Jump to content

Την Γνωμη Σας Για Συνεργειο Καθαρισμου

Recommended Posts

Νομιζα οτι ειχα καταληξει αλλα...

επειδη οι γνωμες διιστανται θα ηθελα και την δικια σας μια και δεν θελω να μπαινουν οτι νανε οργανισμοι στο ενυδρειο μου

εχουμε και λεμε..

γυρο στα 800λιτρα το ενυδρειο

απο ζωντανα προς το παρων 2chromis k 2 ocellaris

εγω ελεγα για ερημιτες κοκκινους και μπλε μαζι με μια η δυο lysmata amboinensis

φιλος μου ειπε οτι καλυτερα να αφησω τους ερημιτες και να παω για turban snails, cypraea tigris

και προβληματιστηκα!

θελω κυριος καθαρισμο αλγεων/υπολειμματα τροφων κτλπ οχι κατι εξειδικευμενο προς το παρων!

Θελεις πολλα σαλιγκαρια,astrea η turbo καθως και μερικα nassarius.Μια σαλιαρα επισης θα ηταν καλη.Ερημιτες να βαλειςαλλα κοκκινους.Οι μπλε μεγαλωνουν γρηγορα και πολυκαι ειναι ιδιαιτερα επιθετικοι απεναντι στα σαλιγκαρια.

:)

Θελεις πολλα σαλιγκαρια,astrea η turbo καθως και μερικα nassarius.Μια σαλιαρα επισης θα ηταν καλη.Ερημιτες να βαλειςαλλα κοκκινους.Οι μπλε μεγαλωνουν γρηγορα και πολυκαι ειναι ιδιαιτερα επιθετικοι απεναντι στα σαλιγκαρια.

+10000000000

• 2 weeks later...

εγινε προσθηκη 5 τουρμπο 5 νασαριους και 3 κοκκινους ερημιτες

τα τουρμπο πλυν απο 1 εχουν πεσει σε χειμερια ναρκη δεν κουνανε αλλα ειναι ζωντανα για ποιο λογο μπορει να συμβαινει αυτο? 2η μερα στο ιδιο σημειο

+2 :)

βάλε και trochus, ξυρίζουν!

Για τα τουρμο τώρα,

1) ήταν "κινητικά" όταν τα πήρες;

2) προσαρμογή καλή έκανες;

Αν ναι και στα 2 λιγο υπομονη και θα βρουν τον δρόμο τους

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...