Jump to content

Co2 Και Εξοπλισμος

JOHN1801

Recommended Posts

καλησπέρα παιδιά! μήπως ξέρει κάποιος να μου πει τι εξοπλισμός χρειάζεται

για να βάλω Co2 στο ενυδρείο μου με τη χρήση μπουκάλας?

μανομετρα , μειωτηρα πιεσης , ανεπιστροφη βαλβιδα , διαχυτηρα διοξειδιου και εαν θες μπορεις να το συνδεσεις και με καποιο ph controller .

Έγινε επεξεργασία - Geosid

και η τιμή όλων αυτών περίπου?

εξαρταται ....

μαρκα , καινουργιο , μεταχειρισμενο .

Για τι ενυδρείο μιλάς?

Ανάλογα με τα λίτρα σου και με το μέγεθός της μπουκάλας και αν η μπουκάλα και το είδος της μπουκάλας (πχ μιας χρήσεις) κτλ κτλ…

Τιμές από 100-150 ευρώ έως πολύ πάνω.

Δες δυο πλήρες πακέτα σαν παράδειγμα

http://www.ebay.de/itm/Akvatel-CO2-Anlage-MNP300-mit-500g-Flasche-pH-Controller-Set-fur-AQ-bis-300L-/320983425270?pt=de_haus_garten_tierbedarf_fische&hash=item4abc1a60f6

http://www.ebay.de/itm/Dennerle-CO2-Anlage-Dunge-Set-Mehrweg-500g-Flasche-/280805609928?pt=de_haus_garten_tierbedarf_fische&hash=item41615191c8

Σε μεταχειρισμένα μπορείς να τα βρεις σε μισή τιμή

για να λέμε και την αλήθεια για αυτές τις εποχές είναι λίγο δύσκολο να δώσω τόσα

χρήματα οπότε ίσως να δοκιμάσω να κάνω μια diy κατασκευη,οπότε θα μεταφερθω

στη σωστή κατηγορία για κάποιες ερωτήσεις.ευχαριστώ πολύ πάντως παιδιά για τη

βοήθειας σας!

• 2 weeks later...

Εγώ πάντως έκανα δουλειά μου με καινουργια 2κιλη μπουκάλα, μανόμετρα,μειωτήρες, σωλήνες, διάχυση και ηλεκτροβάνα με λιγότερο από 130 ευρώ.

Εγώ πάντως έκανα δουλειά μου με καινουργια 2κιλη μπουκάλα, μανόμετρα,μειωτήρες, σωλήνες, διάχυση και ηλεκτροβάνα με λιγότερο από 130 ευρώ.

:thumbup:

Αν ψάξεις βρίσκεις, εκτός αυτού εγώ θα πήγαινα σε μεταχειρισμένα συστήματα τα οποία μπορείς να τα βρεις και με 50 ευρώ.

Η μπουκάλα είναι μπουκάλα δεν παθαίνει τίποτα αλλά και τα μανόμετρα είναι σκυλιά πριν 20 χρόνια πείρα ένα μεταχειρισμένο και ακόμη δουλεύει.

...εγώ θα πήγαινα σε μεταχειρισμένα συστήματα τα οποία μπορείς να τα βρεις και με 50 ευρώ...

To θεμα ειναι να προλάβεις την αγγελία την ωρα που ανεβαίνει γιατι η ζητηση ειναι μεγάλη και προλαβαινουν οι πιό γρήγοροι.

To θεμα ειναι να προλάβεις την αγγελία την ωρα που ανεβαίνει γιατι η ζητηση ειναι μεγάλη και προλαβαινουν οι πιό γρήγοροι.

Σωστόοοοοςς!! όποιος προλάβει τον Κύριο είδε :P:D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...