Mr_Zoo 5 Δεκεμβρίου 2012 #1 Share 5 Δεκεμβρίου 2012 Χρόνια πολλά σε όσους και όσες έχουν σήμερα την ονομαστική τους εορτή. Να ευχηθούμε χρόνια πολλά και στους ναυτικούς του φόρουμ,που σήμερα γιορτάζουν τον Άγιο προστάτη τους. Ο Άι Νικόλας πάντα στην πλώρη σας... Link to comment Share on other sites More sharing options...
theodor72 5 Δεκεμβρίου 2012 #2 Share 5 Δεκεμβρίου 2012 (edited) Χρόνια πολλά σε όλους με υγεία και πρόοδο!!! Ιδιαίτερες ευχές από εμένα στους ebenos Nick S3 nick_d NickTheFish stormtrooper Έγινε επεξεργασία 6 Δεκεμβρίου 2012 - theodor72 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nospanos 6 Δεκεμβρίου 2012 #3 Share 6 Δεκεμβρίου 2012 Χρόνια πολλά σε όλους τους εορτάζοντες, με υγεία πανω από όλα!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch_kyriakos 6 Δεκεμβρίου 2012 #4 Share 6 Δεκεμβρίου 2012 Πολύχρονοι με υγεία και ότι καλύτερο σε όλους τους εορτάζοντες..!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
toyomania8617 6 Δεκεμβρίου 2012 #5 Share 6 Δεκεμβρίου 2012 Χρονια Πολλα σε οσους γιορταζουν...........Ευχομαι τα καλυτερα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 6 Δεκεμβρίου 2012 #6 Share 6 Δεκεμβρίου 2012 Χρονια πολλα σε ολους και ιδαιτερα στο πατριωτακι μου Ebenos Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikosG 6 Δεκεμβρίου 2012 #7 Share 6 Δεκεμβρίου 2012 Χρονια πολλα σε ολους και σε ολες! Με υγεια πανω απο ολα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 6 Δεκεμβρίου 2012 #8 Share 6 Δεκεμβρίου 2012 Χρόνια πολλά σε όλους , υγεία και ψυχραιμία ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
VRILO 6 Δεκεμβρίου 2012 #9 Share 6 Δεκεμβρίου 2012 Χρονια σε ολους .... γλυκους και αλμυρους... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOTIRIS 6 Δεκεμβρίου 2012 #10 Share 6 Δεκεμβρίου 2012 Χρόνια πολλά σε όλους τους εορτάζοντες με υγεία και ευτυχία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 6 Δεκεμβρίου 2012 #11 Share 6 Δεκεμβρίου 2012 Χρονια πολλα σε οσους και οσες γιορταζουν!Παντα με υγεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
aka68 6 Δεκεμβρίου 2012 #12 Share 6 Δεκεμβρίου 2012 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ με υγεία και ευτυχία Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 6 Δεκεμβρίου 2012 #13 Share 6 Δεκεμβρίου 2012 Χρονια πολλα σε ολους Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilis4x4 6 Δεκεμβρίου 2012 #14 Share 6 Δεκεμβρίου 2012 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
το μάτι της γαρίδας 6 Δεκεμβρίου 2012 #15 Share 6 Δεκεμβρίου 2012 Χρόνια πολλά συντονιστή της καρδιάς μου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
τολισ 6 Δεκεμβρίου 2012 #16 Share 6 Δεκεμβρίου 2012 Χρονια Πολλα σε οσους γιορταζουν !!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 6 Δεκεμβρίου 2012 #17 Share 6 Δεκεμβρίου 2012 Χρόνια πολλά σε όλους τους συνονόματους! Χρόνια πολλά σε όλους με υγεία και πρόοδο!!! Ιδιαίτερες ευχές από εμένα στους ebenos Nick S3 nick_d NickTheFish stormtrooper Ευχαριστώ Θοδωρή μου… να είσαι καλά και να χαίρεσαι την οικογένεια σου! Χρονια πολλα σε ολους και ιδαιτερα στο πατριωτακι μου Ebenos Αν και εσείς οι ληξουργιωτες δηλώνετε ανεξάρτητο κράτος εγώ σε περιμένω να πάμε για καλαμάρια! Ευχαριστώ για τις ευχές φιλαράκι! Χρόνια πολλά συντονιστή της καρδιάς μου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bbetta 6 Δεκεμβρίου 2012 #18 Share 6 Δεκεμβρίου 2012 Χρόνια πολλά στους εορτάζοντες και στις εορτάζουσες!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 6 Δεκεμβρίου 2012 #19 Share 6 Δεκεμβρίου 2012 Χρόνια πολλά σε όλους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
south 6 Δεκεμβρίου 2012 #20 Share 6 Δεκεμβρίου 2012 Χρόνια πολλά, καλά, γεμάτα υγεία σε οσους εορτάζουν . Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 6 Δεκεμβρίου 2012 #21 Share 6 Δεκεμβρίου 2012 Χρόνια πολλά!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
buelligan75 6 Δεκεμβρίου 2012 #22 Share 6 Δεκεμβρίου 2012 χρινια πολλα σε ολους τους εορταζοντες!!! ιδιαιτερα στον ebenos κα τον rebelos!!!!!!..............κ παλι με υγεια πολυχρονοι!!! σακης Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 7 Δεκεμβρίου 2012 #23 Share 7 Δεκεμβρίου 2012 χρινια πολλα σε ολους τους εορταζοντες!!! ιδιαιτερα στον ebenos κα τον rebelos!!!!!!..............κ παλι με υγεια πολυχρονοι!!! σακης Ευχαριστώ για τις ευχές Σάκη, να είσαι καλά φιλαράκι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος