karapetsas84 7 Δεκεμβρίου 2012 #1 Share 7 Δεκεμβρίου 2012 παιδιά ξέρει κανείς κανένα πετ σοπ θεσσαλονίκη με μεγάλη ποικηλία φυτών. στο quiko δε το βρήκα πάντως... πείτε μου κ περιοχή αν έχετε κτ υπόψιν... thanks... Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 7 Δεκεμβρίου 2012 #2 Share 7 Δεκεμβρίου 2012 Το κουμπα τι το θελεις; Μπορεις να το κρατησεις; Mobile klaz speaking... Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 7 Δεκεμβρίου 2012 #3 Share 7 Δεκεμβρίου 2012 Πες μας λιγα πραγματα για το ενυδρειο σου για να σου πουμε αν μπορεις να βαλεις cuba,μη το παρεις τζαμπα και σου χαλασει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bbetta 7 Δεκεμβρίου 2012 #4 Share 7 Δεκεμβρίου 2012 Από τον Κωστή, Μπότσαρη μεριά.... σίγουρα το φέρνει με παραγγελία Σιγουρέψω όμως πρώτα ότι μπορείς να την κρατήσεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vales_red 7 Δεκεμβρίου 2012 #5 Share 7 Δεκεμβρίου 2012 Γενικοτερα, στη Θεσσαλονικη, καλα πραγματα βρισκεις στα Κτελ.... αφου πρωτα τα εχεις παραγγειλει απο Αθηνα... (Αν θεωρηθει προσβλητικο το σχολιο, δεχτειτε το..αυτη ειναι η αληθεια. Αλλα δεν αποτελει γενικο κανονα ομως, γιατι μερικα μαγαζια σε εντυπωσιαζουν εκει που δεν το περιμενεις...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
karapetsas84 7 Δεκεμβρίου 2012 Author #6 Share 7 Δεκεμβρίου 2012 τώρα θελω να το στήσω.. εχω co2 σύστημα το flourite black sand υπόστρωμα.. 3 χ τ5 λάμπες με ανακλαστήρα (δεν έβαλα λάμπες ακόμη) 120 λίτρα... έχετε κάτι άλλο καλό να μου προτείνετε για "χαλί" πιο εύκολο κ πιο διαδεδομένο..? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nospanos 8 Δεκεμβρίου 2012 #7 Share 8 Δεκεμβρίου 2012 τώρα θελω να το στήσω.. εχω co2 σύστημα το flourite black sand υπόστρωμα.. 3 χ τ5 λάμπες με ανακλαστήρα (δεν έβαλα λάμπες ακόμη) 120 λίτρα... έχετε κάτι άλλο καλό να μου προτείνετε για "χαλί" πιο εύκολο κ πιο διαδεδομένο..? Το Rio125 έχεις φίλε μου? Πιστεύω ότι με 3 T5 σε συνδυασμό και με CO2 είσαι μια χαρά απλά ενδεχομένως θα χρειαστείς και κάποιο πρόγραμμα λίπανσης (εξαρτάται και τι άλλο θα προσθέσεις σε φυτά) Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 8 Δεκεμβρίου 2012 #8 Share 8 Δεκεμβρίου 2012 Οι 3 λαμπες ποσα βατ ειναι συνολικα? Σιγουρα θα χρειαστεις ενα ολοκληρομενο προγραμμα λιπανσης.Κατι σε πιο ευκολο ειναι ο εχινοδορος τεννελους,το glossostigma,η marsilea,το lilaeopsis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
karapetsas84 8 Δεκεμβρίου 2012 Author #9 Share 8 Δεκεμβρίου 2012 έχω 3 χ 39 w αλλά μάλλον θα βάλω τις δύο too much για 120 λίτρα... θα δω..! τα άλλα φυτά είναι εύκολα κ τα βρίσκω άνετα.. eleocharis acicularis k valisneria.. τώρα π τα κοίταξα φίλε rastafarian μου άρεσε κ το glossostigma.. είναι εύκολο φυτό γενικά..? θα το βρώ εύκολα...? Δεν είναι το rio125 φίλε nospano είναι της atb aqua pro είναι παλιό μου το χάρισε ένας φίλος μου.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 8 Δεκεμβρίου 2012 #10 Share 8 Δεκεμβρίου 2012 2 χ 39 watt για την κουβα σε αρκούν πλήρες Link to comment Share on other sites More sharing options...
nospanos 8 Δεκεμβρίου 2012 #11 Share 8 Δεκεμβρίου 2012 έχω 3 χ 39 w αλλά μάλλον θα βάλω τις δύο too much για 120 λίτρα... θα δω..! τα άλλα φυτά είναι εύκολα κ τα βρίσκω άνετα.. eleocharis acicularis k valisneria.. τώρα π τα κοίταξα φίλε rastafarian μου άρεσε κ το glossostigma.. είναι εύκολο φυτό γενικά..? θα το βρώ εύκολα...? Δεν είναι το rio125 φίλε nospano είναι της atb aqua pro είναι παλιό μου το χάρισε ένας φίλος μου.. Είσαι μια χαρά από Watt, όσον αφορά την Cuba όπως σου είπαν και τα παιδιά.. Απλά πολύ προσοχή σε αύξηση των άλγεων Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος