Mpampis11 17 Ιανουαρίου 2013 #51 Share 17 Ιανουαρίου 2013 Παρακολούθα τον να δείς αν προσπαθεί να βρεί ταίρι και δεν τον αφήνουν. Για να είσαι σίγουρος όμως βρες μια καραντίνα και κάνε του θεραπεία με esha διπλή ή και τριπλή δόση. Δεν θα πάθει τίποτα. To esha είναι ελαφρύ φάρμακο γι΄ αυτό πρέπει να διπλασιάσεις ή να τριπλασιάσεις την δόση για σίγουρο αποτέλεσμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
south 17 Ιανουαρίου 2013 #52 Share 17 Ιανουαρίου 2013 Φίλε μου θα σου πρότεινα να τους δώσεις ΚΑΘΑΡΟ νερό και ΗΣΥΧΙΑ. Αυτά τα άσπρα σπυράκια τα βγάζουν οι δίσκοι όταν κάτι τους ενοχλεί, στρεσάρονται. Αφού οι μετρήσεις σου είναι καλές ,η θερμοκρασία οκ, οι συγκάτοικοι , μπορεί να είναι ακόμα και το φώς ή θόρυβοι από το σπίτι! αν έχεις παιδιά και χτυπάνε τα τζάμια.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
buelligan75 17 Ιανουαρίου 2013 #53 Share 17 Ιανουαρίου 2013 Φίλε μου θα σου πρότεινα να τους δώσεις ΚΑΘΑΡΟ νερό και ΗΣΥΧΙΑ. Αυτά τα άσπρα σπυράκια τα βγάζουν οι δίσκοι όταν κάτι τους ενοχλεί, στρεσάρονται. χρηστο συμφωνω................κ του το χω τονισει κ εγω πολλα ποστ πιο πανω!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος