7 Δεκεμβρίου 2012 #1 Share 7 Δεκεμβρίου 2012 καλησπερα σε ολους τι πρεπει να κανω σε fish only ενυδρειο θαλλασινο να φυτρωσουν φυτα στους βραχους Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 7 Δεκεμβρίου 2012 #2 Share 7 Δεκεμβρίου 2012 Υπάρχουν κατά καιρούς στα καταστήματα φυτά για θαλασσινό... το θέμα είναι ότι πολλά απ αυτά είναι και μια καλή λιχουδιά για τα περισσότερα ψάρια !!! Στο κυρίως ενυδρείο πιθανόν δεν θα σου μείνει τίποτα. Συνήθως αυτά τα βάζουμε σε sumb ή refugium για κατακράτηση ΝΟ3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 7 Δεκεμβρίου 2012 #3 Share 7 Δεκεμβρίου 2012 Σίγουρα δεν θα μείνει τίποτα. Δοκιμασμένο από εμένα!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 7 Δεκεμβρίου 2012 #4 Share 7 Δεκεμβρίου 2012 Σίγουρα δεν θα μείνει τίποτα. Δοκιμασμένο από εμένα!! τα εφαγες ρε θηριο ? τι τα περασες βλίτα ? :bigemo_harabe_net-74: Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 7 Δεκεμβρίου 2012 #5 Share 7 Δεκεμβρίου 2012 τα εφαγες ρε θηριο ? τι τα περασες βλίτα ? :bigemo_harabe_net-74: Ναι.Δεν ήθελαν και αλατάκι. Μπορείτε να ρωτήσετε τους ακανθουρους που το καθάρισαν μέσα σε μισή ώρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
submarine1981 7 Δεκεμβρίου 2012 #6 Share 7 Δεκεμβρίου 2012 Και πανω που σκεφτομουν να ανοιξω θεμα με τιτλο "Φυκια και blue tang" . Εχω εναν ερωτα με το Blue tang μου. Αυτο παλι εχει ερωτα με τα φυκια που εχουν τα βραχια μου. Δεν εχει αφησει τπτ. παει και προσπαθει να ξυσει το εστω και λιγοστο πρασινο που εχει ο βραχος. Και σκεφτομουν αν υπαρχει κατεψυγμενο ή ζωντανα φυκια η τελος παντον αν καποιος απο εμας τους θαλασσινους αν δινει καποια φυτικης προελευσης (που τρωει και στην φυση του το ψαρι) τροφη. Υπαρχει κατι αραγε? Σκεφτικα φυκια απο θαλασσα αφου πρωτα φυσικα τα απολυμανω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShadowVValker 7 Δεκεμβρίου 2012 #7 Share 7 Δεκεμβρίου 2012 (edited) Υπάρχουν αυτά: http://www.petcumulus.gr/index.asp?page=product&pid=2006, http://www.petcumulu...roduct&pid=2007, http://www.petcumulu...roduct&pid=2008, έχουν και σκόρδο. Επίσης μπορείς να πάρεις φίλα nori από το σούπερ μάρκετ (το φύκι που τυλίγουν το σούσι). Τελευταία επιλογή να παραγγείλεις από κατάστημα που κάνει εισαγωγές σε θαλασσινά κάποιο είδος άλγης, να το μεγαλώνεις στο sump 'η σε refugium και να ταίζεις μέρος του (αν το βάλεις στο κυρίως ενυδρείο, δε θα μείνει τίποτα σε 1-2 μέρες). Έγινε επεξεργασία 7 Δεκεμβρίου 2012 - ShadowVValker Link to comment Share on other sites More sharing options...
submarine1981 7 Δεκεμβρίου 2012 #8 Share 7 Δεκεμβρίου 2012 Ειχα δοκιμασε ενα απο αυτα τα 3 που λες (τα αποξεραμενα φυκια) και δεν μου τα ετρωγε το ατιμο. Τα φυλλα Νορι δεν τα ξερω. Πως το ζηταω? Φυλλα Νορι? εχει δοκιμασει κανεις απο αυτο το Νορι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος