rastafarian 6 Δεκεμβρίου 2012 #1 Share 6 Δεκεμβρίου 2012 Εχω ενα 40λιτρο ενυδρειο με ενα εσωτερικο φιλτρο και σκεφτομαι μηπως το αλλαξω με καποιο φθηνο εξωτερικο. Υπαρχει τιποτα γι αυτα τα λιτρα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 6 Δεκεμβρίου 2012 #2 Share 6 Δεκεμβρίου 2012 κρεμαστο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 6 Δεκεμβρίου 2012 Author #3 Share 6 Δεκεμβρίου 2012 Δεν ξερω ρε συ Σταθη,θα με καλυψει το κρεμαστο?Το ενυδρειο ειναι φουλ φυτεμενο και θελω να εχει ροη το φιλτρο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Αντώνιος 6 Δεκεμβρίου 2012 #4 Share 6 Δεκεμβρίου 2012 Έγώ πάντως στο ενυδρείο που έστησα εχθές κρεμαστό έχω και έχει απίστευτη ροή...(15λ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 6 Δεκεμβρίου 2012 Author #5 Share 6 Δεκεμβρίου 2012 Ο λογος που θελω να αλλαξω το εσωτερικο φιλτρο ειναι ο γνωστος σε ολους μας..ο χωρος,κατα τα αλλα ο κινεζος μου τρεχει 2 χρονια χωρις καμια βλαβη. Το κρεμαστο θα με καλυψει και αν ναι ποιο? Αντωνη αλλο 15 λιτρα,αλλο 40,εχω μηκος 40 ποντους και θελω να εχει ροη λογο φυτων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Αντώνιος 6 Δεκεμβρίου 2012 #6 Share 6 Δεκεμβρίου 2012 Ρίξε μια ματιά εδώ το έχει φίλος μοθ σε 70 άρι diy φυτεμένο και είναι αρκετά δυνατό. (το έχει 1 1/2 χρόνο) Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 6 Δεκεμβρίου 2012 Author #7 Share 6 Δεκεμβρίου 2012 Ρίξε μια ματιά εδώ το έχει φίλος μοθ σε 70 άρι diy φυτεμένο και είναι αρκετά δυνατό. (το έχει 1 1/2 χρόνο) Δωσε λινκ ρε Αντωνη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Αντώνιος 6 Δεκεμβρίου 2012 #8 Share 6 Δεκεμβρίου 2012 Δωσε λινκ ρε Αντωνη Χαααχαχαχα http://www.amazonios.gr/main.php?cPath=407_464 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 6 Δεκεμβρίου 2012 Author #9 Share 6 Δεκεμβρίου 2012 Πωπω ακριβα ρε φιλε ειναι τα ατιμα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 6 Δεκεμβρίου 2012 Author #10 Share 6 Δεκεμβρίου 2012 Πιστευετε οτι ενα eheim 2211 θα ειναι υπερβολη?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Αντώνιος 6 Δεκεμβρίου 2012 #11 Share 6 Δεκεμβρίου 2012 Η τιμή πάνω κάτω η ίδια είναι απλά δεν ξέρω μήπως σου το κάνει πλυντήριο Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 6 Δεκεμβρίου 2012 Author #12 Share 6 Δεκεμβρίου 2012 Λετε να φτιαξω κανενα diy εξωτερικο φιλτρο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilis4x4 6 Δεκεμβρίου 2012 #13 Share 6 Δεκεμβρίου 2012 To 2211 το ειχα εγω σε 30λιτρο, δεν εχει τρελλη ροη 300l/h εχει Mια χαρα ειναι και παιρνει 1 λιτρο υλικο Γιατι δεν κοιτας το liberty κρεμαστο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Αντώνιος 6 Δεκεμβρίου 2012 #14 Share 6 Δεκεμβρίου 2012 Λετε να φτιαξω κανενα diy εξωτερικο φιλτρο? Εγώ είμαι και θα είμαι πάντα οπαδός του diy Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 6 Δεκεμβρίου 2012 Author #15 Share 6 Δεκεμβρίου 2012 Και εγω γι αυτο ελεγα για το 2211,γιατι δεν εχει τρελη ροη,800l/h ειναι το εσωτερικο κινεζικο που εχω τωρα. Τα liberty,δεν ξερω γιατι αλλα δεν μου γεμιζουν το ματι και ειναι και ακριβα,ενω το 2211 μπορω να το βρω και μεταχειρισμενο νομιζω πιο φθηνα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 6 Δεκεμβρίου 2012 Author #16 Share 6 Δεκεμβρίου 2012 Εγώ είμαι και θα είμαι πάντα οπαδός του diy Ωραια φαση το diy αλλα δεν εχω δοκιμασει ποτε να φτιαξω φιλτρο και δεν ξερω πως θα το κανω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Αντώνιος 6 Δεκεμβρίου 2012 #17 Share 6 Δεκεμβρίου 2012 Για 40λ? θα μελετήσω λίγο και θα σου πω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 6 Δεκεμβρίου 2012 Author #18 Share 6 Δεκεμβρίου 2012 Για κανε την μελετη σου και πες μου και εγω παραλληλα το ψαχνω στο internet Link to comment Share on other sites More sharing options...
bbetta 6 Δεκεμβρίου 2012 #19 Share 6 Δεκεμβρίου 2012 http://www.petcumulus.gr/index.asp?page=product&pid=2657 http://www.petcumulus.gr/index.asp?page=product&pid=1256 Fluval 103 Νομίζω ότι το πρώτο φίλτρο είναι το καλύτερο και σαν φαν της Eheim στο προτείνω. Το 2211 είναι λίγο παλιο ενώ το EHEIM aquacompact 40 είναι καινούριο και περιέχει όλα τα υλικά , μόνο στην πρίζα το βάζεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 6 Δεκεμβρίου 2012 Author #20 Share 6 Δεκεμβρίου 2012 Βασιλη το εχω δει αυτο το eheim που λες αλλα με χαλαει αυτο το ματσουκι που μπαινει στο ενυδρειο,σαν να εχεις εσωτερικο φιλτρο ειναι Το fluval 103 δεν το ειχα σκεφτει καν να σου πω την αληθεια,παιζει να το βρω πουθενα αυτο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bbetta 6 Δεκεμβρίου 2012 #21 Share 6 Δεκεμβρίου 2012 Φαντάζομαι ότι θα το βρεις, κάνε ένα τηλεφώνημα στα καταστήματα που ξέρεις ότι φέρνουν προϊόντα Fluval.Πες μας και τιμή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Αντώνιος 6 Δεκεμβρίου 2012 #22 Share 6 Δεκεμβρίου 2012 Λοιπόν αυτά που θα χρειαστείς είναι τα εξής: Ένα κυκλοφορητή με input-output για σωλήνα,απλό λάστιχο,και ένα μπουκάλι λίτρου.περνάς ένα λάστιχο μέσα για να τραβάς νερό..την έξοδο την περνάς μελάστιχο σε ένα μπουκάλι λίτρο που θα έχεις στην πλάτη του ενυδρείου και την έξοδο από λάστιχο που θα έχεις τρυπήσει (spray bar ) και θα έχει βουλώσει μπροστά... είναι παρόμοιο σε κάποια πράγματα με αυτό Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lamprosk 6 Δεκεμβρίου 2012 #23 Share 6 Δεκεμβρίου 2012 Πάμε να δουλευει το DIY!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 6 Δεκεμβρίου 2012 Author #24 Share 6 Δεκεμβρίου 2012 Εγω παλι σκεφτομουν κατι τετοιο αλλα σε πιο μεγαλο μεγεθος Link to comment Share on other sites More sharing options...
bbetta 6 Δεκεμβρίου 2012 #25 Share 6 Δεκεμβρίου 2012 Δεν είμαι κατά των DIY , αλλά σε κάποια θέματα τόσο σημαντικά και επικίνδυνα όπως το εξωτερικό φίλτρο θα εμπιστευόμουν την τεχνογνωσία των μεγάλων εταιριών Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος