petsta 6 Δεκεμβρίου 2012 #1 Share 6 Δεκεμβρίου 2012 Με ΚΗ 4 και GH 8 ειμαι ο.κ για σκαλαρια??? Ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 6 Δεκεμβρίου 2012 #2 Share 6 Δεκεμβρίου 2012 Ναι, πιστευω όμως και το Ph να είναι οκ Link to comment Share on other sites More sharing options...
bbetta 6 Δεκεμβρίου 2012 #3 Share 6 Δεκεμβρίου 2012 Και εγώ καλά πιστεύω πως είσαι, απλά πρόσεχε να μην πέσει πολύ το Κh και πάθεις Ph Crash. Σε πόσα λίτρα σκέφτεσαι να τα βάλεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
petsta 6 Δεκεμβρίου 2012 Author #4 Share 6 Δεκεμβρίου 2012 Το ΚΗ το εχω κατεβασει με τυρφη .Ξερετε σε ποσες μερες η τυρφη δινει τις τελικες τιμες??? To PH θα το ελεγχω με κοντρολερ.Το ενυδρειο ειναι 200 λιτρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 8 Δεκεμβρίου 2012 #5 Share 8 Δεκεμβρίου 2012 Η διάρκεια δραστικότητας της τύρφης είναι από 15-20 μέρες περίπου. Το θέμα δεν είναι μόνο η δραστικότητα της αλλά και η σωστή χρήση της! Διάβασε εδώ ένα πολύ καλό και κατανοητό άρθρο σε ότι αφορά την τύρφη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος