aka68 6 Δεκεμβρίου 2012 #1 Share 6 Δεκεμβρίου 2012 Έχω ένα ξεπερασμένο σύστημα του 2008, θα είναι πιο αποδοτικό αν κάνω μετετροπή από Vista - Windows 7, μέχρι και ο εκτυπωτής που είχα πάρει, δεν συνεργαζόνταν μαζί του! Vista system32 Compaq presario CQ60 Notebook pc CPU 2.16 Ghz 3,0 Ghz Μνήμη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bloster 6 Δεκεμβρίου 2012 #2 Share 6 Δεκεμβρίου 2012 ναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 6 Δεκεμβρίου 2012 #3 Share 6 Δεκεμβρίου 2012 Καμία σχέση τα 7 με τα vista. Link to comment Share on other sites More sharing options...
egeorgiou 6 Δεκεμβρίου 2012 #4 Share 6 Δεκεμβρίου 2012 Σβήστα Win7 μια χαρά Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 6 Δεκεμβρίου 2012 #5 Share 6 Δεκεμβρίου 2012 Σβήστα Win7 μια χαρά Συν ένα και από εμένα για τα 7άρια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch_kyriakos 6 Δεκεμβρίου 2012 #6 Share 6 Δεκεμβρίου 2012 Συν ένα και από εμένα για τα 7άρια. και από μένα. Τα έχω σχεδόν από την αρχή. Καμία σχεση με Vista!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bbetta 6 Δεκεμβρίου 2012 #7 Share 6 Δεκεμβρίου 2012 Είχα σvista για ενα χρονο και εφρηξα. απο τοτε win7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
aka68 9 Δεκεμβρίου 2012 Author #8 Share 9 Δεκεμβρίου 2012 Ευχαριστώ για την ανταπόκριση. Έγινε η μετατροπή, από τον αδερφό μου, κατέχει πολύ καλά το θέμα, τον πήρε 4 ώρες και τώρα τα επεξεργάζομαι ώστε να προσαρμοστώ! Ζήτω η αναβάθμιση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 9 Δεκεμβρίου 2012 #9 Share 9 Δεκεμβρίου 2012 Ευχαριστώ για την ανταπόκριση. Έγινε η μετατροπή, από τον αδερφό μου, κατέχει πολύ καλά το θέμα, τον πήρε 4 ώρες και τώρα τα επεξεργάζομαι ώστε να προσαρμοστώ! Ζήτω η αναβάθμιση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aka68 25 Απριλίου 2013 Author #10 Share 25 Απριλίου 2013 Έχω ένα πρόβλημα με την οθόνη του Comraq CQ60 , όταν το ανοίγω την οθόνη, σε ορθή γωνία μόνο έχει επαφή, σε άλλες γωνίες δεν κάνει επαφή και η οθόνη είναι άσπρη. Θέλει αντικατάσταση η καλωδίωση που συνδέει την κάρτα γραφικών και αν μπορώ να την κάνω μόνος μου, μετά από παραγγελία ! Δώστε συμβουλές καλοί μου άνθρωποι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bloster 25 Απριλίου 2013 #11 Share 25 Απριλίου 2013 Για μόνος σου δεν το προτείνω…!!! Λογικά δεν κάνει καλή επαφή… η έχει φθορά η σου έφαγε τούμπα και κουνήθηκε μια επαφή που έχει. Βρες έναν που να τον εμπιστεύεσαι για να το ανοίξει και να δει, διαφορετικά σε μαγαζί το πιθανότερο να σου πουν ότι φταίνε πολλά πράγματα και πάει λέγοντας… Link to comment Share on other sites More sharing options...
maxmike 25 Απριλίου 2013 #12 Share 25 Απριλίου 2013 σβηστα σβηστα μακρυα και κανε και ενα ευχελαιο να μην τα ξαναδεις βαλε τα 7 εχω το ιδιο μηχανημα και το 62 και εχω και στα 2 επισης ριξε μια ματια και στα λινουξ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bloster 25 Απριλίου 2013 #13 Share 25 Απριλίου 2013 Τα Linux δεν είναι τόσο απλά και εύχρηστα για έναν απλό user τουλάχιστον οι παλαιότερες εκδόσεις. Για κάποιον που θέλει να ασχοληθεί όμως και το ψάχνει είναι ωραίο παιχνιδάκι.... :bigemo_harabe_net-134: Link to comment Share on other sites More sharing options...
samilias21 25 Απριλίου 2013 #14 Share 25 Απριλίου 2013 σαν τα 3.1 δεν υπαρχουν ξανα καλυτερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bloster 25 Απριλίου 2013 #15 Share 25 Απριλίου 2013 σαν τα 3.1 δεν υπαρχουν ξανα καλυτερα τωρα που το λες...!!!!!! χαχαχαχαχαχααχ Link to comment Share on other sites More sharing options...
samilias21 25 Απριλίου 2013 #16 Share 25 Απριλίου 2013 Link to comment Share on other sites More sharing options...
maxmike 25 Απριλίου 2013 #17 Share 25 Απριλίου 2013 για αρχαριους υπαρχουν παντα για ubuntu και ειναι εξαιρετηκα Link to comment Share on other sites More sharing options...
grego1981 13 Μαίου 2013 #18 Share 13 Μαίου 2013 Αν πάρεις τη καλωδιοταινία της οθονης είναι ευκολο να την αντικαταστήσεις αν πιάνουν τα χερια σου και έχεις υπομονη. Αν και θα συνιστούσα να βρείς κάποιον σχετικά ανετο με τη χρήση εργαλείων για λεπτοδουλειες! Στο λινκ http://www.hp.com/ctg/Manual/c02985882.pdf θα δείς το service manual που σε καθοδηγεί βίδα-βίδα αν και αποψή μου πριν παραγγείλεις καλωδιοταινία δες αυτη που ήδη έχεις μήπως εχει ξεκουμπώσει είτε απο τη μεριά της μητρικής είτε απο την οθόνη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
aka68 13 Μαίου 2013 Author #19 Share 13 Μαίου 2013 σ' ευχαριστώ για τις οδηγίες, την αντικατάσταση άνέλαβε ο αδελφός μου, κατέχει αρκετά από Η/Υ και περιμένει τον ανταλακτικό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος