klaz 5 Δεκεμβρίου 2012 #26 Share 5 Δεκεμβρίου 2012 ωραια.καλο θα ειναι να ξερουμε και απο τωρα ποσοι θα ειμαστε για εκει...? μηπως μαζευτουμε πολλοι κλπ....... πως το βλεπεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 5 Δεκεμβρίου 2012 #27 Share 5 Δεκεμβρίου 2012 ε δεν χρειάζεται να ξέρουμε από τώρα,,, όποιος θέλει έρχεται, είτε για πατσά είτε για παρέα Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 5 Δεκεμβρίου 2012 #28 Share 5 Δεκεμβρίου 2012 εγω θα ειμαι παρων στη συναντηση κλπ,μονο αν δεν βρεχει γιατι θα ειμαι με το σκουτερ.ελπιζω να τα πουμε απο κοντα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 5 Δεκεμβρίου 2012 #29 Share 5 Δεκεμβρίου 2012 Έκλεισε για την Κυριακή.... μόλις τηλεφώνησα !!! Είναι 24 ώρες ανοιχτά !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 5 Δεκεμβρίου 2012 #30 Share 5 Δεκεμβρίου 2012 παω να κοιμηθω ησυχος........ευχαριστα νεα και αν δεν βρεχει την κυριακη ακομη καλυτερα για μενα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nospanos 6 Δεκεμβρίου 2012 #31 Share 6 Δεκεμβρίου 2012 θα το "συντονίσω" και αυτό χαχαχαχα πατσοσυντονιστής !!! xaxaxaxaxa πολύ πρώτο!! :hysterical: Link to comment Share on other sites More sharing options...
toyomania8617 6 Δεκεμβρίου 2012 #32 Share 6 Δεκεμβρίου 2012 ειστε Θεο παλαβοι ρε σεις!!!! :bigemo_harabe_net-76: :bigemo_harabe_net-76: :bigemo_harabe_net-76: Link to comment Share on other sites More sharing options...
grigoros 6 Δεκεμβρίου 2012 Author #33 Share 6 Δεκεμβρίου 2012 Εγγυημένο μαγαζί για πάτσα είναι και ο Κουκλουζάς αλλά είναι στον Εύοσμο, πάντως το θέμα το αλλάξαμε τα φώτα είχαμε δεν είχαμε!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 6 Δεκεμβρίου 2012 #34 Share 6 Δεκεμβρίου 2012 Γιατί ρε Γρηγόρη, μέσα στο πνεύμα του άρθρου είμαστε, απλά διορθώσαμε τις γαστρονομικές προτάσεις και προορισμούς!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 6 Δεκεμβρίου 2012 #35 Share 6 Δεκεμβρίου 2012 Τι ξερουν οι φλωροι οι πανιβλακες τουριστες απο φαγητο μωρε;αν δεν εισαι ελληνας δεν ξερεις να τρως.Τελος(πες μου πως εισαι ατριχος)ασχετο...χχεχε Mobile klaz speaking... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος